Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benyo23

11 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a piciny, mindenki számára elérhető gép nagy kedvencem lett az elmúlt hetekben, ezért úgy döntöttem, hogy írok még egy bejegyzést a fejlesztési lehetőségekről. Önmagában az, hogy egy tenyérnyi gép fejleszthető, már nagy szó, hiszen ezek jellemzően olyan olcsók (Eachine H8 mini kb. 4000 Ft), hogy…..
És végre megérkezett, hulljanak a konfettik, dübörögjön a taps, induljon a hullám. A cselt ott vetettem, hogy EU raktárból kértem terméket Gearbestéktől (mert ezt tőlük kaptam, szóval Courtesy of Gearbest), de mivel ők előszeretettel küldik jófejségből gyorspostával a termékeket, az állam meg tartja…..
A Gear Best is bekezdett akciók terén, hiszen mindjárt vége a nyárnak, szóval lehet izzítani a pénztárcákat és rászaladni a termékekre. A nagy nap augusztus 22, aki pedig nem tudná, hogy melyik modellt miért érdemes megvenni, az a hajtás után okosodhat...
Benyo23 2016.08.22 12:26:05
@Jackal_: Hát a 22-i akcióról nem tudom hol értesültél én keresgéltem, de nem találtam infót. A promóciók között ott van az "RC Gears Carnival" de abban az X251 $106.99, illetve $102.99 EU ár van ma és tegnap is. Figyelem az oldalt, hátha tényleg kidobja azt az árat. Jobb lenne 20 ezer forint alatt elhozni.
vonatmagazin Hat kocsi 2016.07.17 15:48:51
Amikor egy projekttel elkészülök, az mindig jó érzéssel tölt el. Van értelme a szüttyögésnek, a modellezőcuccok minduntalan szétpakolásának, a szórópisztoly-mosásnak, a több hónapos várakozásoknak egy-egy alkatrészre. A végére az ember azt elfelejti, hogy az alkotás örömébe mennyi üröm vegyül…..
Mini bejegyzés egy mini modulról, azaz ismét T-trak lesz a téma. Anno még nem tudom milyen oknál fogva beszereztem Japánból egy Tomytec fürdőépületet, mondván jól néz ki és ránézésre meg lehet róla állapítani, hogy a felkelő nap országából való. Sokáig nézegettem és…..
Legutóbbi londoni kirándulásunk alkalmával kiderült, hogy ottlétünk hétvégéjén (2013. szeptember 7-8.) rendezik meg Leamington Spaban az International N Gauge Show-t, amely a briteknél a két nagy N-es témájú vasútmodell kiállítások egyike - a másik az N Gauge Society tavaszi…..
Crash sok-sok vasútmodell újdonságokat tartalmazó bejegyzése után éppen itt az ideje, hogy én is írjak valamit a témában. Mivel a briteknél sajnálatos módon még nem jelentkezett sem a Graham Farish, sem a Dapol az idei évre szánt újdonságaival, Japán felé vetettem a tekintetemet…..
Benyo Blog Miyajima és Iwakuni 2009.06.28 16:13:00
Új napra virradtam Hiroshimaban. Reggel villamossal mentem ki az állomásra ahonna kimentem a város nyugati végébe. Inne idnult a komp, a szemközt lévő Miyajima szigetre. Szigeten egy hatalmas sintoista szentélyegyüttes van. Az Itsukushima Szentély különlegességét az adja, hogy a…..
Benyo Blog Kobe és Hiroshima 2009.06.28 14:21:00
Most szeretném bepótolni azt, az elmaradásomat.Hétfő reggel 7:03-kor indult a 700 sorozatú shinkansen Shinagawa állomásról. 10:18-kor érkeztem az 589 km-re lévő Kobe városában. Innen helyi vonattal, kb. 20 perc alatt érkeztem a világ leghoszabb függőhídjához, az Akashi Kaikyohoz.…..
Benyo Blog Matsushima 2009.06.21 15:39:00
Reggel mikor felkeltem és kinéztem az ablakon nagyon elkeseredtem. Ugyanis szakadt az eső! Rövid konzultáció után úgy döntöttem, hogy nekivágok az útnak. Indulás Tokyo Station-ra. Onnan Shinkansen-nel Sendai városába. Méghozzá az E2 sorozatú HAYATE nevű vonattal indultam Tokyoból…..
Benyo Blog Yokohama 2009.06.19 22:31:00
Mai napunkat Yokohamában töltöttük. A város Tokyotól délre fekszik kb. egy óra autóútra. Yokohamában a kínai negyedet, egy nagyobb parkegyüttest és a Hakkeijima Sea Paradise -t látogattuk meg.Mesélek egy kicsit a közlekedésről. Ha a magyar ember Japánban autób ül és még…..
Újabb nap a paradicsomban. Ez a hely mindíg tartogat meglepetéseket. Például, ma bementem egy 7-11 (szebunere bum=szeven eleven) és mikor a pénztárnál beutöti a nő, hogy mennyit fizetek és mekkor apénzt kapott pl.: 443Yen és adok egy ezrest neki nem kell kiszámolni az aprót mert a…..
Benyo Blog Ome City 2009.06.17 18:26:00
Egy újabb nap telt el itt, a megametropiliszban. Reggelm mikor sétáltam le az állomásra valami nagyon japánosat láttam. Japánok nagyon tisztaságmániások. Mindig mindent törölgetnek és tisztogatnak. Nem kivétel ez alól azok a korlátok sem, amik mindenhol a járdát szélén vannak.…..
Benyo Blog M&M 2009.06.16 16:13:00
Harmadik napomat töltöttem itt a nipponoknál(=japán). Kilenc kerül lesétáltam a kb. 500m-re lévő Azabu-Juban állomásra ahol felszálltam Toei Ōdeo Line-ra. A metró számomra még mindig hihetetlen. Minden nagyon tiszta, mindenhol információk, hűtött ivóvíz ingyen. Egy…..
Benyo Blog Vasút és az Öböl 2009.06.15 21:25:00
 Reggel 8 körül keltem, hogy a Railway Museum 10 órás nyitására ott legyek. Végre használhattam a tömegközlekedést. Jó előre (már otthon) kínéztem mivel fogok menni ide. A közeli Tamachi állomásra elvitt nővérem. Itt száltam fel a JR (HÉV jellegű) Keihin-Tōhoku Line…..
Benyo Blog Első nap Tokyoban 2009.06.15 11:02:00
 Hazaérkezés után kicsit megpihentem. Délután nekimentünk a város legjobb részénék. Neve Akihabara és nem más mint az elektronikai negyed. Hát itt van minden. Több száz üzlet, 6-8 emlettel és mind tele van újabbnál újabb cuccokkal. Nagyon durva. Mi most csak objektivre meg…..
Benyo Blog Utazás 2009.06.13 21:51:00
Nagyon korán kellet kelnem, mert 7:10-kor szállt fel a gép Ferihegyről. Ez azt jelenti hogy 5-kor a reptéren voltam. Nem is baj, mert célom volt hogy fáradt legyek, hogy a gépen jót aludjak. Be is jött már felszállás elött bealudtam (tudom: jellemző). Arra ébredtem hogy a gép…..
Benyo Blog Készülődés 2009.06.10 14:48:00
Sziasztok!Gondoltam csinálok egy blogot, hogy könnyebben el tudjam mondani, hogyan telnek a napjaim Japánban. Így, könnyebb nektek is meg nekem, mert nem kell mindenkinek külön-külön lemondani és az időeltoldódással sem kell foglakozni. Terveim szerint én minden este megírom az adott…..