Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hidalgo

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Rövid leszek.Egy kis cégnél dolgozom, vagyunk vagy nyolcan összesen. Már három éve vagyok itt és eddig semmi komolyabb problémám nem volt sem a munkával, sem a főnökünkkel. Persze jóban sem vagyunk, tartjuk a 2 lépés távolságot.   Még Karácsony előtt…..
  Nem lesz sok finomkodás, skacok, annyit ígérhetünk. Styxx újabb olvasói levelén felbuzdulva lerántjuk a paplant az emberiség tűzrakás utáni legnagyobb találmánya, a felláció maníros művelőinek és - a píszí jegyében - műveltetőinek többnyire csak félrészeg őszinteségrohamok és visítva tekilázós…..
Kissé sekélyes listára lelkünk a reggeli klikkolgatás alatt, de sebaj, túl sok érdekesség amúgy sem történt mostanában a tévé világában. A Manofest.com nevű oldal összeállításában a network tévék legjobb dekoltázsaiba tekinthetünk bele, pucér mellek itt nincsenek, mert az…..
Hidalgo 2009.11.17 17:12:05
@nyomi: ugyanez. a retkek nem érdekenek, de Salma Hayektől (csak a videó kezdőképétől) könnybe lábadt a szemem.
Megszakadt Nick Heidfeld nagyszerű sorozata a Szingapúri Nagydíjon, amikor Adrian Sutil kiütötte a versenyből. A BMW-s az előző 41 futamon, 2007 júniusa, az Amerikai GP óta mindig célba ért, F1-rekordot állított föl. Versenyben volt a 42.-ért, amikor kipördült társa miatt fel…..
”Spanyol vagy finn versenyző? Néhány héten belül eldöntjük, nyilatkozta szerdán a Ferrari-elnök.Luca di Montezemolo korábban többször utalt rá, jövőre Fernando Alonso veheti át Kimi Raikkönen helyét csapatánál, de először ismerte el konkrétan. ”Ami biztos,…..
Hidalgo 2009.09.24 10:11:40
@vandorszekely: okos. nagyon okos.
Hidalgo 2009.09.24 11:26:44
@wiseguy: te még vandorszekelymél is okosabb vagy. teljesen igaz, a maclarennél a Ron Dennis meg az a kisköcsög Hamilton biztos nem szívóztak, csak és kizárólag Alonso. ez valóban reális. kábé ugyanakkora arca volt a Hamiltonnak mint neki, amikor a Maclarenhez kerületek. év végén ugyanúgy végeztek. szerinted ha rendesen hagyják versenyezni ki lett volna a világbajnok. valószínűleg nem az új srác... Emberileg hagy kívánnivalót maga után? Ő tudja milyen az amikor nem megy a gép (a másik Kimi). az utóbbi évek legszimpatikusabb versenyzője, a szart is kitapossa abból az autóból, amit a nagypofájú csapatvezetője alátett és nem szól egy kurva szót sem. meg nem sírva ugráló celebpicsákat szed össze magának. ebből a mezőnyből ő az egyetlen világbajnok aki VALÓBAN tett is azért hogy megnyerje a vb. Kiminek (bár vele nincs bajom) szinte ajándék volt a Maclarentől/Hamiltontól, Hamiltonnak ugyanaz a Ferraritól.
Hidalgo 2009.09.24 14:28:33
@wiseguy: :) köszi. nem tudom mi baj volt a stílusommal, te elmondtad a véleményed, én is az enyémet, a kettő nem fedte egymást. valószínűleg azért szít viszályt mindenhol, mert neked nem szimpi az arca, de ettől függetlenül azért azt el kéne ismerni, hogy a jelenlegi mezőny egyik legtehetségeseeb versenyzője. erős a gyanúm, hogy akik szerint Alonso ne menjen a Ferrariba, és menjen az F1-ből, azok a legvéresszájúbb Schumacher drukkerek (voltak). namost ő az akitől mindig is a legmesszebb állt a szabályok tisztelete, a korrektség és a szerénység, amit Alonsonál kifogásoltok. pont.
Hűtők, festmények, plazmatévék várnak arra, hogy porrá zúzzuk őket - nagyjából erről szól a Max Damage. Azért kicsit többről van szó, ugyanis nem lőhetünk akármennyit, és a minimum pontszám elérése egyes pályákon bizony agyalást igényel. Egy biztos, a 49 pálya, és a…..
Hidalgo 2009.09.10 11:37:54
Repes a kitinpáncélunk: a magyar fogyasztók veszélyeztetett kisebbségi csoportjai közül a városi gyalogosok végre abbhagyták a punnyadást, és akcióba lépnek. Pompás nevű szervezetük, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja szerdán délután hatkor a Budaörsi úton…..
A Cyclomaniacs csak elsőre tűnik baromi könnyűnek, valójában nem az. Az Elasto Mania jellegű játékban minden pályán három plecsnit kell összegyűjteni, ezeket különböző feladatok teljesítéséért kapjuk. Van, ami tényleg nagyon egyszerű, de akad köztünk szinte lehetetlen is.…..
A Renault-újonc Romain Grosjean a Forma-1 mellett is folytatja polgári munkáját egy genfi bankban.”Kedden visszamentem dolgozni, hogy ne szakadjak el a valóságtól. Szerintem ez fontos, szeretem, eddig is csak az előnyömre vált” – idézte pilótáját a francia csapat…..
 A Wermacht fiatal mesterlövészében, és a bujkáló zsidó lányban van egy közös. A szerelmük, a mozi. Nekem is. El lehet bújni benne. De most háború van, érzem, ez nem lesz elég alap a fiataloknak a romantikára. Sőt! Ebben a filmben, Becstelen brigantyk, a feszültség a Band…..
Hidalgo 2009.08.17 12:19:48
@szkeptikus vagyok: szerintem nem szkeptikus vagy , szimplán csak hülye. hány éves vagy, 12? hajtogatod ezt a zsidógyűlölő dumát, amit hallottál apádtól, és véget ért a tudomány. ha mondjuk Pápua Új-Guineaiak lőtték volna az abroszfejűeket, le se szarnád. ugyanennyire foglalkozol azokkal a palesztinokkal is, akik más paleszinokat dobáltak le a háztetőkről, mert nem hamász-osak voltak. ennyire aggódsz a világ többi országában elkövetett háború bűnök miatt is? azok miatt is szót emelsz? gondolom az nem érdekel, azt nem zsidók követték el... gratulálok
A parfüm hatása - ne legyen túlságosan nagy az illatfelhő körülöttünk, hanem csak közvetlenül mellettünk lehessen érezni az illatunkat. Két fújásból megoldhatjuk ezt (egy a nyakunkra, egy pedig a csuklónkra).Ha a hölgyek a szoba túloldaláról is érzik az illatot, akkor miért…..
Hazánkban is egyre nagyobb tábor rajong a Texas hold'em típusú pókerért, most két ilyen játékot ajánlok figyelmetekbe. Azoknak, akik még nem ismerik igazán a játékot, nyauuuuu kolléga talált egy gyakorlási lehetőséget, a Texas Hold'Em Poker: Heads Up nevűt. Ez egy…..
Ezúttal azonban más szerepkörben. Míg az Achievement Unlockedben az idétlenebbnél idétlenebb achievementek felkutatása volt a cél, a This Is The Only Levelben egy pályát kell megoldanunk - harmincszor. Természetesen más és más módszerekkel, úgyhogy a jó szórakozás…..
Hidalgo 2009.08.10 14:54:56
Hidalgo 2009.08.10 14:58:48
Tardai történetek Rehab vége 2009.07.28 16:22:00
UPDATE!A zárójelentés szerint egészséges vagyok, közösségbe mehetek, állandó felügyeletem nem szükséges. Mától ömlenek a posztok, itt is, máshol is, basszátok meg!Ja, amúgy, legközelebb táncoljon a faszom. Utálom a latint. A spanyolt is. Leginkább a kanosszát.Itt vagyok, azt'…..
Adós vagyok még a múlt heti nyereményjátékra készült pályákkal. Mivel több tucat pályamű érkezett, nem tudom mindet közölni, csak néhányat válogattam ki, kérem azok megértését, akik nem kerültek ide. Kezdjük a sort Gyulával, aki a Meeblings című játékhoz csinált egy…..
Hidalgo 2009.07.15 12:20:38
@Szapi: dettó. megvan printszkrínBE
A Forma-1-es exbajnok a Magyar GP után Fiatra cseréli a Ferrarit: három kisebb verseny után a rali-világbajnokságon próbálja ki magát, hazájában indul július végén-augusztus elején, a Finn Ralin.Otthon idén már kétszer nevezett kisebb futamokra, majd március elején…..
Hidalgo 2009.07.01 17:09:51
@pumpuj: ja, sírni-ríni nem hallottad, meg küzdeni se annyira mint az Alonsót, aki még azokból a hulladék renault-kból is kitapossa a szart, hogy valamit összehozzon. Kimi meg beleszarik, ha nem megy, akkor nem megy, elmegyek ralizni. szerintem más is ki lett volna bukva a mclarennél, ha talál az autóban körönként kb 0,5 másodpercet, aztán meg folyamatosan kibasznak vele, mert a csapatfőnök seggnyaller kiskedvencéből akar világbajnokot csinálni, aki egyébként erre nem képes, de akkor már a csapattársa se legyen az. meg lehet nézni, hogy mire megy az a kis fasz a mostani mclarennel, hoppá az nem olyan jó. Raikonennek és Alonsonak még meg kellett tanulnia, hogy milyen vezethetetlen autóval versenyezni, ez a kis szemét meg mások farvizén evezett fel a vb címig, mert lássuk be, a tavalyit is csak a Ferrari "csodálatos/nevetséges/siralmas/értékelhetetlen" csapatmunkájának és boxbéli teljesítményének köszönheti. szóval be lehetne fejezni ezt az Alonso utálatot, egyedül ő tudta megverni Schumachert, amikor Kimi 7-et nyert, akkor ő is. és az utóbbi időben messze az egyik legsportszerűbb versenyző, ellentétben a mclaren üdvöskéjével.
Hidalgo 2009.07.02 11:45:04
@pumpuj: hát szerintem a folyamatos kibaszás miatt durrant el az agya. teljesen nyilvánvaló, hogy a kisköcsög Hamiltont favorizálták és azért kiderült, hogy ő is patkánykodott rendesen. főleg hogy Alonso rakta alá a világbajnok autót, amivel gyors volt a srác, az hogy egálban végeztek számomra nem azt jelzi, hogy gyorsabb volt egy kétszeres világbajnoknál első évesen, hanem hogy azt nem hagyták versenyezni. egy megnyert vébét dobtak oda a ferrarinak. a másodikat nem jegyzik sehol... az az idióta Dennis azt hitte mekkorát szakít majd. nem nyitva hagyta a versenyt, hanem nyomta a kiskedvencét. inkább oda kellett volna figyelni arra, hogy mitől/kitől lett olyan gyors és megbízható a kocsi. Alonso meg tudta volna nyerni azt a vb-t is ha hagyják, aztán mi lett a vége? akkor is mi volt amikor tavaly Hamilton egy verseny elején kanyarból kijövet telibedurrantotta hátulról Alonsót. egyből azt mondogatták, hogy Alonso mekkora geci, biztos direkt ráfékezett. ennél nagyobb baromságot azóta sem hallottam, aztán persze ki is derült hogy csutka gázon állt, csak ennyi volt a két kocsi között. az meg, hogy kanadában Hamilton nem veszi észre, hogy két F1 autó ÁLL előtte a boxból kijövet. vicc.
Állati bosszantó tud lenni, ha egy egyértelmű baleseti helyzetet a vétkes fél nem ismer el, sőt, tovább hajt, mintha mi sem történt volna. Máté egy ilyenbe csöppent bele. Mivel a baleset okozója még a határozatot is megtámadta, ezért levélírónk autója törötten várja a…..
Hidalgo 2009.07.01 17:15:58
@SilentSound: ja értem, akkor így ok. gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet, de se egy szmájli, vagy valami :)
A Seahawk anyahajó összes hangszóróján harsog a parancs: a fedélzeti ügynök jöjjön azonnal a tatra! Tony mindenkit félrelök az útjából, és kipattan a fedélzetre. Egy pár katona körbeáll egy gondosan bestokizott egyenruhát, amelynek zubbonyzsebéből DiNozzo előveszi a…..
Nou San Trafford Hajrá, Barcelona! 2009.05.27 11:50:00
Ma este nem csak az eszement rágózás miatt fog motollaként járni a borvirágos orrú skót szája, hiszen történelmi égés előtt áll az edzőként és emberként egyaránt túlértékelt Sir Hubba Bubba. A döntőbe jutásért vívott harcban alaposan megtizedelt Barcelona ellen az ő…..
Hidalgo 2009.05.27 16:20:24
@BK: hát nem is tudom. rendben, hogy a posztíró inkább a Barca győzelmének örülne, de esetleg sportszerűbben is kifejezhette volna magát. nem mintha védeni akarnám azt a kis takony Cét, de ha csak a puszta tényeket nézzük, és eltekintünk az Ő hozzáállásától a pályán (kivéve a mozgását, cseleit és góljait), tehát az esés-kelést, hisztit, stb, akkor mégiscsak a világ (egyik) legjobbja jelenleg. lehet, hogy Francescoli csak viccölt, de a marketing és divat lobbi mellett, talán az a durván 50 rúgott gól is szerepet jáccott a Zaranylabdába'. és nem értem ezt az istentelen Messi imádatot, jó jó, meg ügyes, meg minden. de ettől eltekintve, olyan rohadt unszimpatikus, mint mondjuk az effemberg volt. na jó, talán ez kicsit durva, nem akarom sértegetni szegény argentint... :)
Az egyik legrondább halál a karoshi, amikor a túlórázásba halunk bele. Nem csoda, hogy a Karoshi: Suicide Salaryman folytatásában, a Super Karoshiban is egy életunt dolgozót kell a túlvilágra vezetnünk. Szerencsére a második rész nemcsak 60 új pályát, hanem számtalan új ötletet…..
Hidalgo 2009.05.22 16:24:01
@cooldavee: gondolom, hogy az a kulcsmondat, de mit jelent? mármint értem, hogy mit jelent, de mi a megoldás?
Hidalgo 2009.05.22 16:30:43
2 óra egybetartás --> évfolyam focimeccs megszervezése!!! Egész nap készülés rá! Már szünetekben is csak foci... Kulcsszavak: királyafta, első kaja nem kaja, szervalopa, újrahús. Stipstop első csapatkapitány. Vonalfogóhoz rohanás, nehogy utolsónak odaérés, mert akkor…..
Hidalgo 2009.05.22 11:05:50
@arodostoi: voltak hétfőn iszások a restiben? nem a pinceborozóra gondolol? jaaajj eszembe jutott a pultos nénnye... hogy is hívtuk? me' olyan zombis volt. ez még közelmúltnak számít, de: minden kosáredzés után a város egyetlen, népszerű, de ugyanakkor középszarnak minősíthető "klub"-jában korisörök iszása, fejenként egy üveg pezsgő, bomba combóval kísérve, majd egy langymeleg tavaszi napon a 13 éves kiskurvák értékelhetetlen medencés performanszán elcsodálkozós, deazért jólszórakozós. valamint a város körülölelő hegységben spontán túrát tevős, de este nem hazaérős, így stoppolós, majd egy 22 évesnél nem fiatalabb mercédeszben halálfélelemnek levős amíg hazaérős. folyamatosan sparpárizsit és bonduelle mexikói babos-kukoricás keveréket evős. szórakozóhelyről tálcán többcsillió poharat elhozós (hazafelé eldobálós), buli másnapján közösen főzős, salátát készítős, este pókerpartit rendezős, csúnyánivós, majd ágyonugrálva éneklős, videót készítős, mindenkinevetős. gimiben legjobbhaver "új" trabantjával elmenős, majd magyarórára 25 perc késéssel pofátlanul bemenős, tanár nemtudni micsinálós.
ja és "ájsz, ájsz bébi tugó tugó"
Tardai történetek Harminckettő 2009.03.17 13:00:00
A Berda Mikit tavaly tökön rúgta a disznó. Szíve szerint idén el se' ment volna, de a Vladi mondta, hogy ne szopass, gyerekkorunk óta jössz disznót ölni, a fater is ki fog akadni, azt' hallgathatod majd egy évig, hogy milyen puhapöcs vagy. Majd nem állsz a hátsó lábánál, fogod a…..
Hidalgo 2009.05.08 12:27:25
@zsírsárkány: ugyanez. csak azzal a különbséggel, hogy nem ez az első eset. nem tudok annyira behajolni a 19" mögé, hogy ne lássák, ahogy könnyeimmel áztatom a drága klaviatúrát, miközben furcs vinnyogó hangot (gyesznyó módjára) hallatok. azt hittem, hogy a swinger sztori visz mindent, de tévedtem. tényleg legyen már könyv baszod...
Tisztázatlan okokból igazoltattak tömegével bicikliseket a rendőrök szerdán kora este. A biciklisek a klasszikus Critical Mass felvonulás miatt gyűltek össze. A Critical Mass, azaz kritikus tömeg nevű kezdeményezés lényege, hogy több biciklis egy időben egy irányba teker. Azaz nem…..