Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mackosajt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, bocs az elozoert, de miutan leraztam az angolai sracot, ideultek mellem a magyarok, hogy igyunk egy jofele palinkat, es hat udvariassagbol veluk tartottam, mert amint azt mindenki tudja, utalom a palinkat:) De tenyleg. Utolag is kosz Lukesz! Nem is folytatom a zavaros sztorit a lengyel Bozsirol,…..
Csunya dolog am, hogy hisztiztek, hogy irjunk mar, aztan irunk es le se fossatok. De nem baj, megbocsatok, ha legalabb erre kommenteltek. Ja, es Agi, mar ketszer elkuldtem Tominak a meghivot az illy.toto@gmail.com cimre, es meg mindig nem szerkeszto... En nem ertem. Szoval, terjunk a targyra.…..
Hat, en azzal nyugtatom magam kajaugyileg, hogy ezek egeszsegesek:) amugy telleg sok a sali, csak kar, h annyira nem szeretem. eddig szerettem a csirket is, de mivel mindennap az van, raadasul edeskes, kezdem feladni.de ma elrangattam ping-pongozni az oroszokat, meg biliardozni, uh megvolt a…..
Én kiszálltam... Csakamelo... 2009.06.20 04:41:14
Hat, sok ujdonsaggal en nem szolgalhatok. Latastol vakulasig csak a munka van meg az idegeskedes. Holnaptol reggel 6 orai kezdettel lesz szolgalatban a takaritokommando, de cserebe csak delutan fel 4ig kell pucolnunk a kakit.Most egyebkent fel 11 van, es a mai nap nagy szenzacioja a Color Wars volt.…..
Én kiszálltam... Itt vagyung 2009.06.14 14:00:58
Koszi a sok aggodast, megvagyunk. Bar kicsit rosszul esik, hogy senki nem valaszolt a csajok kozul, akinek tegnap irtunk, de mind1... Szoval reszletesen: a repules baromi unalmas volt, a Zurich - New York gepen nem ablak melle raktak minket, szoval vmi mammereken keresztul probaltunk…..