Regisztráció Blogot indítok
Adatok
windowscod2

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hagyományosan, 1896 óta rózsaszínben nyomott sportnapilap weblapja először nem rózsaszín. Az Easyjet rengeteg pénzt költhetett. A Forma-1-ről is rendszeresen tudósító újság honlapja így néz ki most, ha a gazzetta.it-re kattintunk: (Épp a Button elleni brazíliai fegyveres…..
Pár napja járta körbe a szaksajtót a játékpiacon elég alapos felméréseket készítő NPD Group elemzőcég új, Gamer Segmentation 2010 című tanulmánya. A majdnem 19 ezer játékos megkérdezésével készült felmérés leginkább meghökkentő eredménye az, hogy a játékosok 4…..
windowscod2 2010.06.06 20:20:01
@A nép fia: valószínűleg azért mondod ezt mert felraktad asse tudtad mit kell csinálni, hogy kell csinálni, kb. el sem tudtál indulni nemhogy quest közelébe juss.
nehogy félreérts én sose wowoztam sose fogok mert ismerem magamat s rákattannék nagyon. viszont tudom h nagyon jól fel van építve s jól meg van csinálva a rendszer. több tízmillió ember nem téved.
2010. május 27-i precedens értékű jogerős döntésében a Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy az egyetemi vezetők fizetése mindenki számára megismerhető adat. A Bodoky Tamás újságíró és a TASZ által indított próbaper a gödöllői Szent István Egyetem ellen indult,…..
windowscod2 2010.05.28 13:15:11
@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe:
hát ha ezeket büfészaknak titulálod amit leírtál akkor saját magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt :)
persze h szükség van rájuk mint ácsokra festőkre vívezetékszerelőkre akiket én mint orvostanhallgató sokkal nagyobbra tartok mint egy kamu "egyetemen" "főiskolán" nemzetközi kapcsolatok vagy kommunikációt végzett embert. aki ahelyett h dolgozott volna abban a 3-4-5 évben csak lopta a napot s utánna meg ugyanúgy elment árupakolónak vagy estleg pénztárosnak egy multihoz...
Mai írásunkat Slip bocsátotta rendelkezésünkre, gyaníthatóan rendszeresen forog az említett körökben.Tehát:Miről ismerszik meg a modoroskodó medika/medikus?Ugyan első féléves, de már mindent jobban diagnosztizál a 20 éve praktizáló orvosnál.Ugyanezen orvos orra alá dörgöli…..
windowscod2 2009.06.15 13:06:47
@Slip_21: állatorvosit nemtom h igyvan e de biztos ha mondod. áok/fok azért teljesen más (csak se-rőlt tok érdemben nyilatkozni) nekem eddig 2 irásbeli vizsgám volt és kb 25 szobeli, ebben a szituácioban nem könnyü tudás/tanulás nélkül elvégezni az egyetemet
windowscod2 2009.06.15 14:53:15
@haperima: anatómiát nem lehet bemagolni rendszerezni kell logikusan fel kell épiteni aki ezt nem tudja megcsinálni kiesik. orvosi biológia (sejtbiosz genetika) ha megnéznél egy könyvet rájönnél hogy megértés terén ugyanaz a szinvonal mint akármilyen "bme"-s tantárgy. biokémia, abban nincs logika ? :D az egész emberi szervezet működését le lehet rajzolni képletekben, ahogy megszel egy cukrot hogy bontja le a szervezeted hogy szivja fel hogy épit fel belöle glikogént zsirt hogyan ha a cukorevés után éhezés során az inzul a felépitett zsirra plusz idegességkor A,NA az egész mindent fel lehetne rajzolni egy kellően nagy lapra, na ahhoz kell logika h átlássa az ember , mert bemagolni lehetetlen. még sorolhatnám tovább de ha vki ebből nem értette meg akkor felesleges. ezzel csak azt akartam hangsulyozni h nem bme-n ha érti vki akkor átmegy orvosin ha érti vki akkor 50% h átmegy mert mellette még 3 lexikont is tudni kell..