Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annurpka

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na vegre beesteledett es nyugalom van. Meg az idiota ovis lengyelek is kifutkaroztak magukat, es jo ovodas modjara mar be is dobtak a szunyat, ugyhogy vegre van egy kis gepnyugalmam, ahogy Soma mondana. Ma eleg karos napom volt, mert eljott a szornyu ora, hogy a venseges-ven Nisha szobajat ki…..
Én kiszálltam... Meg egy par foto 2009.08.12 19:55:19
Akinek van faceboookja, az eddig is lathatta, de sok a panasz, ugyhogy kuldok ide is par kepet ;)    Julius 4.                 Klarikam…..
Holnap 2 honapja vagyunk itt. Valahol sokkal tobbnek tunik, vlahol meg hihetetlen, hogy maris eltelt. Penteken elhuznak a gyerekek, meg a teljes head-staff, ami a tavalyiak szerint hatalmas bullit jelent, es mar nagyon varjuk. Utana mi itt maradunk 20-ig, mert Cuncyek aznap vegeznek, es akkor New…..
annurpka 2009.08.13 14:29:41
@lokkoLori: jaja, én is meglepődtem, eddig csak a híres lengyel-magyar barátságról hallottam.

@boribobo: azt hiszem, én is :D (jáó szigetelést, lányok)

tündérbogarak! szóljatok, mikor lehet rendelést leadni, mikor kerültök shopping-közelbe, illetve utalás, miegymás
Én kiszálltam... Meg tobb foto 2009.07.04 16:20:46
Ez itt a internet. Mar harom gep mukodik, haladunk, haladunk.       Agika segit a mosodaban. Meg tanul a praktikus kis konyvecskebol.              Lake George, anagy to a kis to mellett, ahol…..
annurpka 2009.07.05 17:28:00
@annuska: vagy csak nagyon régen láttalak, vagy megtette a hatását a sok sali meg hegyen mászkálás :)

(azért ne szokjatok le végleg, hát mit fogunk csinálni a kricsmikben, ha hazajöttök?:D)
Ági nem hagy békén, úgyhogy úgy döntöttem írok valamit. Nem gyõzök magyarázkodni, nem hiszi el, hogy márpedig én fáradt vagyok ehhez. Kezdem az elejérõl. 1988 december huszadikán születtem a hajnali órákban... kihagyás... és akkor megérkeztünk Newyorkba. (az utazás hosszú…..
Én kiszálltam... Meg mindig pok 2009.07.03 23:26:00
Ez alkalommal en jelentkezem, merthogy en lettem az elmult par napban az, akinek delutan 2-ig tart a munkaideje, ugyhogy raerek. Vegre!Szoval en elvagyok, mint a befott. Reggel 6 elott kelunk Annaval, felnyaljuk a budikat, meg melyik nap mit kell eppen, es mar annyira rutinrokak lettunk, hogy…..
Tudtam, hogy eljon majd a nap, amikor annyira faradt leszek, hogy csinalok valami hulyeseget. Bar ez a mai nem volt olyan gaz, inkabb vicces:) Eleve mar tegnap kijott rajtam a sertes influenza (Anya! csak viccelek!), de ma reggel mar odaig fajult, hogy elmentem a tabori orvoshoz:) Tenyleg eleg…..
Én kiszálltam... Csakamelo... 2009.06.20 04:41:14
Hat, sok ujdonsaggal en nem szolgalhatok. Latastol vakulasig csak a munka van meg az idegeskedes. Holnaptol reggel 6 orai kezdettel lesz szolgalatban a takaritokommando, de cserebe csak delutan fel 4ig kell pucolnunk a kakit.Most egyebkent fel 11 van, es a mai nap nagy szenzacioja a Color Wars volt.…..
annurpka 2009.06.20 19:18:41
@boribobo: várd ki a végét, még csak egy hete vannak ott! muhahaha *sátáni kacaj*
Én kiszálltam... Meselek 2009.06.19 03:13:00
Na, mindenki vagyik a reszletes beszamolora, tessek itt van:En nem izgultam. Tok nyugodtan indultam el, es nyugodt voltam egeszen addig, mig Bori nem kozolte a repter fele a kocsiban, hogy Agika ideges. Na ettol kicsit beparaztam, mert ha Agika mar indulas elott ideges, mi lesz velem harom honap…..
Reggel van, koran, es mi felkeltunk, csak hogy lassatok, hol is vagyunk mostan. Szoval eloszor is New York:                Es a tabor:         Agika es Anna a hazunk…..
Én kiszálltam... mi a stájsz? 2009.06.16 17:44:36
Helló srácok!Tudom, hogy baromi elfoglaltak vagytok, főleg, hogy nincsenek is még ott a gyerekek...:D Na, a lényeg, hogy írjatok már valami konkrétat! Ki milyen arc? Hogy telik egy nap? Milyenek a górék? Mit kell egyáltalán most csinálnotok??? Amúgy mennyi szabadidőtök van most? Mert…..
annurpka 2009.06.18 12:08:04
@lokkoLori: jaja, vágom, de keményen agitáltak, hogy csináljak skype-ot, mert az jó lesz nekem, hiába mondtam, hogy nincs eszközöm hozzá (mikrofon meg webcam), de hogy nem baj, jó lesz az úgyis. szóval már van. (de nem érzem különösképpen, hogy ezáltal jobb nekem)
Én kiszálltam... Itt vagyung 2009.06.14 14:00:58
Koszi a sok aggodast, megvagyunk. Bar kicsit rosszul esik, hogy senki nem valaszolt a csajok kozul, akinek tegnap irtunk, de mind1... Szoval reszletesen: a repules baromi unalmas volt, a Zurich - New York gepen nem ablak melle raktak minket, szoval vmi mammereken keresztul probaltunk…..
annurpka 2009.06.17 17:43:01
@Nussantó: oké, oké, tegnap már bori is csúnyán lealázott a grinyó slozija előtt, hogy hogy képzelem, és mennyire felháborító a tudatlanságom. (és bár megfordult a fejemben, hogy csakazértse nézem, mégse teszek ennyire kategorikus kijelentéseket, tehát a lehetőség fennáll) :D

@lokkoLori: kösz a tippet, azt hiszem, már működik :)