Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énekes tamás

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az izraeli miniszterelnök beszéde közben közel egyperces szünetet tartott, miközben farkasszemet nézett hallgatóságával. Az alábbiakban Netanjahu teljes beszédét közöljük, magyar felirattal. A drámai jelenet a felvételen 14.45-től kezdődik, a miniszterelnök innen kezdve 45…..
A Neo Fm ügyes kivéreztetése óta nem rádiózik Bochkor Gábor, pedig ő örök partnerével, Boros Lajossal ellentétben nem tervezte, hogy visszavonul. Szerződtette ugyan rövid ideig a TV2, de komolyabb feladata nem volt, pedig nem titkolta, hogy rádióműsort szívesen vezetne. A Blikk…..
A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége nem hajlandó kupeckedni Orbánnal Gábriel arkangyal ügyében, nem húny szemet a kormányzati "emlékezetpolitika" tendenciózus hazugságai fölött, és ma úgy döntött, hogy távol tartja magát a kormány "Holokauszt 2014"…..
énekes tamás 2014.02.10 11:15:17
@♔batyu♔: bibsi. szép!
köszi!
tudod mit? Jól esik, pedig több bennem a református, mint ahogy te mondanás a bibsi. de jobban esik, isten bizony!
énekes tamás 2014.02.10 11:16:26
@Megfigyelo: igen, elkeserítő.
állítólag nincs Magyarországon antiszemitizmus. állítólag.
énekes tamás 2014.02.10 11:18:50
@♔batyu♔: tudod az én apám erre azt mondta, amikor legelőször lezsidóztak az iskolában, hogy innentől el tudod dönteni, hogy mi is vagy pontosan.
Egy hangfelvételt pakoltak ki egy külföldi szerverre, amin állítólag a zuglói alpolgármester, Dr. Ferdinándy István beszélget egy vállalkozóval. (Az alpolgármestert Papcsák minden jogkörétől megfosztotta a tavasszal.) Ez olyan kínos ügy, hogy nem lehet Viktorral... by…..
énekes tamás 2013.09.25 16:46:21
hogyvolt Éden hotel - 2x42 2012.05.16 08:00:00
Turisták vannak a hotelben, kérem szépen, kettő is, Norbi és a rettentő frurfuval bíró Fruzsi, akik (ó jaj) elragadnak majd két versenyzőt, és ettől Hiper először sírógörcsöt majd rohamot kapott, és perszehogy Érzelemnélküli Bárcáskurva Naiván vezette le a dühét. Naominak…..
Sokan érdeklődnek a becenevek láttán, hogy akkor most ki, kicsoda, tessék, itt egy vizuális segédeszköz, ide jönnek majd az új szereplők is, és folyamatosan updateljük a beceneveket is. 1. Horváth Éva (műsorvezető) - T69, T69.2 Special Edition, Pinoikkina, Androida 2. Adrienn -…..
Sátánista szimbólum-e a Procter&Gamble régi emblémája? Zsidó összeesküvés-e a Starbucks logója? Tényleg egy álló farkú alak van a Camel cigaretta dromedárjának mellső lábára rajzolva? Tovább után kiderül. Procter&Gamble - sátánista szimbólum Az ominózus…..
Unalmas is lenne a hét frekvenciabalhés poénok nélkül. Nemrégen még olyan megható volt, ahogy Bochkor betelefonálgat a sorstársakhoz, a korábbi konkurenciához, Sebestyén Balázsékhoz, és ott is zokog egy rövidet. Most viszont a danubiusos Jáksó László hirtelen hangnemet váltott.…..