Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jani83

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mi toljuk a babáinkat kis babakocsikba szíjazottan a dübörgés és hömpölygés közepette, amelyben minden egyes olajüzemű motorizált-páncélozott test életveszélyes minden egyes szív-tüdő és vérüzemű puhatestűre... Mi emeljük a kerékpárokat a fejünk fölé, csillognak…..
jani83 2010.04.24 20:21:15
Na, most is csak azért tudok írni, mert aludtam 22től 2-ig, az ember friss szülőként olyan dolgokat tapasztal meg, amit  nem is képzelt volna, nincs már az a temérdek idő, mint régen, ha valami személyeset akar az ember akkor teszi amikor a kishercegnő alszik, és nagyon…..
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
Tegnap jött egy ilyen e-mail a céges központi címemre: Tisztelt Cím Eladó 200 darab MAHASZ DJ matrica (sorszámozott, hologramos, eredeti), mellyel a másolt CD lemezek (200 darab) legalizálhatóak - egy életre. Nincs átalánydíj stb. A MAHASZ-nál jelenleg 2250 forint darabja, tehát az…..
jani83 2010.04.24 12:48:30
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
Cser-Palkovics András a Fidesz nevében már megint azzal próbálja mentegetni a pártja cinkos hallgatását Molnár Oszkár ügyében, hogy Gyurcsányra és rám mutogat. Bár megtisztelő egy mondatban szerepelni Gyurcsány Ferenccel, valahogy mégis véget kell vetni Cser-Palkovics…..
Nem tudták bizonyítani, hogy a tüntetők támadtak volna 2006. október 23-án...
Debrecen városa átvette a Volántól a városi buszjáratok üzemeltetését. A kilencvenes évek legelején, a Financial Times gyakornokaként ismertem meg a zsenge Kósa Lajost, aki szórakoztató fiú volt, üdítően ideológiamentes, és kapitalista lelkemnek tetsző módon mindig valami jó…..
Konzervatórium A megoldás: cián 2009.06.14 18:17:00
Régóta készülhet az SZDSZ saját válságára, hiszen jóideje tulajdonképpen ezen dolgoznak a fejesei, akik az MSZP-vel való formális szakítás után úgy viselkednek, mint egy csoport pszichodrámás, akik azt a feladatot kapták, hogy alakítsanak egy országgyűlési frakciót. A…..
Tardai történetek Hetvenkettő 2009.06.11 09:00:00
A Vladimir nagymuterja egy dáma. Meg egy kilences pár. Azaz a háza az audis csávóé lett a bubi párral. A Májki meg az Iván hiába sziszegett, hogy szíí, bazz', Vladi, te hülye vagy, az arc már tiszta transzban betolta all-in-be a viskót, ami tulajdonképpen az övé, az öreglány csak…..