Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az Utolsó Szuperférfi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiú azt sugallta, hogy ő az egyetlen, akinek kellek, mert mint nő, nem vagyok vonzó. A kép innen Kedves Szakítósok! A történet in medias res: az első szerelmem megcsalt, sejthető, teljesen összeomlottam, az illúzióknak annyi. Hogy miért, nyilván, ennek is vannak okai, utólag…..
A kétszavas és egyszavas szakítómondatok után, itt a nullszavas kategória.    A kép innen   sziasztok   nemrég találtam a blogra, és miután olvastam egy kétszavas szakításról szóló posztot, rájöttem, hogy volt nekem ennél rövidebb, egyszavas szakításom is…..
Ezt nem annyira értem, majd elmagyarázzátok. A kép innen Kedves Szakítósblog! Kedves Szakítósok! A szomorú végű történet, melynek eseményeit lentebb vázolom, a Szakítósblog két kommentelője között esett meg; elindult valami szép, amely azelőtt futott zátonyra, mielőtt lett…..
 Csókcsata, meg az egyetlen erogén zóna. Sziasztok szakítósok! Tudom, hogy kiakadtok, de nem érdekel, olvassatok ilyet is. Esetleg nézzetek át a megcsalós blogra. Én fiú (35) éves, Lány 18 éves. A történet idején volt feleségem, igaz enyhén frigid , és egy csodálatos 5…..
Az Utolsó Szuperférfi 2009.06.15 00:46:52
Az Utolsó Szuperférfi 2009.06.15 00:59:36
@Caddy: már mindenki bealudt.