Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cs0k1

18 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. lépés: Indítsd el a videót, hangerő fel! 2. lépés: Szorítsd ökölbe az egyik kezed és nyújtsd ki a karod a monitor felé, a kép közepéhez. (Mint Superman) 3. Érezd áááááááááát! ..
Cs0k1 2011.05.04 20:29:52
@Sloane: nyugi, nem :D
 ..
Cs0k1 2011.03.31 16:44:38
Ez a keylogger(figyeli a billentyűleütéseket meg h mi történik meg ilyenek....) egy email alapú(gmail) programkép:            gmai username: gmail felhasználónévgmail password: gmail jelszófile name: a fájl amit majd elküldesz…..
tvblog Alulmaradt a Műsorszünet 2010.02.05 18:54:00
Az ORTT döntését követően csütörtökön került sor az elsötétítésre a TV2-n, s ma délelőttig, míg meg nem érkezett az AGB nézettségriportja, bizakodni lehetett abban, hogy az alacsony költségvetésű, de legalább sajátgyártású (végre nem licenc!) Műsorszünet című…..
Cs0k1 2010.02.06 09:13:13
hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9zetts%C3%A9gm%C3%A9r%C3%A9s

mindenhovának volt igaza

A nézettség mérése országos szintű, reprezentatív minta alapján történik. A felmérésben résztvevő panel mérete 2007 elején 840 háztartás volt.

A nézőszámok alakulásának megfigyeléséhez a felmérésben résztvevő háztartásokba a televízióhoz csatlakoztatott mérőműszereket telepítenek. Ezeken a mérőberendezéseken a háztartás tagjainak külön-külön be kell jelentkezniük a televíziózás megkezdésekor, majd pedig amikor befejezik a televíziózást, ki kell jelentkezniük. A műszer rögzíti, hogy a háztartás mely tagjai figyelik a készüléket, valamint tárolja, hogy mindeközben melyik csatornát vagy csatornákat kísérték figyelemmel. A háztartás tagjainak külön-külön való bejelentkezése biztosítja, hogy a mérés pontosan kövesse a nézőszámok szám és korosztály szerinti alakulását.

A rögzített adatokat a mérőberendezés telefonos (vezetékes és mobil) hálózaton keresztül továbbítja. Az adatok feldolgozása után a panelből nyert statisztikai eredmények alapján megszületnek a nézettségi jelentések és kimutatások.

A televíziók nézettségének fontos fogalmai az AMR (Average Minute Rating) és az SHR (Share); valamint a PUT ~Persons Using TV és a HUT ~Households Using TV.
Játék tesztek - kritikák Imax 3D 2010.01.16 12:16:00
Imax 3D - azaz a mozi jövője?   Mielőtt belevágnék a közepébe mi is az-az Imax? Az Image Maximum rövidítése, ami magyarul nagyjából annyit tesz, hogy maximális képhatás, 3D-ben láthatjuk a filmeket. Lehet nem a legnagyobb újdonság amióta felfedezték a 3 dimenziós…..
Tudom ez a videó már volt a blogon ezért 1 kis ráadás még  esetleg valaki netalálna egy jó kis karácsonyi zenét annak segítünk  ..
Nemtudom ismeritek-e a film+ csatornát, szerintem a legtöbb kábeltévén vagy műholdastévén már rajta van a csatornalistán. Azon este szinte mindig adnak valamilyen horrort. Általában valami olcsó filmet szoktak megvenni de azért jó filmeket is szoktak rajta menni.Térjünk a…..
Az oldal jelenleg ahogy ti is tapasztaltátok nem frissül túl gyakran, de jó látni hogy vannak érdeklődők, olvasók. Megpróbáljuk újra feléleszteni a blogot. Következő elemzett film a    Véres telihold (The Feeding) lesz. A filmtippet köszönjük indiánnak.   ..
Szerintem egyik legismertebb japán horror film a Kör című horror feldolgozása japán módra, de ottvan még az Átok c. film is.Néha olyan unalmas, ósdi filmeket tudnak csinálni hogy az nevetséges. Az előző héten láttam egy horrort aminek a címe: ReinkarnációA neve megtetszett így…..
Mielőtt belekezdenék a mai nyertes játék elemzésébe csak szeretném tisztázni hogy kb. hetente min. 1-2 elemzést fogok írni, ez több dologtól függ. Nem is akarom tovább húzni a szót vágjunk is bele:Hunting Unlimited 2010A játékot az fps fajtába sorolhatnám köznyelven…..
Nemvolt sok szerencsém a Need For Speed újabb részeihez most gondolok pl. az Undercoverre ugyanis ha láttam belőle 1 percet. A Nfs:Shift mely ha minden igaz szeptember 17.-én érkezik európába gondolom nagy sikert fog aratni az autó versenyzők körében.  NeedForSpeed:Shift Van 1…..
Ez még egy régebbi elemzésem, nem használtam sehol így felrakom ide első "elemzésnek"A mai nyertes játék:Bus Simulator 2008 Aki már játszott ezzel a játékkal annak nagyon nem kell bemutatni ugyanis jószívből ugyanis ha adok ennek a játéknak olyan 3 pontot :)Ha valaki…..
Sziasztok!Az oldal megnyílt mely még elég kezdetleges de remélem befog indulni. Az oldalon amint a rövid ismertetőben olvashatjátok még1x leírom hogy játékokat tesztelek és leírom róluk a szerény kis véleményemet :D .Kis info:A játékaimat általában 1-től 10-es skálán fogom…..
Hogy ez a film milyen? Ha mégis megszeretnéd nézni a leírásom után akkor a rövid leírást hagyd ki. Amikor én olyan hajnal 2kor megnéztem ezt a filmet (Film+on, gondoltam milyen jó lehet :D ) és elolvastam a rövid tartalmát azthittem agybajt kapok.SPOILER (csak ha valaki megszeretné…..
Rossz Horror Filmek 31 km 2009.08.21 14:25:00
Nos hol is kezdjem... A film lehet nem a legrosszabb de... :D Jól lettek jelenetekben megvalósítva a dolgok (az elején ). Viszont hogy megértsd miről szól sok odafigyelés kell. A film nagyon bonyolult lett. Agata Hameran egy elhagyatott országút 31. kilométerénél elüt egy kisfiút.…..
Rossz Horror Filmek Augusztus 20 2009.08.20 22:16:02
Sziasztok!Így "utólagosan" is mindenkinek kívánok boldog ünnepeket!Már rég írtam az oldalra és ahogy ígértem a 31km-el fogom folytatni...Holnap megismerhetitek a filmet :) ..
Rossz Horror Filmek Robot Geisha 2009.07.09 19:18:00
Most egy kis "műsorváltozás", ugyanis úgygondoltam hogy bemutatok nektek egy iszonyat "jó" japán filmet. Gondoltam hogy most neki is állok megírni mert már én magam nembírom megállni :). Nem szeretném tovább húzni a szót. A film címe: Robot Geisha Már a film…..
Rossz Horror Filmek A videó 2009.07.08 18:53:00
Úgygondoltuk hogy az oldalhoz lehetne egy kis reklámozó, egy bemutató videó hogy mégis milyen filmekre célzunk. Kivágtuk a filmekből a télleg legbrutálisabb jeleneteket. Már maga a videókészítés során megszenvedtünk, a mángorló mely nem csak a filmben kegyetlen rossz de még…..
Mi mondhatjuk a rossz filmeket elemezzük, filmkritikákat írunk. A mi személyes véleményünket írjuk le de több forrásból is gyűjtünk a filmről kritikát hogy télleg milyen a film. Nemszeretnénk hogy ha valaki olyan filmet lát itt, ami neki tetszett, viszont nálunk kint van. Ahogy…..
Mostmár hamarosan itt az idő hogy új filmet elemezzek (elemezzünk). Gyarapítjuk tudástárunkat a rossz horrorork körében :D de egy kis magánélet is belefér szóval neaggódjatok hamarosan jön az új elemzés. Addig is egy kis rövid reklám melyre nemrég bukkantam miszerint mindenkiben…..
Rossz Horror Filmek A mángorló 2009.06.23 20:13:30
Hát ez is egy kegyetlen film. Kis leírás a filmről: Hutton egy mosodai balesethez száll ki: az egyik alkalmazott a mángorló alá esett. A tulajdonos nem akarja a rossz gépet lecserélni, pedig már őt is megsebesítette. A nyomozást lezárják, de rövidesen újabb tragikus baleset…..
Az oldal megnyílt ami a rossz horror filmekről fog szólni melyeknél az író kicsit túlságosan elengedte fantáziáját.Két főszerkesztő: Csoki & A'ron2009.06.23 ..