Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irriducibili LAZIO

21 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délelőtt akciófilmbe illő jelleneteknek lehettek tanúi a Budapesti Műszaki Egyetem (BME) vegyészmérnök hallgatói. Történt ugyanis, hogy néhány jóképességű hallgatótársuk gólyabulira szeretett volna „tréfás filmet forgatni”. A Star Wars VI. részét kívánták…..
Irriducibili LAZIO 2012.09.13 11:28:04
@OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty!: mutatom neked, kedves féleszű, ha már a szövegértés nem megy, talán egy kép menni fog. www.policemag.com/channel/weapons/news/2012/01/05/sphinx-introduces-sdp-compact-pistol.aspx
ez persze újabb csúzli, mint a replika a köpenybe szarós hallgatónál, de mindenesetre élethű másolata.
megjegyezném még, hogy ha egy műbrokit látnak a kezében és fegyverként jelentik, akkor is kiment volna a TEK, szóval nem értem miért pont ők a szararcok a sztoriban...
Fura vagy te nekem Péter. Menjünk végig a "Ki vagy te?"-"Miről beszélsz?"-"Hogyan beszélsz?"-"És mindennek mi értelme van?"-vonalon. A szakszervezeti vezető amúgy is egy furcsa állatfaj. Képzeljünk el mennyire hiteles ha valaki úgy képviseli a…..
Szívem csücske ez a téma. Hónapok óta megy a hiszti az új médiaszabályozásról. Március 15-i tüntetés új fejezet a kutyakomédiázás történetében, és ezzel össze is gyűlt egy csokorra való kérdés. Lássunk is neki... Hogy is volt az, hogy ne vigyünk politikát utcára?…..
Az utóbbi pár hónap történéseit látva nemzeti nagyjaink biztos gutát kapnának. Ez a fajta sárdobálás még, az erre sajnálatos módon hajlamos magyarokra sem volt jellemző. Számomra az ajtót mindenképpen a népszava-népszabadság-168óra-féle "csodatengely" mai akciója…..
Az év első napjának délutánja meghozta az újév első viccesen arrogáns hivatali levelét az NMHH-ból, bár ne tette volna. Az ügy, ami miatt most ingyen és bérmentve kiokosítjuk a Hatóságot, az még tavaly kezdődött, amikor az NMHH egy Ice-T-nóta lejátszása miatt nekiment a Tilos…..
Irriducibili LAZIO 2011.01.02 15:23:34
2010.11.26. Népszava. Nem másolom ide az egészet, mert két sornál többet Bolgár úrtól nem engedek a blogomra. Ő idevaló is, meg nem is. "Ám ha közben hagyja (az EU, a szerk.), hogy a magyar periférián valaki szétverje Európa demokratikus alapjait is, akkor Európának is…..
Elnyomnak, segítség, elnyomnak!   Példátlan. No nem a hangnem, hanem az, hogy mi, a pór nép pór tagjai hozzájuthatunk az Országgyűlés bizottságainak jegyzőkönyvvezetőinek magasságos bölcsességéből olyan csemegékhez, mint amilyen az alábbi. Az affér az utolsó, 2010.…..
Irriducibili LAZIO 2010.07.21 13:58:18
Amint ígértem az előző bejegyzésben, a levél írójáról ejtek pár szót, valamint levonok egy kis tanulságot az egészből. Nem kenyerem személyeskedni, de úgy éreztem erről írni kell. Leginkább azért, mert vicces. Másolhatnék ide további leveleket, üzeneteket, amiket a…..
Egy szép nap kaptam egy e-mailt. Írójáról a következő bejegyzésben bővebben írok, elég annyi most, hogy gárdista. Itt most a levél a lényeg. Egy igazi gyöngyszem. Azt említettem meg, hogy a jobbikosok néha kinézhetnének az Árpád-sávos zászló mögül, és észrevehetnék:…..
...a pofátlankodást! Amint Orbán Viktor is kifejtette és teljes mértékben egyet értek vele: nem illendő, és nagyképűség lenne egy ilyen győzelem után a politikai ellenfelekről nyilatkozni, őket ostorozni. Mert vissza lehetne dobálni azt a kígyót-békát, amit a szélrózsa minden…..
Évek óta nem néztem ATV-t. Most vasárnap viszont rászántam magam, kiváncsi voltam mi megy a balos médiumokban. Rátaláltam egy esti műsorra: Újságíróklub. Biztos jó muri lesz, tele olyan megmondóemberekkel, akik a "Dicső Szocializmus"-, valamint a "mindenki hülye,…..
Az ám!!! Angyalföldön is közeleg egy rendszerváltás. Mondjuk, hogy ideje lenne már... Hogy miért gondolom, hogy közeleg az MSZMP vége a 13. kerületben? Van egy hangfelvétel-sorozat az alábbi címen: http://angyalfold.blog.hu/ Ezen kedves Szanyi Tibor MSZMP-MSZP káder…..
Ehhez a címhez járt volna egy ún. "smiley". Ami kifejezi, hogy: hahaha. A vasárnapi voksoláson Lendvai Ildikó, Veres János, Szekeres Imre, Gyurcsány Ferenc, Hagyó és még sorolhatnám kik által fémjelzett Mszp lebőgött. 8 éves kormányzás után, országosan 990 ezer…..
Szávay István jobbikos. Jó neki. Állítólag vallásos parasztcsaládból származik, fontosnak tartja a nemzeti értékeket, és nyílván "nagymagyar". Viszont neki is akadt egy jóakarója, akinél betelt a pohár. Valahogy úgy nézhetett ki a történet, hogy: "Te…..
Hétfő reggel. Magyar Császári-, és Királyi televízió. Morvai Krisztina, három újságíró. Kissé felhergelt a történet. A jobbikosok mindig mosolygó ovónénije nem hajlandó szóhoz juttatni senkit. Csuhajja. www.youtube.com/watch Ez ugye egy mozgalom, minden platformon hallgathatjuk…..
Ezen elgondolkodtam. A Nemzeti Ünnep után fogalmazódott meg bennem a kérdés. Kinn jártam a Deák tér mellett, kiváncsi voltam erre a "seregszemlére". Jó vicc. Milyen sereg volt ez? Ők voltak akik úgy illetik magukat, hogy: ők a "magyarok". Nah ez jókora vicc…..
Felmerült bennem ez a kérdés. Harsongja a jobbik, élükön ugye huza-Vona Gáborral, hogy 20 évet, a 20 évért. Ha már ilyen populista lózungokat pöffentgettek, akkor rákérdeznék: Ti, nagy nemzetmentő hazafiak, szittyák leszármazottai, HOL A BÜDÖS LÓPIKULÁBAN VOLTATOK…..
Íme a levél, ami feldobta a szombatomat. Méghozzá azért, mert rengeteg gondolat a Zsoca leveléből, már az én fejemben is megfordult, de ha a tótágast állok, akkor se tudnám így összeszedni. Tehát ez az irritatív, sunyifejű Zázrivecz Gábor (mivel ez az igazi neve, ezen a néven…..
Irriducibili LAZIO 2010.03.04 14:51:06
@hatláb: ez nem fröcsögésnek ment.aki büszke a hagyományokra, őseire, ésatöbbi, és ezeknek a kelleténél többször hangot is ad, attól a névváltoztatósdi érdekesen fest
Irriducibili LAZIO 2010.03.09 09:58:05
@Boba: ez a szép kis legenda fél éve nem volt benne az önéletrajzban. én nem vonom kétségbe senki származását, felmenőinek hősi halálát, de szerintem ez mese habbal. mindemellet egy szerb ismerősöm a minap szentségelt, hogy kiderült, hogy rokona a vonának. szar így fajtiszta nemzetmentőnek lenni. de legalább gyűlnek a jobbikos kommentezők, hajrá-hajrá!!!
Igen, már csak ezt kell túlélni. Ez az utolsó hete a kampány "uborkaszezonjának". A fidesz volt olyan (állítólag puhány, tehetetlen), hogy nem szólalt meg eddig. Nem is volt, amit kiforgatni. Leszámítva a "kiszivárgott" pár mondatot. Azt is úgy kellett…..
Megszülték!!! Közel egy hétbe tellett, amíg a menedzsment összerakta, de hát Rómát se egy nap alatt építették. Amit Bayer Zsolt fél óra alatt, szimpla kútfőből leírt, ugyanaz a feddhetetlen szittyáknál 6 nap. De legalább megvan, ennek lehet örülni, lehet rajta jókat derűlni,…..
Irriducibili LAZIO 2010.03.08 15:36:15
@felvidéki 80: pár pontban:
1.a székely ember más. a székelyeknek sohase volt tragédia, hogy ők kisebbség. mindig megoldották ott helyben az életüket, nem óbégattak segítségért. pár évvel ezelőtt, amikor Székelyföldön árvíz volt 2nappal a tragédia után ért oda a hadsereg segíteni, és a miniszterelnök, és már a dolgok nagyrészét a székelyek rendbe rakták. összefogtak, dolgoztak, és nem vártak Vona Gáborra.
2. csúnya ferdítés a XIX.század közepét 2006 őszével hasonlítani. de egykét gondolat. Orbán Viktor nem állt a tüntetők élére. Jól is tette. Kukaborogatással, TV-székház felgyújtással nem szabad foglalkozni épeszű embernek. És nem is vonagáborka állt a tüntetők élére, hanem ez a gondalacika-toroczkai-tomcat-budaházy tengely. Velük meg nem is foglalkozom, pár feltünési viszketegségben szenvedő lúzer. Ha balhé volt a városban, mindig a szocik jöttek jól ki belőle. Ezt sose feledjük, a Tv "ostrom" miatt nem nyert Tarlós 2006 őszén, hát ha pattogtok jobbikosok, hogy Budapest élhetetlen, veregessétek vállon magatok, ti csináltátok!
3. Az, hogy a magyarok nyilai, élükön novákelődke puszipajtásával, budaházyval politikusok házait támadták meg, és összevertek egy idős embert, nomeg kiraboltak: az tény. ezen sokmindent nem lehet szépíteni.
4. nyílván van egy kis lenézés a szavaimban. nem az utcán kell politizálni. nem harácsolni kell, kukákat felgyújtva. Ha sok bennetek a keménység próbáljatok sportolni valamit. A politika POLITIZÁLÁSRÓL, és nem izomszagról szól.
Irriducibili LAZIO 2010.03.08 15:56:39
@zotyo27: Látodlátod. Így jár az aki félreértelmez valamit. Elcsúszik a lényeg mellett, mint a pinty. Senki, ismétlem senki sem írta azt, hogy jobbikosok bárkit megöltek volna! átolvastam, és nem találtam semmi hasonlót se. Ha mégis van, akkor mondd, hogy hol, és javítom mivel ez hülyeség.
Viszont van a kommentedben valami, amitől mindenkit óvva szoktam inteni. Te is jól lelepleztél egy globális összeesküvést. Draskoviccsal, riogatással, és persze csóró cigánysággal. De én még valahogy beletenném az ürgebőrbe bújtatott moszad-terroristákat, meg szabad kőműveseket. Ezek mindig jól hangzanak. Próbáljunk a tényekre szorítkozni, és ilyen összeesküvés-elméleteket mellőzzük.
A gárdáról még nem írtam, majd szentelek neki egy külön postot hamarosan! Én sem sárdobálni akarok, csak igyekszem elérni, hogy mindenki 21. századi politizálásra törekedjen. És jelenleg a jobbik ebbe nem fér bele. Erről szól ez a blog.
Irriducibili LAZIO 2010.03.08 16:39:45
@zotyo27: nah tényleg csak pár sor, mert azt a kis időmet inkább egy cikkre pazarolnám, mint kommentekre. mindenki nyugodt (vagy épp nyugtalan) lehet, fideszes vagyok, és 2006 őszén a körút-dohány utca sarkán dolgoztam a fidesz rendezvényén.úgyhogy senki ne próbálja megmagyarázni nekem, hogy mi volt odakinn! emberölésről én még mindig nem írtam, budaházyék marhaságáról beszéltem, próbáljuk meg értelmezni.
ezen a mondaton elmosolyodtam: "Az utcán való politizálás a legalapvetőbb demokratikus dolog." Ahha. A szabad vélemény-nyílvánítás az egyik legalapvetőbb demokratikus alapjog?vagy emberi jog? Így akartad írni? mert így igaz is lenne. Amíg más jogait nem korlátozod, hangot adhatsz a véleményednek. Az utcán is, a WC-n is. de aki forradalmasdit játszik, és gyújtogat az Andrássy úton, az nem demokrata, hanem bűnöző...
Hiába, ő a profi. Ebben a témában én is terveztem, hogy írok. Viszont Zsocának sikerült összeraknia helyettem a gondolataimat! :) Íme a cikk a mai Magyar hírlapból: Nagyon kis koalíció Álláspont   // // <a…..
Sajnos ma a munkám kevés időt hagy az írásra! Terveim szerint délután mindenképpen lesz egy post, ha nem is nagy lélegzetvételű, valamint késő este már ráérek, és majd jól kielemzem a mai zsideszezéseket! :)Köszönöm a türelmet előre is! Tessék reklámozni az…..
Eltelt a szombati nyílt levél megjelenése óta több, mint 4 nap. És ennyit sikerült kiizzadni a szittya-oldalon. Pár gondolat így elöljáróban. Vona "úr" csöndben van. Mekkora filózás mehetett ott náluk, hogy vajon ki válaszoljon, mert válaszolni kell! Előfordulhat, hogy…..
Ezek szerint türelmes ember vagyok. 7-8  éve foglalkozom aktívan ezzel a politika nevű hajcihővel. Elkezdtem a narancssárga bandával, meggyőződésből, világnézeti okokból, és a kommunisták iránti undorból. Még nem is váltottam klubot, sőt nem is terveztem (manapság nem ez a…..