Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aprónyúl

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TÖRÖLT BEJEGYZÉS (a kommentek miatt nem töröltem a posztot - vp)..
aprónyúl 2009.11.13 09:41:34
Kedves Mindenki!Nos kiszeretném Írni magamból .Mind meg annyi hasonló sors társ.Ahogy elolvasom minden viszony –iszony .Sajnos nem akarunk látni egy házasságban hogy valami meg szakad .valami hiányzik.Csak neveltem a pici fiam.Táv gyógyítottam anyám aki akkor haldokolt.2008 május…..
Becsaptak, ki tudja talán meg is csaltak.Az én történetem azért szerencsésen végződött, de nagyon mély nyomot hagyott bennem, amit soha nem fogok elfelejteni.2hónapja voltunk együtt mikor játszottam a telefonján, és kilépet a játékból a telefon(mint egy égi jel)vissza akartam…..
aprónyúl 2009.07.10 14:22:36
@Gilderoy: Jaja, a sex szó használata nekem is vesszőparipám...
aprónyúl 2009.07.10 16:54:33
@Balance Of Power: Viccből az más;-) Az a gáz, ha valaki ezt komolyan gondolja.....;-)
IWiwes ismerkedés, gyors webkamerázás után hiába nyalja a srác undorítóan a kamerát, a lány mégis elmegy vele randizni. Érthetetlen, hogy miért, ha csak azért nem, hogy megíjra nekünk. Sziasztok! Már több sztorit is szerettem volna beküldeni, de a'sszem ez viszi közülük a…..
hellóka8 évvel ezelőtt a párom 4 év után csalt meg a barátnőmmel. A legundorítóbb az volt, hogy a lánnyal beszéltem meg a gyanúmat, hogy a párom megcsal. Ő meg bizonygatta, hogy biztos nincs senkije csak képzelődöm.Jól éltünk, nem értettem mi történt. (Akkor 27 éves…..
aprónyúl 2009.07.07 16:04:43
@madpapa: Jaja. Mi is jól éltünk, aztán a múlt héten bejelentette, hogy talált valakit, akivel újra azt érezheti, mint velem az elején. Ez egy ilyen játék.

Mellesleg szerintem elég nagy hiba a nőket gaz csábítóként lefesteni, mondom ezt úgy, hogy velem is ez történt. Azt lehet elcsábítani, aki hagyja magát, illetve valami miatt nem érzi jól magát a kapcsolatában, vagy másra vágyik.

Ja, én most tartok a mínusz 5. kilómnál.
Helló mindenkinek!A párommal öt és fél éve vagyunk együtt,tavasszal vettük meg a közös lakásunkat,az esküvőt is tervezzük,ám egész véletlenül felfedeztem valamit.A google-ban kerestem valamit,és ugye ha az első betűt beírjuk,a többi találat is kijön Egy női névre lettem…..
aprónyúl 2009.06.30 07:07:48
@thorwald: OKé, oké bocsánat..;-))
nyilván ennek semmi köze ahhoz, hogy jó e az hogy pornót nézünk, vagy nem, én speciel együtt néztem a most már Exemmel.....
aprónyúl 2009.07.01 11:04:20
@zolee75: természetesen nem így hirtelen. tudod, 12 év, mindketten változtunk rengeteget és az utóbbi időben már csak "eléltünk" egymás mellett...Nincs gyerek, ezért nem volt miért együtt maradni, és el kellett engednünk egymást.
 A huszas éveim második felében járok. Két éve együtt élek a párommal és volt egy mélypontunk pár hónapja, amikor kiderült, hogy félre kacsintgatott. Akkor úgy éreztem, ezt nem tudom tolerálni, és szakítottam vele. Azonban egy hónapra rá újra összejöttünk. Ez az egy…..
Három hete csúnyán összevesztem a férjemmel egy kis apróságon, és nem nagyon beszélgettünk azóta (hozzáteszem 7 éve vagyunk házasok)3napja mikor már ő aludt keresték telefonon és sms-ben is. Azt hittem hogy a munkahelyéről ezért megnéztem az SMS-t amit Antaltól kapott.…..
aprónyúl 2009.06.15 11:11:55
@tucsi: szerintem nem takarózós duma, minden kapcsolatban kell magánszféra...Én abban nem hiszek hogy "nincs titkunk egymás előtt" Úgyis van..
aprónyúl 2009.06.15 11:51:06
@gpetersz: Egy ilyen helyzetben nyilván az a legnehezebb, hogy belenézzen az ember a tükörbe és esetleg végiggondolja, hogy mi lehet a probléma, és esetleg ő mint megcsalt fél hol ronthatta el. Egyszerűbb és könnyebb út azt mondani, hogy "mindene megvolt , kinyaltam a seggét", és nem keresni esetleg magunkban is a hibát.