Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maci Laci nem Bubu

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Többfelé akciósan kínálják (130eFt-tól), de operációs rendszert szinte sehol nem adnak hozzá.A HP hivatalos oldalán elvileg Windows 2000-től Windows 7-ig van támogatás, de normális driver-pack csak Windows 7-hez van.Ha Windows XP-vel akarod használni, akkor össze kell…..
Spiró György regényében, a Feleségversenyben a jövő Magyarországa több értelemben is végleg kettészakad: politikailag, szociálisan és kulturálisan. Leszakadnak a szegények, kiszakadnak a romák és az egész ország elszakad Európától és annak értékrendjétől. Bár a regény sok szempontból egy olyan…..
Maci Laci nem Bubu 2010.09.13 18:13:34
@VaTi:

Teljesen egyetértek Veled.
Nagyon szomorú hogy 2010-ben még van valaki aki úgy gondolja hogy fenti cikk a magyar valóságot tükrözi.

Tisztelt Sárosi Péter!
Ha úgy gondolod hogy ez a teljes és kendőzetlen valóság, akkor költözz oda egy röpke évre. Tanulságos lesz...

u.i.
Úgy imádom amikor jó környezetben felnőtt "szociológusok" oktatják a problémával együttélő embereket arról, hogy hogyan kellene helyesen kezelni az élethelyzetet.
Ha elindulsz a hármas szex előszobájába, sose vedd fel a csörgő telefont, mert kimaradsz mindenből – talán ez lehetne a mottója a következő, finom fülledt erotikával töltött posztnak. Amikor még nem történt semmi a fiú már akkor elrontott mindent, mert nem azt a lányt…..
Maci Laci nem Bubu 2010.07.05 10:07:24
@Traktorka: "ahhh...azok a csodás tiniévek, amikor még azt sem tudjuk, hogy jövünk vagy megyünk...:))"

Na, ebben minden benne van... Ez szép volt. :)
Maci Laci nem Bubu 2010.07.05 16:38:24
@Piszok Alfréd:
"- hogyan lehet a tábortűznél falba verni a fejet? "

Mindig a logisztika... :DDD
„Azt terjesztette rólam, hogy a dominája vagyok, és imádja, ha a magas sarkúmmal megtaposom, parancsolgatok neki és megkötözöm” – következő posztunk az önfényező (vagy önégető?) hazugságokról szól, amiket egy pasi terjesztett a barátnőjéről, aki a végsőkig…..
Maci Laci nem Bubu 2010.06.29 09:35:03
@Dr. Jula Watson:
Most tulajdonképpen a lány azon volt kiakadva, hogy azt terjesztették róla, jó vele a szex? :)

Nem igazán

"állítólag a mosógépen csináltuk és annyira élveztem, hogy belecsúsztam a mellette lévő kádba és könyörögtem neki a folytatásért."

Inkább saját magát fényezte a kispöcs
„Jobban tetszett, míg nem láttam. Valahogy olyan hitvány jelenség, de a csókja csodás volt” – a történet egy házi jelmezbálon játszódik, ahol egy srác beleszeret a titokzatos lány csókjába. A romantikus vagy vicces csattanó, szinte garantált, az viszont nem, hogy…..
„Háromhónapnyi levelezés és húsz év szünet után a nyárutón sikerült összehozniuk az első találkozást” - Egyik kedves olvasónk csak hosszasabban tudja elmesélni élményeit, melyből egy terjedelmes kézirat született. Mostantól néhány pénteken keresztül az övé a…..
Maci Laci nem Bubu 2010.06.25 08:48:15
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
Aligha van megalázóbb egy 2 éves kapcsolat finisében, amikor egy jóval idősebb nőért hagy el minket kedvesünk. A történetben szereplő lány pórul járt és aktív nyomozásba kezdett, párja váratlan elfordulása okán. Amit eddig csak B-kategóriás romantikus vígjátékokban…..
Maci Laci nem Bubu 2010.06.24 11:52:17
@MickthePick:

"Nekem úgy tűnik, páran itt védik saját szenior "anyut" :D "

Szerintem, csak az élettapasztalat beszél belőlü(ünk)k. Huszonévesen én is másként gondolkodtam mint most(39). :)
Maci Laci nem Bubu 2010.06.24 12:03:16
@MickthePick:

Nem vettem magamra :)))
Maci Laci nem Bubu 2010.06.24 12:05:33
„Miért van az, hogy némely pár szenvedélyesen ölelkezik a buszmegállóba, könnyekig szerelmet vallanak egymásnak, aztán egy 1 hónap múlva pattintja egyik a másikat?” – kérdi kétségbeesetten Levélírónk, aki személyes példával is alátámasztja elméletét. Úgy…..
Maci Laci nem Bubu 2010.06.23 10:57:55
@=Daniken=:

"küzdés és ragaszkodás helyett egyszerűbb mindent leszarni"...

Ott a pont.
Maci Laci nem Bubu 2010.06.23 11:25:56
@Ernoke:

"ez a "küzdés" marhaság, aki _bármennyit_ látott az előző generáció (50-60 év felett) kínlódással teli elbaszott kényszerházasságaiból, az tudja. ami nem működik, azt be kell fejezni és tovább kell lépni, ez az egészséges. aki pedig nem így gondolja, beszélgessen el egy kicsit a szüleivel arról, milyen volt az élet 30 éve, aztán visszatérünk rá.

a posztíróra pedig inkább 10 év múlva, akkor talán ész is lesz a fejében, nem csak máshonnan visszaböfögött buta sablongondolatok. "

Ironia on
Igazad van (:))
F@szra fel...
next...
F@szra fel...
next...

A lélek csak bezavar a b@szásban
Ironia off
Maci Laci nem Bubu 2010.06.23 12:41:21
@Drága IV gernika:

"
@Gróf Monte Cristo: Magyarázd már meg, hogyan árulkodik pont a darabszám, addig nem tudom, miért szégyelljem össze magam...
"

Talán mert más tartalmú poszt esetén, sokkal gyorsabban beindult a 'gőzhenger'...
De most már nem panaszkodom :)
Meg egy kis keserűség is volt bennem, mert én is megtapasztaltam a gyors élet hátrányait. Férfi létemre nem csak b@szni akartam, hanem kerestem a hölgy lelkét is. A helye megvolt, csak....

:)
Az informatikusokról szóló, príma külső konzulensemmel szerkesztett posztom után végre itt van egy olvasói összeállítás is, amin remekül mulattam. F. Sz., nagyrabecsült olvasónk gondolta úgy, hogy mazsolázgat innen-onnan. Én is az informatikusokról - némely kollégámról -…..
Maci Laci nem Bubu 2009.06.19 10:24:44
@midnight coder:

Ott a pont... :)
Pilu Vigyázz, jön a Vona(t)! 2009.06.15 08:11:00
 Akinek nem volt alkalma a televízióban, az szánjon rá tíz percet, és nézze meg Vona Gábort az Estében!   Véletlenül sem szeretnék a Jobbiknak csápolók táborához csapódni, de amit ez a srác produkál(t), az leginkább egy száguldó gőzmozdonyra emlékeztet.…..
Maci Laci nem Bubu 2009.06.15 13:27:01
@gabcigirl: Nem szabad elfeledni azt az apró, ám de fontos tényt, hogy a Jobbik egy hiányt pótol. Egy olyan országban ahol megszűnt a “klasszikus” rendőrség, amely teljes szigorral fellépne a
- bűnözéssel (akkor is, ha barna bőrszínnel rendelkezik az elkövető)
- korrupcióval (akkor is, ha az egy öltönyös gazember…izé akarom mondani politikus ) szemben addig nem kell csodálkozni azon, hogy a társadalmi önszerveződés megoldja, vagy megpróbálja megoldani a problémát.

Mert be kell látnunk, hogy a probléma, létezik…

A társadalomnak elege van a kettős mércéből, amely akkor nyilvánul meg példának okáért, amikor a magyar áldozat esetén a nyomravezetői díj elmarad, vagy minimális, amint azonban az áldozat roma, bizony röpködnek a tízmilliók.

A társadalomnak elege van a megélhetési gyermekszülésből, a segélyen élők eltartásából.

A társadalomnak elege van a mohácsi viktoriákból (szándékosan kisbetűvel) akik szinte felháborodnak azon, hogy a dolgozó ember hogy meri megvédeni a kemény munkával szerzett anyagi javait, a kertje gyümölcsét, zöldségeit. A mohácsi viktoriák szerint tarthatatlan ez az állapot, hiszen milyen ország az ahol a békés, dolgos, beilleszkedni vágyó ember a sötétség beállta után, ha elmegy lopni, akkor bizony agyoncsapja az áram.

És a felsorolást lehetne folytatni…

Úgy tűnik az emberek elkezdtek gondolkodni, és már nem hisznek annak a pár száz parlamentben üldögélő jellemtelen bűnöző gazembernek. (vagy honatyának… áááá, mindig összekeverem őket)
Ezen problémák megoldására született a Jobbik, és talán ezért olyan nagy a támogatottsága is. És reméljük hogy csak akkor tűnik el, amikor a megszületését kiváltó ok is.