Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szúrófény

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Vigyázz, jön a Vona(t)! 2009.06.15 08:11:00
 Akinek nem volt alkalma a televízióban, az szánjon rá tíz percet, és nézze meg Vona Gábort az Estében!   Véletlenül sem szeretnék a Jobbiknak csápolók táborához csapódni, de amit ez a srác produkál(t), az leginkább egy száguldó gőzmozdonyra emlékeztet.…..
szúrófény 2009.06.15 10:06:01
@johevi: A környezetemben sokan szavaztak volna a Jobbikra, de nem mentek el, mert annyira azért nem érdekelte őket az egész. Viszont, ez a választás elég volt ahhoz, hogy beparáztassa a cigányságot, és rohanjanak MSZPre szavazni 2010ben. Kb az lesz az utolsó lehetősége az országnak távol tartani az MSZPt a kormánytól - ami a Fidesznek a határon túli magyarok lettek volna, az az MSZPnek a cigányság.
Összemérve nagy testvérükkel, az 1980-ban alakult német Zöld párttal a magyar Lehet más a politika mozgalom teljesen más irányból vág neki a nagypolitikába való betörésnek. Ha zöld pártról van szó a legtöbben nem véletlenül Európa legsikeresebbnek tartott politikai…..
Mai írásunkat Slip bocsátotta rendelkezésünkre, gyaníthatóan rendszeresen forog az említett körökben.Tehát:Miről ismerszik meg a modoroskodó medika/medikus?Ugyan első féléves, de már mindent jobban diagnosztizál a 20 éve praktizáló orvosnál.Ugyanezen orvos orra alá dörgöli…..