Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reuss

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően nem vagyok kibékülve a rózsaszínnel. Ha az árnyalatokat nézem akkor a pink áll tőlem a legtávolabb (talán még soha nem volt olyan ruhám), és a halvány, pasztell rózsaszín a legközelebb. Hiába tehát, hogy idén tavasszal kiegészítők és ruhák terén is tömve lesz a…..
Sztár designer ismét olyat tett, aminek mi, földi halandók jobban örülünk, mint a suli végének vagy a leárazásoknak.Tervezett, elérhető áron. Ebben az esetben Pierre Hardyról van szó, aki a Hermés és a Balenciaga tervezője is. A GAP-pel kötötte meg szerződését. A cipők…..
Reuss 2009.11.08 17:55:05
LV táskát hamisítani nagy biznisz. Azoknak az embereknek, akik az aukciós portálokon 5000 Ft-ért rendelik a monogramos táskákat, a fele azt sem tudja mit rövidít az, hogy LV. Fogalmuk sincs a márka multjáról, az árak miértjéről, és természetesen arról sem, hogy a klasszikus…..
OurFashion Sarok kis extrával 2008.06.11 12:52:47
Ilyen sarkakon nem szaladgál mindenki az utcán. A cipőtervezők messzemenően kihasználják a sarok dekoratív lehetőségeit. Akad faragott, flitteres, köves, furcsa formájú, fa,fém és üvegsarok. Szinte az összes tervező változtatott a sarkon valamit, hogy a cipő méginkább a…..
Amikor először hallottam a pletykákat erről a furcsa együttműködésről, csak legyintettem, hogy 'áááá, ez úgysem igaz'. Erre most már hivatalossá vált, a D-listás botrányhősnő, Lindsay Lohan váltja Esteban Cortazart az Ungaro divatház művészeti igazgatójának…..
Ha már annyira menő és márkamániás vagy, hogy az ásványvized is Gaultier féle Evian, akkor ideje egy lépéssel tovább menned, és tartsd a kisbabád pelenkáit is Louis Vuitton táskában, és etesd őt D&G cumisüvegekből! (Az öltöztetésük pedig természetesen szintén…..
A körkérdésünk, melyben felvetettük, hogy vajon mi a legvisszataszítóbb ruhadarab a férfiakon, óriási vihart kavart a kommentezőink körében. Többen követelték, hogy ennek a párját, a lányok fura öltözködési szokásainak a kivesézését is csináljuk meg. Most tehát itt a…..
Lányok, én próbállak benneteket arra ösztönözni, hogy találjátok meg a saját stílusotokat és a kérészéletű divattrendeket mindig alaposan átgondolva, csak akkor integráljátok bele ebbe, ha igazán a magatokénak érzitek  - de most kénytelen vagyok…..
Tegnap este volt az Arany Glóbusz díjátadó - a részletes hírekért ajánlom az IMDB-t vagy bármelyik mozis blogot (bár én nagyon örülök Heath Ledger és a Slumdog Millionaire sikerének) - mi itt most a ruhákat szedjük ízekre. Először következzen egy válogatás a…..
Annyira borzasztó, hogy nem is tudom melyik a rosszabb: a ruha vagy az arca?Szóval szavazzatok - a szétbotoxozott, plasztikázott arc a felfújt szájjal a probléma, vagy a metál-királykék dzseki színben passzoló övvel és selyemsállal, egy kamionos stílusú baseballsapkával…..
Rendszeresen megosztom veletek, hogy éppen melyek a legfurább darabok a divatvilágban - most újra összegyűlt egy csokorra való ízléstelenség:Elsőként itt van például ez a Marie Antoinette bugyogóját idéző Comme des Garcons háromnegyedes nadrág, amelyet nem kevesebb, mint 280…..