Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ordii

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Judit és 60 vendége tuti nem mennek többet a Menta Teraszba. Svédasztalos vacsorájuk első körben csak a csapat felére volt elég, a tulaj és a pincérek ugyanazt a pökhendi stílust hozták, a saláta meg homokos volt: Nem vagyok egy kötözködő típus, nem szoktam visszaküldeni az…..
Olyan rossz hatással volt az áfaemelés a hipermarket pénztárgépeire, hogy az olcsóbb árucikekket össze-vissza árazták, Vendel papírzsebkendőjét például a valós 229 helyett 629 forintért számolták el, de halootak olyan szegfűborsrajongóról, aki 100 forint helyett majdnem…..
ordii 2009.06.30 00:37:48
  Pár éve még a város egyik megmenőbb kereskedésének számított, ma már csak szervizként vegetál. A Chevrolet-Opel Horvath és pórul járt ügyfeleinek története.  Vélemények az azonos című írásunkról...
ordii 2009.06.15 18:21:04
@www.totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=83059:

Most komolyan.Miért ne vehetnének új autót. Nem hitelre kp-re vették.Mert akarták.Mert tetszett nekik. Mert csak. Ettől még ez nem azt jelenti hogy nem tudják beosztani a pénzüket már megbocsáss.És nem birja ki az évi 2-3 ezer km-t a régivel. Neked még fekete fehér tévéd van? Ha nem minek vettél szineset?Nem volt jó a fekete fehér?LoL
Szegények csak egy új autót szerettek volna........Semmi köze ehhez az anyagi helyzetüknek meg hogy miért vettek újat.
ordii 2009.06.15 20:40:50
@www.totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=83059:

1.Attól még ha válság van és megengedheti magának miért ne venne?

2. Nem ismered őket tehát nem tudod hogy élnek.Nem tudhatod mennyi tartalékuk van és senkinek semmi köze hozzá:)

3.Én spec sosem vennék használtat.Nekem számít az illata számít hogy van rá gari, assistance és még sorolhatnám.Lehet azzal példálózni hogy de az értékvesztése bla bla.Ez egy demagóg duma.Aki nem engedheti meg az vegyen használtat és aki megengedheti az vegyen újat és ez így van rendjén.Ők megengedhették ha tetszik ha nem:) Igen lehet találni jó állapotut de kétséges az előélete kétséges a futott kilóméter kétséges a szervizkönyv.Sajna ez van.Mindent lehet sajnos.Ez van itt 2009-ben.Amíg nem büntetik ezeket a dolgokat addig ez is marad.

4. Attól még hogy megvették/szerették volna// attól még megnyugtatlak van mit enniük:)

5. Igazad van itt hibáztak.De ezt már nem lehet visszacsinálni.