Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyFog

154 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan, de gyakran sétálván Pécs utcáin, többször elhaladtam a mostani áldozatom előtt, és még a kiszépülése előtt ültem is bent egyszer. Ködös emlékeim vannak csak, így gondoltam a következő tesztelésem szóljon róluk! Lássuk hát!..
Egy hosszabb lélegzetvételnyi alkotói szabadság után folytatom utazásom a kávézók, kávézásra alkalmas cukrászdák tengerében! Legújabb áldozatom a Caflisch Cukrászda volt, aminek a története, mint Caflisch Cukrászda, 1869-ben kezdődött, de magának az épületnek a története sokkal régebbre nyúlik…..
A kapus A mennyei... 2. rész 2022.08.07 13:32:02
 A legutóbbi írásban a mennyei stadionjairól írtam röviden, de úgy érzem a legfontosabb dolog ami életet lehel bele, az a szurkolók serege. Lehet, hogy nem több ezren vannak, de mégis megtöltik ezeket a helyeket. Kevés helyen éreztem azt, hogy ellenségesek lennének velem, mondjuk hozzáfűzném, hogy…..
Kávézzunk! Like Café, Bonyhád 2022.08.07 13:22:43
Egy hosszú út és nap után egy kis megállásra vágytam vezetés közben, így átutazóban megálltam Bonyhád városkájában és kerestem egy kávézót. Emlékeimben 4 hely volt, ahol kávéztam korábban, ebből egy zárva volt, egy megszűnt, egyet ismertem de tele volt és erről a helyről valami múltbéli…..
A héten tettem egy utazást gyerekkorom régi városába, ahol útilaput kötöttek a talpamra és indítottak útnak az életbe. Gondoltam meglátogatom egy régi, és akkor kezdetleges törzshelyem újra, hogy kicsit más szemmel is felmérjem mi változott az elmúlt években!..
Szép idő volt ma, és ha már az van, akkor noteszem felkapva egy tavalyi emlékkép miatt kerestem meg ezt a kis kellemes hangulatú és hamar addikciót okozó kis helyet. No de ne szaladjunk ennyire előre, lássuk mivel is szolgál ez a kis hely!..
Jó érzéssel töltött el a visszatérés a gyerekkoromban oly áhítattal szétfutott pályára a 2016-17-es szezonban. Csak egy apró dolog volt, ami nem tudtam elhelyezni magamban. A visszatérésemkor közölték, hogy innentől kapusként fognak számolni velem. Előtte mezőnyjátékosként küzdöttem a csapatért és…..
Nah, újra itt, folytatván a körutazásom a kávézók és kávéik világában. A mai bejegyzés a találóan "Rokusch" névvel illetett kávézót veszi górcső alá. Na de, csapjunk is bele!..
A kapus A mennyei... 1. rész 2022.06.06 15:03:09
Huh, hát hol is lehet kezdeni? Van valami csibészség, és betyárság a megyei fociban, ami eltűnik, ahogy halad az ember a profibb bajnokságok felé. Persze van árnyoldala is az egésznek, de mégis jó. Az egész hangulat, ahogy a 30-50 törzsszurkoló, aki az életét az adott faluban élte le, de még mindig…..
Újranyitottam kicsiny kávézós blogom új köntösben és a zsebemben új elképzelésekkel. Hosszú listám első áldozata az Árkádban terpeszkedő Miller's Café volt. Nem mondható egy szokványos kávézónak, de ha gyorsan kell segítség a kóros koffeinhiány leküzdéséhez, akkor lássuk mire is képes ez a hely...
Életem szikrái Égi 11. 2022.05.03 21:49:24
Minden évben, újra és újra ez a nap sajog, fáj, kicsit kísért engem. Nem voltam veled, sem melletted, de előtte pár nappal még a telefonon keresztül hallottam remegő, rekedtes hangod. Utolsó képem a fejemben, ahogy a lépcső tetején állsz a lépcsőházban, és azzal köszönsz el: "Sokáig éljünk!" ..
Az "Emlékezés" sorozatban rólam, kis emlékekről és egyéb személyes dolgokról lesz szó...
A kapus A posztról 2022.04.24 22:37:30
Ahogyan a szurkolók látják a kapust: ő a focicsapat azon tagja, akinek a fő feladata, hogy a csapat ne kapjon gólt, kézzel megfoghatja a labdát a 16-oson belül, és csak ő a hibás a kapott gólokért. Hisz annyi a dolga, hogy odaáll, vagy odaér ahova a labda tart...
Nos, a mai postom témája, hogy listába gyűjtöttem pár számomra kedvenc, közönség által is ismert filmhez illetve sorozathoz komponált zenét. A listából Hans Zimmer kimaradt, mert hát nem az ő klasszikusait listázom, hanem szemezgettem. A zenék mellé teszek be youtube linket, hogy mindenki hallja…..
2020 van és eljött újra egy kis gifparádé erről az évről. Van itt COVID, zsilipelés, miegymás. Dwayne "The Rock Johnson" köszönti az eüsöket vastapssal, amivel majd fizetni tudunk a boltokban.    ..
A legutóbbi visszatérésen felbuzdulva, váratlan lépésre szántam el magam, és kitartásotok jutalmáért kaptok még egy csokorral eme netes remekekből! ..
Huh, gyorsan eltelt másfél év, úgy gondolom itt az ideje egy gyors gif csokornak :)..
Új év, új gifek :) Próbáltam összeszedni egy újabb csokrot ezekből, lassan úgy is tavaszodik. Egészségetekre!..
övetkezzék egy lightosabb kis koktél a gifekből, ígérem a következőre majd jobban összeszedem magam...
Régen jártam erre, de mivel itt a karácsony lassan, így megérkezik tőlem a 3. rész is. Enjoy it! Amikor két hét szabadság után visszatérsz és te nem hitted el a változásokról szóló híreket...   de lazán kezelve a helyzetet újra munkához látsz.   Így érzed magad,…..
Sok tapasztalattal felvértezve tértem vissza blogom világába.Ittam jobb és rosszabb kávét az elmúlt időszakban, úgyhogy lássuk hát az első áldozatomat! Ciao Bella!   A kiülős asztaloknál helyet foglalva gondolkodtam, hogy a hely nevéből  adódóan egy laza "ciao"-val…..
Hát akkor úgy érzem itt az ideje, hogy érkezzen majdnem egy évvel később a folytatása az előző nagysikerű postomnak! 2 hét folyamatos szabadság után a még mindig lelkes operátor így várja a munkát. Aztán a géphez ülve látja, hogy mindent megváltoztattak a…..
A neten jobban utána olvasgatva kocsmának nevezik ezt a helyet, én pedig nagyon reméltem, hogy a nevével ellentétben nem zaccból főzik le a becses nedűt, ami miatt utam ide vezetett. Nem is kell szerintem mondanom, hogy mi volt a tesztalanyom (igen, latte macchiato) ... lássuk…..
Khm, először is újra köszöntök mindenkit, sok idő eltelt, sok minden változott, de én magasabb nem lettem szerencsére. Így Pécsen éldegélve kicsit több kávézóba tudok betérni, hogy bővítsem tapasztalataimat. Na de akkor lássuk is az új áldozatomat. A Király utcában…..
Felbuzdulva egy régebbi cikken, ahol a programozók életét mutatták be gifekben, egy hirtelen ötlettől vezérelve gondoltam átvetítem ezt egy picit a munkámra. Frissen végzett diplomás képalkotók az államvizsga utáni este. Amikor először kell vénát biztosítani…..