Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greg garcia

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ari Vatanen élő legenda. 1981-ben a prodrive-os David Richardssal az oldalán egy Ford Escorttal rali világbajnok lett. Utána éveken keresztül egy Peugeot 205 T16-tal indult a rali világbajnokságon. Négyszer nyert Dakart akkor, amikor még sci-fi volt a GPS. Ha másról nem, a Climb Dance…..
Láthattuk egy elképesztő animgifen hogyan változott Buda vára az elmúlt néhány száz évben, de vajon milyen volt a Mátyás korában? Amikor ez volt az Itálián kívüli reneszánsz fellegvára? Néhány fiatal gondolt egyet és megrajzolta, majd filmre vitte. A trailer itt az Urbanistán…..
greg garcia 2013.12.04 18:26:11
@Mikron: Kiváló ez a zeneválasztás!
Zseniális szakértelemről tett tanubizonyságot a Miele szervizese. Emailre nem reagálnak, a telefonos rendeléseket elfelejtik, aztán amikor mégis kijön a szerelő, azon kívül, hogy fingja nincs, hogyan működik a sütőjük, olyat bír mondani, hogy a pirolízises öntisztítás…..
greg garcia 2011.06.16 15:54:07
@orgoványi erdőjáró: Tény, hogy paraszt vagyok, és ahogy mondod, apámék még vettek így könyveket méterre a 60-as évek végén. El is olvastam gyerekként mindent amiben betű volt válogatás nélkül. Hosszú hajú veszedelem, Nana, meg mindent amit ilyen sorozatokban kiadtak.
Meglepődnél mennyire mellélőttél...:)
greg garcia 2011.06.16 15:57:01
@Advanced Flight:
Ha úgy lenne, igazad lenne.
greg garcia 2011.06.16 16:26:10
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

Hallottam arról a kávéról. Nekünk ez a Miele kávéfőző kapszulás. Nekem ízlik, lehet nem elég kifinomult az ízlésem. Viszont kóstoltam ilyen Nespresso kapszulás kávét a lányoméknál, de az ugyanolyan jó/szar volt mint a mienk, csak 100 ezer alatt van a gép ára, ha jól értettem.