Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sülttofu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láttuk már a kínai forrásoktól kiszivárgott infók alapján hónapokkal ezelőtt készített tokokat, láttuk az Apple által kiszivárogtatott skiccet, így egyre biztosabb a dizájnváltás.Most viszont megérkeztek a legjobb összehasonlító képek a méretre vonatkozóan, amiket az olasz…..
sülttofu 2011.09.03 11:30:40
Néhány komment tavaly áprilisból, amikor találtak egy iphone4-et egy bárban: (appleblog.blog.hu/2010/04/19/breking_news_fake_itt_az_uj_iphone)

"Gyanús a forma, a mobil felbukkanásának körülménye, a sztori, az ügyetlen, felosztott oldalsó fémkeret, a hátlap ívének hiánya, amitől nehézkesebben lehet csak zsebre dugni a mobilt."

"elég gáz lenne, ha ilyen kinézettel jelenne meg az új modell. kb 10 év vissza design-ban..."

"Nagyon remélem hogy fake, lassan egy éve várok erre az iPhone-ra hogy ez lesz a nagy váltás számomra, és akkor elém vágnak egy ilyen undormányt."

"ez a design valahogy nem illik bele az apple képbe."

"Gyanús ez nekem. Maga a ház kialakítása annyira nem vallana J. Ive-ra hogy az csak na. Kocka az egész. meg csavarok mindenhol. Elég csak a régi szifont megnézni, ott is minden bújtatva van, ahogy kell. ez meg nekem kicsit ormótlan."

"Totál kamu. A design annyira ronda, hogy ezt biztos nem az apple találta ki. Olyan mintha valami régi ronda sonyericssont kereszteztek volna egy iphone-al."

"Az Apple, amúgy sem úgy ismert,hogy cm-es réseket hagy két elem között,mint pl, a felső képen...Ez olyan Nokiás...
Csúnya design,ilyet szerintem még Lego-ból is össze tudnék rakni:) ...."

"nem baj, majd ha megjelenik és tényleg így fog kinézni, akkor majd mindenki bocsánatot fog kérni a mostani kijelentéseiért és dicsérni fogja pista bá izlését :-/"

"Áááháháháááááá

Nézzétek már meg a design-t-

Az Apple soha nem csinálna ilyen randa telefont."

"De ha mégsem fake, miért jó, hogy szögletes?
Teljes visszalépés designban."

"Nemtudom. 1980-ban csúcsdesignnek számítana. De most. Azért a mostani iPhone 3GS jobban néz ki klasszisokkal. Letisztult, és nincsen tele felesleges dolgokkal. Csak az van rajta, aminek rajta kell lennie, és semmi több. Ezek a csavarok meg a többi. Azért ez...

Remélem, hogy fake. :)"

Vajon a fenti kommentelők közül hánynak van már iphone4-e?

Következtetés:
Akármilyen péklapát méretű is lesz, úgyis kajálni fogja a nép.

(Egy nem iphone user)
Hát nem ment egyszerűen, mert vagy kilenc hónapot késett a fehér szín a feketéhez képest, gondolom ennyi időbe telt, amíg valaki kihordta, de bánja fene, legalább majdnem egy egész éven át elrötyögtünk azon, hogy miért nem sikerül kikeverni ezt a varázslatos színt.Most azonban…..
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..