Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hprkrm

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnyílt Londonban egy kávézó, amiből Oroszországban már egy egész lánc van. Különlegessége, hogy az italok ingyen vannak, viszont az időért, amit az ember ott tölt, fizetni kell. A Ziferblatban így nyugodtan lehet fogyasztani, elüldögélni ameddig szeretnénk, itt tuti nem néz…..
Pár napig nem volt blog, de most jó kifogásom van: a Tokyo Game Show-n voltam, amiről Index anyámra készültek cikkek (akit érdekel: cikk #1, cikk #2, cikk #3, cikk #4, sunaz). Tettestársam Grath volt, akivel, mint az első cikkben megemlítettem, Tokió geeknegyedében, Akihabarában…..
hprkrm 2012.09.28 19:45:38
Billy kérdésére sajnos ezúttal sem tudjuk meg a választ, ellenben az kiderül, hogyan bontanak házat. A Nitrome házi rombolóbrigádja ezúttal Tokióba érkezett, hogy újabb adag épületet tegyen múlt időbe (egészen pontosan harminc feladat vár ránk). Bár pár új fegyver belekerült…..
hprkrm 2012.06.05 02:06:10
@toto92: nagyon rég nem láttam már, nem emlékszem rá :S
Csak azt nem, hogy ne lenne humora. Levélváltás egy Half-Life rajongó és a Valve-nagyfőnök között, haikuban.            (via Reddit)..
Tim Langdell mindent megtett, hogy radarszint fölé kerüljön, de ezt inkább az "edge" szóval tisztességtelenül visszaélő (értsd: használó) játékfejlesztők cseszegetésével, és nem az általa igazgatott EDGE Games segítségével érte el. Pályafutásának…..
Nagy-nagy elnézést mindenkitől, kicsit leült a blog az utóbbi időben. Nyáron nem igazán volt időm foglalkozni vele, ősszel meg pláne (felgyűltek nyáron a tennivalók). De lesz még KMK, lesz még lágy kenyér, nagy revivalt tervezek itt. Kezdjük annak a fejlécpályázatnak a…..
Hogy ne csak a pályázatról szóljon ez a hét, következzen a Polygonal Fury, ami az egyklikkes játékok táborát erősíti. Ilyen játékból már posztoltam párat, ezekben egy jól kivitelezett láncreakció összehozása a cél. A Polygonal Fury két aprósággal dobja fel a műfajt.…..