Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I.z.o.l.d.a.

8 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Librarium Elhunyt Jorge Semprún 2011.06.08 10:26:00
Nyolcvanhét éves korában meghalt Jorge Semprún (1923-2011) spanyol író, egykori kulturális miniszter. Az írót kedd este párizsi otthonában érte a halál. Franciául írt, de következetesen spanyolnak vallotta magát.Semprún polgári értelmiségi családban született. Hat testvére…..
Tegnap jelent meg egy cikk a brit Daily Mail internetes kiadásában a címben említett mennyiségű és minőségű könyvek tulajdonosáról, a magyar Tari Józsefről. A nyomdász végzettségű Tari gyűjteményének legkisebb darabja egy mindössze 2,75x1,75mm-es apróság, mely a…..
Librarium Akciók és játék 2011.02.26 16:30:00
A mai bejegyzésben egy könyves játékot, két akciót és egy különleges ajánlatot mutatok be.A Libri könyvközösségi oldalán a Könyvkolónián lehet nyerni egy kötetet Charles Portis: A félszemű c. regényéből, amit már kétszer is filmvászonra vittek. Először 1969-ben…..
I.z.o.l.d.a. 2011.02.27 22:00:34
Rudolf úr!

Hálás köszönet ezért a színvonalas oldalért!!
Lelkesen várom a következő könyv kritikádat!

Addig is ajánlanám számodra:
www.libri.hu/konyv/a-kiraly-beszede.html

ÉS az ehhez kapcsolódó filmet:
www.youtube.com/watch?v=pzI4D6dyp_o

Hidd el, ezt csak ajánlani tudom!!!

ui.: köszi az Ulpius-os tippeket, egyszerűen kihagyhatatlanok! (Móni voltam :P)
Angelus et Diabolus New kép 2009.07.19 18:43:08
 ^^)..
 A görényem éppen döglött és kitömött szőnyegeset játszik xD. Hát nem édes?..
Angelus et Diabolus Skótok 2009.06.21 09:57:05
Emberek, tessék egy kicsit művelődni és meglátni a szépséget! Íme itt a világ egyik legszebb himnusza és a szövege is, ha valaki kedvet kapna arra, hogy énekelje is :P. Csak most, csak tőlem és csak nektek. xDzene:…..
 1.      Harmadszorra nem buksz meg, hanem átmész Bibliaismeret I. (Ószövetség)-ből.2.      A görényed rájön arra, hogy ha beleharap az ujjadba, akkor elvonszolhat bárhová. (Például egyik nap háromszor rángatott el a sarokig,…..
 Történt egyszer, hogy Trisztán a hős és nemes lelkű lovag röpke fél nap alatt, semmi tanulás nélkül ráérzett arra, hogy hogyan és mit kell beletenni az almába. Persze a ház népe örvendezett is eme már-már csodán. Azt meg már csak félve merem megemlíteni, hogy pár nap…..
Angelus et Diabolus Vallás? 2009.06.15 15:50:56
 Kezdjük ott, hogy kisbaba koromban római katolikusként megkereszteltek. Ezzel pusztán csak olyan gondjaim vannak, hogy nem értek vele egyet. Úgy hinni pedig elég nehéz. Ha még magát ezt a vallást el tudnám valahogy fogadni, akkor is ott lenne az, hogy mennyire megvetem általában…..
Angelus et Diabolus Kedves... 2009.06.14 21:23:00
 Kedves, balga (már bocsánat, de hidd el, később te is ezt fogod gondolni) idetévedő látogató.Először is annyit mondanék, hogy életem egyik Nagy szerelme Trisztán, A vadászgörény. A kis méregzsák most volt 8 hetes, mivel Április 17.-én született. Két teljes hete…..
Élt egyszer egy fiú, aki majdnem minden éjjel kiszökött azért, hogy szerelmének hódoljon, a zongorázásnak, és élt egyszer egy lány, aki minden éjjel a fiú nyomába szegődött, hogy ámulattal hallgassa a varázsát. Egy meleg őszi estén is elindult, hogy a szokott helyen és…..