Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Latsia

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tészta kikeverése közben jöttem rá, hogy tulajdonképpen a francia császármorzsán dolgozom: palacsintatészta nagy tömegben kisütve. Viszont a végeredmény (bár magához képest jól sikerült) feleannyira sem ízlett, mint nemzeti kedvencünk, sőt! Egy rendes magyar háziasszony zokogásban törne ki egy…..
Hozzávalók: 2 dl feketekávé 1 evőkanál rum (vagy aroma) 6 dkg kakaópor 40 dkg darált háztartási keksz 3 dkg porcukor 1,5 dl tej A krémhez: 15 dkg margarin 3 dkg kókuszreszelék 9 dkg méz 1 csg vaníliás cukor 6 dkg porcukor   Elkészítés: A kekszhez adjuk hozzá a porcukrot, a…..
Latsia 2009.10.23 15:00:13
No hát ilyen is létezik ezek szerint, virtuálisan lehet egymást díjazgatni :-)KöszönömBernikének a díjat!A további teendők:1. tedd ki a díjat a blogodra! 2. linkeld be, akitől kaptad a díjat3. nevezz meg legalább 7 blogot4. hagyj üzenetet a díjazottaknálAkiknek tovább adnám:…..
Latsia 2009.07.08 22:58:23
Komolyan irigylem azokat, akik kibírják egész nap gyümölcsön. Biztosan a génjeimmel van baj, de én meghalnék ha egész nap semmi mást nem ehetnék. Na de a jó szándék...az tengernyi van... pláne, hogy egy hónapja szemezek az új zsákmánnyal, egy kis palack narancsos balzsamecettel.…..