Regisztráció Blogot indítok
Adatok
merovingian

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden marad a régiben, de minden megváltozik - nagyjából erről szólt az RTL II-re érkező Való világ 7 nyitó sajtótájékoztatója, amit a műsor vasárnapi indulása előtti szerdán, azaz ma rendeztek az RTL-székház melletti VV-villában és irodaépületben (itt készül a műsor,…..
Sybille Bammer vállsérülés miatt visszalépett a negyeddöntőtől, így a címvédő Ana Ivanovic játék nélkül jutott a négy közé. Ott azzal a mindössze 17 éves Anastasia Pavlyuchenkovával játszik, aki eddig szettveszteség nélkül gázolt át a mezőnyön többek között…..
Belsőség Hét éve mennek 2008.11.13 19:34:00
Egy tesztautó fotózása kapcsán egyik nap a Karasna motorosboltban kötöttem ki. Amikor készen lettem az autóval, és visszamentem a bolthoz, arra lettem figyelmes, hogy a széles járdán kisebbfajta csődület lett egy telipakolt, agyonmatricázott motor és két három utasa körül. Én…..
Nem szívesen tájékozódunk a Bors című izé, napilapból, mert olvastunk ott már egészen vadakat is, ma például azt bírták leközölni, hogy Kiefer Sutherland éppen halálra issza magát, és a sittre is csak a 24 téli szünetében vonul be - ami ugye nem igaz, a 24 tag alatt lehet…..