Regisztráció Blogot indítok
Adatok
6Boci

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Traply Péter "Bélabácsi" hatórás döntőasztal, és több mint két órás heads up után megnyerte a World Series of Poker 41. versenyét, az $5 000 no limit hold'em shootoutot, és ezzel ő lett az első magyar WSOP karkötős játékos. Traply ellenfele a heads up alatt Andrew…..
6Boci 2009.06.24 11:05:31
@Belinda Levez: A sakk nem szerencsejáték, a póker az. Lehet csökkenteni benne a szerencse szerepét, lehet a szerencse arányról vitatkozni, de a lényeg, hogy nagyobb részben szerencse és kisebb részben tudás. A tudás rövid távon gyakran ki sem jön, márpedig egy ilyen versenyt nem lehet hosszútávnak nevezni a leosztások száma alapján. Azaz mondhatjuk hogy egy játékosnál 1 év folyamatos versenyzés és játék kihozza a tudást, de csak akkor ha magánál rosszabb játékosokkal játszik. Ha egyenlő tudású játékosok csapnak össze akkor a szerencse dönt.
Beköszöntött az igazi nyár, márpedig mindenki tudja, hogy az összeesküvéselméleteknek ez az időszak kedvez csak igazán. Igyekszünk felvenni a ritmust, úgyhogy mai konteónk két legyet is üt egycsapásra. Egyrészt összefoglaljuk a Roswelli Incidens néven közismert esemény…..
6Boci 2009.06.15 14:33:18
2 érdekes videó:
www.youtube.com/watch?v=BlnH5c2gYpY&feature=related
Ez 3:30tól lesz igazán érdekes.
A másik egy roncsmaradvány elemzése:
www.youtube.com/watch?v=gjQgqZ6eMP4
6Boci 2009.06.15 16:29:42
@Linkovic Csumoszky: Igazából nem kéne, hogy hasonlítson hanem muszáj neki. Kell neki agy, amit meg is kell védenie (koponya), kellenek érzékszervek, ami a rövid idegpályák miatt az agy közelében vannak. Kell nekik végtag a járáshoz (láb) és kell a dolgok manipulálásához (kéz).
Kell nekik emésztő rendszer, hogy az energiát valahogy beszerezzék és kell nekik a káros anyagok eltávolítására szolgáló rendszer. Kell a sejteknek tápanyag ellátás (vér). Egyszóval lehet képzelegni mindenféle 4 seggű majmon:), de a valóság sokkal ember közelibb kell legyen.
6Boci 2009.06.15 18:23:59
@Linkovic Csumoszky: Dede, képzeld csak el a Sivatagi Rókát nagyobb aggyal, eszközhasználatra alkalmas 2 kézzel és az ebből következő 2 lábra állással. Máris nincs akkora különbség nemigaz?