Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burgatshow

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Hetvenhárom 2009.06.16 17:00:00
Luíról még nem volt szó. A Berda Miki nagy spanja volt, ő mesélt először a Mikinek arról, hogy nincs csont a faszban, meg a német-magyar kéziszótárból együtt fordítgatták a germán Bravókat, amire egy évre előfizetett a Luí svájcba szakadt rokona. Meg baszogatta a Mikit, hogy…..
21 évesen velem nem is történt semmi.  A kép innen Kedves Szakíts ha bírsz szerkesztőség! Már jó ideje olvasom az oldalt rendszeresen és mindig csaltatok egy-két mosolyt a számra a furábbnál furább sztorikkal, ráadásul szentül meg voltam győződve, hogy soha nem is kell…..
Burgatshow 2009.06.16 21:53:38
Huhh, jó sokat írtatok. Nem rég értem haza edzésről. gyorsan végigfutottam ezt a tonna kommentet és a következőekre szeretnék válaszolni.

--------------------------

1.
A probléma elsősorban abból keletkezett, hogy a végefelé kezdett meghalni a szociális része dolgoknak, gondolok itt a társalgásra, szexre, együtt kimozdulásra. Tetszik nem tetszik, én a gépen egyáltalán nem játszottam, hanem dolgoztam. A kettő között nagy különbség van. Arról meg már nem is beszélek, hogy az általam megkeresett pénzt nagyon gyorsan el tudta költeni, de amikor türelmesnek kellett volna lenni (hogy legyen pénz) akkor meg pampogott, hogy megint a gép előtt ülök.

2.
Másik nagy probléma pedig pont ez volt, az anyagiasság. Rendszeresen elköltött olyan pénzeket szarságokra (kóla chips meg mittomén, "top csak 2000 volt"), amiket nem kellett volna és kezdődött már hó elején a gazdálkodjunk okosan.

3.
Ami látom félre értéssé vált, nem 1 hónap után költöztünk össze, hanem egy év után. Nagy különbség. Úgy emlékszem jól írtam.

4.
Azt hittem nem az a fontos, hogy miért szerettem bele, hanem az, hogy hogyan mentünk szét, de ám legyen:

Eleinte az fogott meg, hogy nem csinált problémát az anyagi dolgokból (tehetősebb volt, mint jómagam és családom), valamint az, hogy két lábbal állt a földön. Volt humorérzéke, okos is volt és nem mellesleg igencsak szemrevaló is. Csinos volt na... :) Eleinte, bármikor, bárhol, aztán a felköltözés után valamivel kevesebb lett, míg el nem kezdtem dolgozni.

5.
Egy probléma forrás kimaradt, az pedig az, hogy míg én találtam munkát, addig ő suli után hazament és várt engem. Én meg dolgoztam és edzésre jártam.

6.
A konzolról annyit, hogy Ő is nagy rajongója volt, de korántsem annyira mint én, bár többet ült előtte mint én. Mikor nem voltam otthon játszott vele nem keveset.

Én örültem, hogy hétvégén, tanulások, meg munka után valamivel le tudom radírozni az agyamat.

7.
Ami pedig a kockaságot illeti: nem nem vagyok úgy kocka, de ha dolgozni kell, akkor kell. Megvolt, meglesz, meg fog lenni az eredménye. Ez sajnos egy ilyen szakma és nagyon jól tudta a munkaelvállalás előtt, hogy ez lesz. Beszéltem vele.

8.
Engem is ki lehet zökkenteni a melóból punnyadásból egy szexi fehérneművel, vagy jó zenével, vagy gyertyákkal telerakott fürdőszobával (együtt fürdéssel). De ez valahogy hiányzott. 10 esetből 9-szer én kezdeményeztem.

9.
Az összeköltözése pedig azért lepett meg, mert megismertem annyira, hogy tudjam, ez is csak egy kényszercselekvés nála, mert tudom, hogy a srác mellett nem lesz meg annyi ideig. Kevesen tudják tolerálni a valódi belső énjét (nevezzük Nórának). Igazi türelemjáték, én megtettem. Nem pedig azért, mert nem akarom hogy boldog legyen. Legyen, áldásom rájuk. Csak tudom, hogy nem fog menni. Szülei sem éppen egyszerű eset.

Ez van. Egyelőre tisztázom az életemet, aztán ki tudja, egyszer talán jön valaki.

Sziasztok! :)

U.i.: Nem tudom, hogy ki volt az a kommentelő, aki azt írta, hogy megkérdezné akkor is azt mondanám-e, hogy hiányzik ha lenne valakim. Neki üzenem, hogy igen. Nagyon szerettem, nem pedig csak jó volt vele együttlenni típusú kapcsolat volt.
Burgatshow 2009.06.16 22:13:39
@Újraszületett: Hát előbb utóbb csak jön valaki... Nyitott szemmel kell járni.

Annyira nyitottal, hogy nem látok túl a holnapi - remélhetőleg utolsó - vizsgámon... :S
A kétszavas és egyszavas szakítómondatok után, itt a nullszavas kategória.    A kép innen   sziasztok   nemrég találtam a blogra, és miután olvastam egy kétszavas szakításról szóló posztot, rájöttem, hogy volt nekem ennél rövidebb, egyszavas szakításom is…..
Burgatshow 2009.06.15 18:21:43