Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krekoma

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Súlyosabb főbüntetés nélkül úszta meg a Stefánia és Thököly út sarkán történt kerékpáros-gázolás elkövetője a halált okozó figyelmetlenséget. Felfüggesztett szabadságvesztést kapott, viszont nem vezethet többet teherautót. A baleset több mint két éve, 2007. október…..
Hivatalosan nem lehet biciklizni a Margit hídon, a kerékpárosoknak le kell szállniuk, hogy a túlpartig tolják a járművüket. A Critical Mass szervezői azonban tudják, hogy mennyire életszerűtlen ez azon a járdán, amelyen a felújítás előtt is osztoztak a gyalogosok és a…..
krekoma 2009.08.28 16:23:19
@lápi lidérc: még egyszer, hegynek fölfele imbolygó, gyermekkel megrakott kerékpárral bunkóság a járdán menni? és inkább imbolyogjak 5km/órával az autóúton, hogy valamelyik kanyarban elcsapjon egy vagány autós? hát akkor inkább maradok bunkó. adott szakaszon, ahol nem akadályozom a gyalogosforgalmat, viszont CSAK így tudok biztonságosan haladni. a kicsit "lopok"-os hasonlat azért nem korrekt, mert a kresz is kivételt tesz: abban az esetben lehet kerékpárral járdán közlekedni max 10-zel, ahol az út nem alkalmas a kerékpározásra.