Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ozi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Ismét egy gyönyörű holland lányt mutatunk be nektek. Jennifer Deelstra playmate 2007-ben vetkőzött a nyuszis magazinnak, minden férfiember nagy örömére. A felvételeket csak nagykorú olvasóiknak ajánljuk, de nekik szívből! A képekért a szokásos módon kattanjatok a tovább…..
ozi 2010.06.22 16:55:05
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..