Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pszichiáter

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyik megint a purpárlé, Kolláth szerint elkúrták a hatálybaléptetést azzal, hogy nem rendelkezik a pártalkotmány a régi, a köztársasági hatályon kívűl helyezéséről. Az állampárt már be is vetette a jónevű jogtudóst, dr. Gulyás Gergelyt, nosza, csaholja már meg…..
pszichiáter 2011.04.27 19:03:10
A Károlin már Schmitt Pál is tartott jogi előadást, Cservákot meg fölvették állásba. Lajtár István, a Fővárosi ügyészség ügyésze pedig tanszékvezető a Károli ÁJK Büntetőjogi Tanszékén, és az a feladata - többek között - hogy a Károli vezetői elleni büntetőfeljelentéseket pattintsa le. Az ominózus doktoráltatási esetben, amikor a jelöltnek nem volt szövege, két héttel a védés előtt választott témát, majd átment Szegedre, ahol más keresztnéven nyújtotta be ugyanazt a mások által írt alibiszöveget, és 5 különböző témavezetőt töltöttek fel az adatbázisba, a VIII. kerületi rendőrkapitányság, a szegediek és a BRFK is nyomozni kezdett. Ezek után Lajtár leszólt a BRFK korrupciós osztályára, hogy szüntessék meg a nyomozást. A megszüntető határozatba azt írták, lámpással se bírtak fényt deríteni hamis vagy valótlan tartalmú dokumentumokra vagy hivatali hatalommal való visszaélésre. Akkor ezek micsodák?

jhnnsclvn.wordpress.com/2010/01/15/evidence-for-forgery-6/

jhnnsclvn.wordpress.com/2010/12/08/brutal-cheating-by-hansagi-and-meszaros-in-szeged-hansagi-es-meszaros-brutalis-csalasa-szegeden/

A magyarázatot megkapjuk a Károli rektorától (ifjabb Hegedűs Lóránt sógora és a csaló doktorandusz nagybátyjától): a bűncselekmény "üzleti titok":

jhnnsclvn.wordpress.com/2010/12/09/business-secret-uzleti-titok/

Dr. Lajtár István fővárosi ügyész, másodállásban a Károli fizetett zsoldosa

www.kre.hu/ajk/index.php/buentetjogi-buentet-eljarasjogi-es-buentetes-vegrehajtasi-jogi-tanszek

úgy látszik, jogászként is azonosulni tud a bűncselekmények ilyetén átminősítésével.
Lázár János igazán nyilvánosságra hozhatná azon egyetemi hallgatók nevét, akiket csaláson kaptak vizsgán. Vagy azokét, akik hét-nyolc évig bukdácsolnak az egyetemen. Ja, hogy ők rendes középosztálybeli csalók, egyenlőbb csalók, mint más csalók?! Esetleg nyilvánosságra…..
pszichiáter 2010.12.13 09:16:15
@maroz: Megnéztem Mészáros Márton vagy István (?) téziseit, ezt biztos nem ő írta, ugyanis nem tud németül, ez meg német nyelvű szakirodalomra épül. A szegedi egyetem alapfokú belső nyelvvizsgáján majdnem megbukott, mert nyelvvizsga papírja természetesen nincs. A dolgozat bevezetőjét egy német szakos doktorandusszal íratták meg (neve is van), aki ilyen szolgálataira kapja az ösztöndíjat.
Psycho Szex és hatalomvágy 2009.07.29 20:16:00
Az egyetemnek van egy dékánja, aki rektorhelyettes is, mert szereti halmozni a pozíciókat. Szakmailag inkább nulla, mint középszerű. Tehetségtelen és irigy, de nagyon becsvágyó. Az egyszerűség kedvéért - de főként jellene miatt - nevezzük őt SzA(r)-nak. SzA(r)-nak van egy jobb…..
pszichiáter 2009.07.31 23:47:05
@pontilyenke: Félreérted. Nem azt mondtam, hogy Kaká ábrándozik Sza(r)-ról, hanem hogy Sza(r) Kakáról. És ne személyeskedj. Azért kódoltam a személyeket, hogy ne érhessen bennünket vád. Tehát itt egyoldalú sexuális vonzalmat írtam le, nem pedig kölcsönöset. Szegény Kaká em tehet arról, hogy Sza(r) folyton Kaká farmerjából ki-kivillanó köldökét bámulja.
Ez a beköszöntő blog a betiltott blogokhoz (http://karolisotrany.blog.hu illetve a http://protestans.blog.hu) közelálló, azokban publikáló szerzőtől, Pszichiáteről származik. Pszichiáter akkor még nem tudta, hogy blogtársait a szólásszabadság és vleménynyilvánítási szabadsg…..
Elnézést kérek leghűségesebb olvasóimtól a hosszú posztszünet miatt. Akartam írni az EP-választásról; de aztán, ahogy elmulasztottam a kegyelmi pillanatot, vagyis az első, forró élmények kiírásának idejét, már nem láttam értelmét. Mit lehet erről még újat mondani?Ha…..
pszichiáter 2009.06.16 14:29:21
@kszenia:
A pénz egyes embertípusnak élvezetet okoz. Bármire képes érte. Létező fogalom az egzisztenciális bűnözés, amit nem csak pisztollyal vagy késsel lehet elkövetni, hanem tollal, bloggal stb. is. Nem tenyerelgetek, csak analizálok és összegzek. Nem tetszett a hangnemed.
pszichiáter 2009.06.16 14:30:49
@Reckl_Amál:
Hűha! Benned van egy nagy adag nem elfojtott agresszió. Jó ez Neked?
pszichiáter 2009.06.16 15:42:47
Erőt vettem magamon, hogy ismét írjak ennyi mocskolódás közé. Egy konkrét okból. Tisztázni kell valamit.

Idézem szeredyt: "Szeretném megosztani Veletek a 80-as évek végének egyik (számomra) legjelentősebb popszövegét."
Ezzel sült fel az ifjú és harcos titán!

Megtaláltalak:
www.ujnautilus.info/?q=node/148

Legalább lehettél volna ügyesebb, hamár nem is vagy egy erkölcsbakjnok.

Íme az egyik fő rész: "Tudjuk vidékrôl kerültetek fel és még ez volt a legjobb munkahely egy program, amit választottatok"

De hát Dunapataj eléggé vidék... A program meg egzisztenciálisan adott a KGRE-n a Kulcsár-Szabó család előretolt asszony tagjánál.