Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anni.

10 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fesztiválozz,ne háborúzz! Holnap 2011.08.07 09:41:25
Sziasztok!Már csak egyet kell aludni,és kezdetét veszi a Sziget:D Mi már alig várjuk,hogy ott lehessünk,főleg,hogy a Sziget Fesztivál jóvoltából sajtós passzal fogunk ott tartózkodni.:) Majd tudósítunk az eseményekről...:)Anni. ..
Sziasztok:)Már csak kb 2 hét,és elkezdődik Magyarország legnagyobb fesztiválja.Én már nagyon várom,és ti?Amúgy van ez a HVIM.Biztosan hallottátok már,hogy elvileg van engedélyük arra,hogy a Sziget idején,a Sziget helyszínén tüntessenek.Azért remélem,a szervezőknek sikerül…..
fesztiválozz,ne háborúzz! Ősz 2010.11.17 18:21:00
Sziasztok:))Nos,2010-re már biztosan véget ért a fesztiválszezon,hiszen november van.El sem tudjátok képzelni,mennyire fura volt a Sziget után,hogy vége van...hiszen minden a lehető legtökéletesebben alakult,a koncert fantasztikus volt,a 30STM tagjain pedig látszott,hogy megszerették…..
 BESZÁMOLÓ SZIGET FESZTIVÁL 2010.AUGUSZTUS 13. GENTLEMAN AND THE EVOLUTION-MIKA-THIRTY SECONDS TO MARS Mikor megtudtam, hogy kedvenc együttesem, a Thirty Seconds To Mars a 2010-es Sziget Fesztivál egyik főattrakciója lesz, először nem akartam hinni a fülemnek (illetve szememnek).…..
Sziasztok!Nos,már csak 2 nap,és Sziget(mármint számomra,hiszen a fesztivál már elkezdődött)...Elhihetitek nekem,hogy nem kicsit izgulok:))Alig várom,hogy elinduljunk az ország fővárosa felé,hogy aztán hatalmasat bulizzak életem első fesztiválján...Kíváncsi vagyok,milyen…..
Sziasztok! Hazánk legnagyobb fesztiválja,a Sziget line-up-ja már kész,így hát következzen egy kis ajánló:)    A -1.napon a magyar Kispál és a Borz zenekar búcsúzik a nagyközönségtől.A zenekar 1987-ben alakult,1989-ben kezdtek el koncertezni szerte az országban.Első…..
Helló!:)Nos,ez az oldal azért jött létre,hogy legyen hol megosztanunk a hazai fesztiválokkal(Sziget,Volt) kapcsolatos élményeinket.:) Habár még nem vagyunk abban a tipikus fesztiválozós korban(Dóri 15,Anni 14 éves),sok pozitív dolog köt minket ezekhez a több napig tartó…..
Nah tessék...Közeleg a szülinapom,és én meg pont ilyenkor tudok lebetegedni... =@ Hátezmárnemigaz... =@Reggel csak fájt a torkom,ezért bementem a suliba,de mondta anyu,hogy első óra előtt menjek el az orvoshoz,mert neki is így kezdődött...Mondom jó,oké,elmegyek.El is mentem,és ott…..
Hát nem tudom...Igazából nincs is kedvem írni most...Tanulni kéne kémiára,de olyan fáradt vagyok...=S1. Óra:Angol:Angolon...Hát nem tudom...Semmi különös... 2. Óra:Német:-Te tudsz egyáltalán 72-esnél kisebb betűmérettel írni?! xD 3. Óra:OfőiAjándékozás =) Edina nem is…..
Anni. 2009.12.10 16:27:03
Ez a poszt leginkább csak egy embernek szól,de mindegy...Azért írom ezt most le,mert nem bírom már tovább,és marhára elegem van ebből az úgynevezett "érdekbarátságból"...Mert eredetileg jól indult,imádtuk egymást,még közel egy éve...De minden változott...Egyre többet…..
Anni. 2009.11.23 19:42:47
Ezt ma alkottam...=) Kevesebb mint 2 órahossza alatt csináltam 187 fotót xD Órán persze...xDEbből a sorozatból van a mai kép,ami az érzéseimet fejezi ki...Remélem tetszik nektek =) Peace ..
Volt első órám...Tökmindegy,holnap nem lesz ^^,Áhh, miisvoltma...?*Fáradtésnemtudgondolkozni...*Lenyúltam Brigi sálját,mert fázott a nyakam =Đ Ez meg visszaszerezte..>.< xDMegjegyzés:Holnap vinni sálat! xDMatek óra első felében bejött egy nő,és közölte,hogy mehetünk…..
Hmm,megint blogolok:) Így hogy suli van,rámjött a blogolás,muszáj leírnom azokat,amik velem történnek:) Maa...nem volt semmi kül.Órákon firkáltam,mivel csak a tűzvédelmi izét magyarázták,amiket már 30x hallottam...délután meg elmentünk a csajokkal a játszóra,mutattam nekik…..
Anni. 2009.10.07 19:45:04
Bocsi,az elmaradásokért,kárpótlásul 3 képpel jelentkezem.....
Valahogy rám illik ez a Suliboszi név...Most tuti hülyének néztek,ha azt mondom,tudok bizonyos dolgokat befolyásolni,(Itt nem az angol jegyemre gondolok xD) illetve nagyon erős a 6.érzékem.És ezt alátámasztom tényekkel is xDElőször is,ott van a csütörtöki eset,de azt nem firtatom xDPéntek:Föci óra…..
Hmm,jónap x) 5 órám volt,német előtt zenét hallgattunk Lizzel,aztán barátném kitalálta,hogy lerajzolja a Converse-met,órán is azt csinálta:D ja,meg óra előtt tapasztaltam,amit mindig:azaC-sgyereknagyonnézett xDD nenézzé.xD   Aztán hazabuszoztam,itthon benyomtam a Vivát…..
Hmm,megint blogolok:) Így hogy suli van,rámjött a blogolás,muszáj leírnom azokat,amik velem történnek:) Maa...nem volt semmi kül.Órákon firkáltam,mivel csak a tűzvédelmi izét magyarázták,amiket már 30x hallottam...délután meg elmentünk a csajokkal a játszóra,mutattam nekik…..
Sokak unszolására,felrakom a tegnap írt versemet,alias közszemlére bocsátom xDNem akartam,szóval értékeljétek xDMit tegyek ha eddig rá vártam,Mit tegyek ha eddig megölt a hiánya?Mit tegyek ha most mégis úgy érzem,Másnak vagyunk teremtve ezen a földkerekségen.Úgy éreztem nem…..
Almost a Fairytale Jééé...xD 2009.08.25 23:36:00
Írtam egy verset...Ezt most nem akarom megmutatni a világnak,de szívesen megmutatom annak,aki rámír Msn-en =)Ma "bicajoztunk" a csajokkal.Tök LoL volt =)Találkoztunk Jenniékkel,meg Gallóval is xD Osztálytalálkozó xDVolt az internetes fazon,kicserélte a netnek az adapterjét…..
Anni. 2009.08.26 16:12:10
@Suliboszi: Aha,direkt néztem,mit mond Galaxya xD
Hello!Tegnap nem tudtam feljönni.Ma itt vagyok,de nem sok hírrel...Semmi különös nem volt,csak az,hogy Ticáék már lent vannak a Balcsin. (Jah meg Brigi figyelve vagy xD Látott Gerii Wásárhelyen a Tesconál xDD)Mi nem tudtunk ma menni,anyunak nem sikerült minden ügyét elintézni,így…..
Ma úgy volt,hogy 9-kor megyek Mamát meglátogatni(Mert kórházba van =( )De elaludtam...xD Ismételten...xDÍgy délután mentem be =) Busz,és Makó mániás lettem xDxDHabár buszozhatok Makóra még az elkövetkezendő 4 évben...xD Mindennap...xDBejöttek a leendő keresztszüleim is xD…..
Minden nap pótkocsis traktorral,(Mint amivel a munkásokat szállítják) (Nemröhög! xD Itt ez volt a menő járgány nem a Ferrari xD Mi is azt hittük milyen gáz lesz,de tök jó móka volt xD)szállítottak bennünket a nagyon messze lévő próbahelyig,csakhogy ne fárasszuk maginkat a…..
Be kell vallanom, az utóbbi időben túlzásba vittem az eBayezést. De ha egyszerűen annyira jó dolgok vannak, mit tehetnék?? Ráadásul a kedvenc tervezőm cuccaira néha nevetségesen olcsón bukkanok rá. Így nyertem meg egy pasztell-lila hosszúujjú Jordi Labanda felsőt…..
Nah,ritka dolgok egyike,hogy nappal jelentkezem xDMost is csak azért,mert elkapott az ihlet xDNah tessék:Csak nektek,limitált kiadásba xD És jobb mint a limitált Coca-cola xĐxĐ Hogy ki is vagyok neked?Egy kicsit gondolkodj el ezen...Lehetek számodra akárki,talán az kiről napokat…..
Hogy is kezdődött...Fogalmam sincs,szóval vágjunk bele a közepébe xDAz a barackozás,meg a cseresznyézés...xDMsnezés....Na az igen...!Mindenkinek írtunk xD Aki csak fentvolt xD Brigi osztott mindenkit xD Én meg röhögtem xD MyVip-ról felvettünk csomó mindenkit,és szórakoztunk…..
Anni. 2009.06.22 09:41:32