Regisztráció Blogot indítok
Adatok
user smith

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vásárló Gyorshajtó-rekordok 2009.06.15 13:35:00
A rendőrség van olyan kedves és havonta összeszedi nekünk, hogy kik tekertek a legdurvábban az utóbbi időben és ezért mennyit perkáltak az államnak. 130 ezer a teteje? 2009.05.26. Autópályán 130 km/h helyett 221 km/h-val közlekedett Kiszabott közigazgatási bírság összege:…..
user smith 2009.06.15 20:41:56
@cso zsi: Akkor kicsit hiányosak a kresz ismereteim. Amikor legutóbb egy ember rohant át előttem a Hungárián egyik oldalról a másikra és majdnem állóra kellett fékeznem magam (még csak lámpa sem volt a közelben) biztos én voltam a szabálytalan. Kiemeltek egy-egy mondatot amibe megtudtok kapaszkodni de összességében állom a sarat:) A motorosok pedig egy külön állatfaj. Őket nem hoznám itt példának. De ha jól tudom őket nem is nagyon fogják meg gyorshajtással. Ha pedig nem jól tudom úgy is mindjárt kapva kap valaki az alkalmon, hogy javítson.
user smith 2009.06.15 21:51:27
@Jutocsa: Lehet ésszel is gyorsan hajtani és szerintem ezt nem fogják föl itt sokan. Az a baj, hogy összekötitek a gyorshajtás meg a túrást villogást bunkózást pedig nem ugyan az. Pont te írod, hogy a németek is tudnak kulturáltan gyorsan menni. Nem értem miért nem lehet ezt megpróbálni itt is.
"És ha ezzel senkit nem veszélyeztetek "csak" a szabályt szegem meg"

Na ekkora baromságot még senki sem írt itt le

Itt pont a kulturált közlekedésre próbáltam célozni de te burkoltan lebarmoztál. Te is végigolvashatnád mit írok.
user smith 2009.06.15 22:24:59
@vice: Az egy dolog, hogy meg van a véleményed nekem pedig a sajátom. Eddig viszonylag kulturáltan anyázások nélkül ment itt a vita, nem hiszem, hogy most kéne elkezdeni köpködni. Az, hogy személyeskedsz és lebutázol mert nem egyezik a véleményünk téged minősít. Őszintén szólva leszarom mi történt a feleségeddel és az amit elmondtál egyáltalán nem bizonyít semmit mivel a balesetnek nem biztos, hogy köze volt a gyorshajtáshoz amiről a téma szól. Lehetett egyszerű műszaki hiba vagy a figyelmetlenség. Azzal is veszélyeztetsz embereket ha 130-cal mész és nem figyelsz. Azt hiszem ennyi. További kellemes fórumozást.