Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deaks

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember közepétől mindig nagyon olcsó jegyek vannak őszre, megkerestünk ezek közül is néhány leget. Ezek a legjobb helyek, ahova akár már 5-7 ezer forintért elrepülhetünk melegedni a hűvös-ködös-rövid nappalos időszakban. Van persze egy valag hely, ahova 3-4 ezresek a jegyek, de ezeket már…..
A fapados légitársaságok utasokat rendszeresen semmibe vevő húzásai nyomán indul kezdeményezés egy fogyasztóvédelmi csomag létrehozására, amely persze nem csak a diszkontcégekre vonatkozik majd. A cél első körben egy olyan uniós etikai kódex elfogadtatása a légitársaságokkal és repterekkel, amely…..
deaks 2018.08.10 14:33:57
@Wacunao:
"Továbbá felesleges idekeverni a biztonsági ellenőrzésekkel, repülőterekkel kapcsolatos javaslatokat is, pl "Ne lehessen olyan helyen sorakoztatni és várakoztatni az embereket, ahol nincs lehetőség WC-re menni." Gondolom a ferihegyi karámra gondolt a szerző, amivel teljes mértékben egyetértek, de ez nem a fapadosok, hanem a BUD szarrágása/igénytelensége miatt van."

Úgy kezdődik a cikk, hogy:

"...cél első körben egy olyan uniós etikai kódex elfogadtatása a légitársaságokkal és repterekkel..." - tehát szerintem igen is helye van a repterekre vonatkozó javaslatoknak is.
Egyre kevésbé érdemes 20-30 százalékos akciókban foglalni, máskor olcsóbbak a jegyek. Íme néhány példa, hogy eshetnek le az árak a töredékükre, a két ultránál miért nem érdemes sok hónappal előre jegyet venni. Ma véget ér egy újabb semmire se jó Wizz-akció: a 30 százalékos leárazás jól hangzik, de…..
deaks 2017.02.27 11:53:37
DVB-T Blog A DVB-T az nem DVB-C 2010.02.13 00:27:00
Utóbbi az bizony nehezebb terep és nincs sok köze a földfelszíni adásokhoz.  Azért foglalkozom ezzel kicsit, mert elég sokan keverik a kettőt. A DVB-T (ezzel foglalkozunk ugye leginkább ezen a blogon) az a földfelszíni (terrestrial, innen a -T), a DVB-C pedig a kábelen érkező…..
deaks 2010.10.20 19:53:23
@Moneytoo: Mint a cikkben is van írva a moduláció más a DVB-T és DVB-C esetén. Digikábelhez DVB-C-s eszköz kell. Ez lehet a TV-be építve, külön STB (ahogy nálad), vagy PC-s Tuner. Én az utóbbival használom, bármiféle probléma nélkül. DVB-T-s szabványt támogató eszköz nem lesz jó digikábelhez.
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
A Sony Ericsson vezérigazgatója megdöbbentő bejelentést tett: a Google először őket kereste meg a HTC előtt, hogy ők fejlesszék le a Google mobilt, a Nexus One-t, de ők visszautasították. Pedig ez egy olyan ajánlat volt, amit nem lehet visszautasítani, hogy egy klasszikussal éljek.…..
Mégsem értékesítheti tovább az MTV a futball-vb közvetítési jogait – döntött váratlanul a közalapítványi kuratórium, miközben a szavazás eredményeképpen győztest kellett volna hirdetni a két esélyes pályázat, az RTL Klub-Chello és a Digi TV között. Hoppá, megint…..
deaks 2010.01.21 14:57:12
@arany_ember: valószínűleg így nem lesz HD ugyanis a HD-s közvetítővonal jóval drágább az SD-nél. A Digisporton szerintem HD lett volna, ahogy a Premier Liga meccsek és sok más közvetítés is.
Office 2010 Megjelentek a béták 2009.11.18 00:40:05
Elérhetővé váltak a béták az Office 2010-hez és a SharePoint 2010-hez.Ha még nem láttad őket, lesz majd csodálkozás.Hamarosan jön az újdonságok bemutatása.....