Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SlyZ

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké… most már kijelenthető, hogy Jay Oliva a képregényrajzfilmek koronázatlan királya! De miért is?! Hát azért, mert egészen elképesztő, amit a 2012-es Batman – A sötét lovag visszatér óta művel. Egyrészt azzal a két részes rajzfilmmel megalkotta a DC Comics/Warner legjobb darabját, másrészt a…..
SlyZ 2014.07.01 15:10:23
@REMY: Nem léc kérdése az, hogy nem találok szórakoztatónak egy olyan filmet amiben a karakterek szánalmasan vannak megírva és az akció abban merül ki, hogy Darkseid a város felett lebeg fél óráig...és kb. így ennyi...
Durván inzultálták Sarka Katát: Megöllek, te kurva! - ezzel a harsogó címmel hozta le vezető hírét a Bors Online a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatójáról, Sarka Katáról. A bulvárlap szerint "a Komjádi uszoda szomszédságában esett neki egy hajléktalan…..
SlyZ 2013.07.26 11:58:03
Fluor Tomi tavaly még azokhoz is eljutott, akik tényleg hallani sem akartak sem a hip-hopról, sem az elektróról, a kettő keverékéről pedig pláne, így természetszerűen kialakult egyfajta szeretem-gyűlölöm kapcsolat felé. Az elmúlt időben viszont Fluornak akkora ellentábora lett,…..
 Annak ellenére, hogy ez kölök és a köre borzalmas károkat okoz a hungarian zenének, úgy gondoltam nem foglalkozom többet a kérdéssel. Tény, hogy a TV2 csütöröki Királynő c. műsora több sebből vérzett. Vegyük csak a műsort vezető fura párt, akik elég komikus…..
SlyZ 2011.07.18 09:49:44
Kicsit tovább tartott, mint gondoltam (pedig olyan nagyon sok munkám nem volt benne), de végül sikerült felrakni a tíz számomra legijesztőbb filmről szóló listát. Ebben az esetben volt eddig a legnehezebb eldönteni, hogy mi legyen az első, a második helyezett tényleg csak egy alig…..