Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szőlőműves

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ezek a fiúk valóban a Fidesz köpenyéből bújtak elő. Kétségtelen. Igaz, korántsem abban az értelemben, amelyben Lendvai Ildikó használná ezt a mondatot. Itt ugyanis nem arról van szó, vagy legalábbis teljességgel mellékes, hogy a Fidesz a kezdetek kezdetén támogatta-e…..
szőlőműves 2009.06.14 11:55:52
Én nem vagyok egy politizáló alkat, és meglepett a Jobbik megerősödése. Hasonlóságot én abban látok, hogy sem a jelenlegi Fidesz vezetés, sem a Jobbik valódi keresztényi értékeket nem hordoz és nem is képvisel.
Már régóta figyelem, hogy augusztus 20 az nem a Keresztény Magyar nemzet megalapításának az ünnepe, Szent István után, hanem a "mennyibe kerül nekünk a tűzijáték ünnepe".
Keresztény értékek, erkölcsök térhódítása az egyetlen kiút Hazánk (Mária országának) felemelkedéséhez.
Meg némi kevés ima, amiből mostanság híján vagyunk.
Hogy ezt a Jobbik képviselné, vagy majd fogja? Érdekelne. De a gyűlölködés nem keresztényi mérce, mindegy hogy komcsi, zsidó, cigány, kínai, arab, stb. ügyről, vagy csoportról legyen is szó.

Érdekel, hogy a Jobbik a cigány rémisztgető katonai csoportosulással a nép nemzeti fröcsögés felé tendál? Vagy valóban a magyar vállalkozókat hátrányosan érintő Multik jogosulatlan előnyeit szeretnék megszüntetni?
Lehet hogy egy egészséges kontroll lesz a parlamentben a mindenkori kormánnyal szemben.
Meg az igazságnak keményen hangot adó, nem a szőnyeg alá seprést engedélyező csoport lesz.
Mint annak idején a Fidesz. (Amikor még elég volt a szívedre hallgatni).
Egy mondatban: tudatlanságom miatt, félek a Jobbik félelemkelő, gyűlölködő politikájától, másrészt reménykedek a leendő Fidesz vezetés gátlástalanságát megnehezítő Jobbikban.
Szeretettel: Késői szőlőmunkás