Regisztráció Blogot indítok
Adatok
golánkukac

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baranyi Tamás Péter történész írása „– Kikről van szó? – kérdeztem.– Hogyhogy kikről? Argentin elvtársakról.– Jó, de milyen csoporthoz tartoznak?– Milyenhez, milyenhez. A taquarákhoz.– De hát a taquarák fasiszták – jegyeztem meg, mert ennyit véletlenül…..
Mandiner blog Arab katyvasz 2012.09.19 07:01:00
„The days of rage, yeah, nothing's changed” (Massive Attack: False Flags) Hiába minden tiszteletem az iszlám, mint történelmi vallás, az emberiség egy korszakának kiemelkedő, kultúrafenntartó civilizációja, a világ egy régiójának hagyományos rendezőelve iránt: az arab tavasz…..
Összességében a Fidesz hozta a tegnapi napot, még akkor is, ha néhány napig nehéz lesz elmagyarázni a fanatikus híveknek, hogy a sérthetetlen, lezárt ügyű Plagi bának miért kellett 72 óra alatt mégis csak távoznia. Amúgy Schmitt Pál beszéde maga volt a hazugság, egyetlen…..
golánkukac 2012.04.03 11:35:08
Csak a Jobbik! Legjobb kommentek 2009.06.03 12:24:27
Kedves Bajtársaim! Alakul a honlap, egyre több emberhez jut el az igazság, a visszajelzésekből érzem, hogy jó úton járunk!Pártunkat meg fogjuk menteni a liberális melegvédő Morvaitól, tissztességes Jobbik lesz! Kurucos barátaimnak üzenem, hogy titkosszolgálati…..
Ez csak pont a zsidók malmára hajtja a vizet!   „A Kuruc.info üzenete az SZDSZ-nek Az SZDSZ és a zsidópárt holdudvarának minden tagjának feljánlunk egy-egy bőröndöt a meneküléshez.  Cserébe elfogadunk aranyat (nem baj, ha fog formájú), ezüstöt (a tőlünk…..
golánkukac 2009.06.15 01:35:50