Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alien2000

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A parlamenti választás ismét sokakban előhozta a külföldre költözés vágyát (ez már nem az első alkalom, hogy aztán némi idő elteltével visszaálljon az alapállapot). Legalább ilyen érdekes, milyennek látják a Magyarországhoz fűződő viszonyukat a már hosszabb ideje külföldön élők. Közéjük tartozik…..
Vajon lehet ma még Trapper farmert, Lehel hűtőt, Tungsram izzót vagy Taurus gumit vásárolni? Utána jártunk!..
Alien2000 2021.04.15 16:05:36
@The Ghost Wolf O1G: Kerékpár gumijai is jók voltak, nem nagyon koptak,
nem úgy mint a vietnámi abroncsok. Azokat hamar lekoptattuk.
Nemrégiben hivatalosan is megnyitották a vasút európai éve rendezvénysorozatot, amely célja, hogy a vasúti közlekedést népszerűsítse az EU országaiban. A vasút elérhető, fenntartható és nagyon biztonságos utazási forma, mégis csak csekély mértékben részesül a személyszállításból és a…..
  Lassacskán megérkezünk a jövőbe. Ami tegnap még csak a sci-fi szerzők kreatív elméjében élt, az ma már szinte a valóság: a robottechnika a szexpiacon is egyre jelentősebb szerepet játszik. Borítékolható volt azonban, hogy ezzel párhuzamosan megjelennek a hivatásos károgók is, akik a szexrobotok…..
Alien2000 2020.11.23 19:34:12
@gyalogbaka: SZia.
Olvastam a hozzászólásaid.
Keblemre ölellek gondolatban.
Teljes mértékben egyetértek veled, teljes mértékben igazad van.
A járványok világa Sabin-cseppek 2020.05.22 19:01:43
Albert Bruce Sabin (1906–1993) bakteriológus és gyermekgyógyász orvosi diplomáját 1931-ben New Yorkban szerezte. 1934-től az angliai Lister Intézetben (Lister Institute of Preventive Medicine), majd hazatérve a Rockefeller Intézetben dolgozott kutatóként. 1939-től egy cincinnati gyermekkórházban…..
Alien2000 2020.05.24 07:47:07
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Jó reggelt.
Gondolom maga sem ...
Az újonnan megjelent pandémia komoly próbatétel elé helyezi az egész világot, és miután Kína kezd kilábalni a problémákból, a közfigyelem Európára összpontosul. Körbejártuk, hogy melyik ország milyen intézkedésekkel operált eddig, és milyen következményekkel járhat a mostani próbatétel.   Forrás:…..
Alien2000 2020.03.23 12:16:03
@nemecsekerno_007: Ne reméld.
Csak arra gondolj, hogy az olaszoknak a kínaiak illetve az oroszok nyújtanak segítséget.
„Miért pofázol?!” „Azt a k…rva anyádat!”, „Szét…szlak!”, „Adjál már neki!” – ilyen és ehhez hasonló szavakat hallhatunk egy kocsmai ökölpárbajban vagy egy brutális tömegverekedésen. Ezen a héten nem részeg, hőzöngő vandálok hallatták ezeket a trágár szavakat, hanem egy budapesti szakközépiskola…..
Alien2000 2019.10.11 13:19:32
@Terézágyú: Annó anyám azt mondta a magyartanárnak mikor általános iskolába jártam, ha nem viselkedek nyugodtan lekeverhet egy két atyait.
Majdnem így is lett.
S mégis tiszteljük a tanárainkat, nem mindegyikre igaz, de szeretettel gondolunk vissza rájuk.
Hosszú a listája azon politikusoknak, akik miután találkoztak Orbánnal, megbuktak. Most újabb veszteség. Lemondott Strache osztrák alkancellár, a szélsőjobbos Szabadság Párt (FPÖ) vezetője, akivel Orbán május 6-án találkozott Budapesten...
Alien2000 2019.05.20 12:29:14
@taga.20: Hülye szájbaszexuált agyatlan senkiházi faszkalap.
Először azon kell(ene) elgondolkodnia, meg annak a sok hülye majomnak az úgynevezett baloldalon, ami ugye nem megy, mert a fidesz csalt a választásokon, hogy miért nyert ismét tavaly a fityesznyik a választásokon.
Megsúgom te MAJOM, nem azért mert csaltak, hanem egységes volt.
Ezzel szemben ez a DRÁGA semmirrevaló baloldali ellenzéknek nevezett gittegylet semmilyen egységet nem volt képes felmutatni, csak egymást pocskondiázni, egymás ellen mondani, negyedórán belül egymásnak homlokegyenest mást mondani.
És mikor a mi szeretett Ferencünk megszólalt, mikor kérdezték tőle, hogy mi lesz akkor, ha nem nem tudnak koalíciót alakítani, nagy flegmán, mi lenne, lesznek új választások.
És akkor KI NYERT VOLNA TE NAGYON HÜLYE????
Az atomerőművek meglehetősen ritkán robbannak fel - nyugtat meg minket az atomenergetikai szakember. Néha azért mégis megtörténik - vágjuk rá mi. Megtörtént Cseljabinszkban, Csernobilban, Fukusimában, és van még tucatnyi hely a világon, ahol bármikor történhet atomkatasztrófa. A…..
Alien2000 2019.04.22 07:59:10
@ügyfélszolgálatos: Miért, aki a jelenlegi ellenzékre szavaz, az überokos?
Ma a világon nem ismert még egy olyan energiaforrás, ami hasonló mértékben környezetileg felelőtlen, az adófizetők számára drágább és működésileg veszélyesebb lenne az atomerőműveknél. Az atomipar elkeseredetten próbálja zöldnek beállítani a nukleáris energiát, ami nem…..
Alien2000 2019.04.08 15:40:38
@bontottcsirke: Te most tényleg ilyen hülye vagy?
Az megvan, mint a múltkor is írtam, hogy egy atomerőmű mellett élsz?
Az adja a megújulók energiáját?
A legmelegebb nyári napokon a Duna vízhőmérséklete Paks alatt megközelíti a környezetvédelemi szempontból kritikus értéket, ami fölött bekövetkezik az élővilág pusztulása. A hivatalos mérések szerint is, pedig ezek irreálisak. A valóságban sokkal rosszabb a helyzet:…..
Alien2000 2019.04.01 13:48:12
@bontottcsirke: Hülye.
Az megvan, hogy egy atomreaktor mellett élsz?
Nem a paksi erőműre gondolok.