Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenborro

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nagy arányú győzelmünk során a választók felhatalmaztak minket arra, hogy hatalmas, háromlábú robotokat építsünk, és azokról protonágyúkkal lőjük a Dob utcát vagy a tatai cigánytelepet." - értékelte az eredményeket  Vona Gábor. "Eddig csak a…..
zenborro 2009.06.14 16:53:49
@Admiral William Adama: De autókat gyújtogatni/borogatni, molotov koktélt és köveket dobálni a rendőrökre, tankot elkötni, TV székházat elfoglalni és büfét kifosztani nyilván teljesen jogszerű tett, sőt minden békés megemlékezés kötelező kellékei. És persze tüntetőknek nem kell azonosító, ezekért a (hős)tettekért nem szükséges felelősséget vállalnia senkinek.
De javíts ki, ha esetleg valaki a nagyon lelkiismeretes hazafiak közül felkereste volna a felgyújtott autók tulajdonosait és megtérítette a kárukat.
zenborro 2009.06.14 17:21:13
@Admiral William Adama:

Miért van az, hogy veletek (ha úgy tetszik magatokfajtával) nem lehet érdemben vitatkozni? Érvek helyet jössz te is a kapcsolat.hu-val meg a többi a baromsággal (persze mindenki komcsi MSZP-s, meg libsi SZDSZ-es aki szerint nem hőstett az utcán randalírozni, meg baromságokat ordibálni, nyilván), de válaszolni azt te sem tudsz normálisan.
Kicsit fejleszthetnétek már azt az algoritmust ami alapján kommunikáltok, mert ez egyszerű mint a faék. Már csak azért is találó a poszt, mert ti tényleg úgy viselkedtek mint valami beprogramozott gépek, akik lökik mindenhol pontosan ugyanazt a betanult szöveget és ha érvekkel kéne megvédeni az igazatokat akkor helyette jön az üres komcsizás/libsizés/zsidózás/hárshegyezés/stb, mint valami mindenre jó hibaüzenet.
zenborro 2009.06.14 17:32:44
@szárny: Egy olyan cikket linkeljél be, ahol a randalírozók fizettek kártérítést akár a városnak, akár azoknak a családoknak akiknek a tulajdonában kárt tettek! Utána beszélj lelkiismeretről.