Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pavel88

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
pavel88 2010.07.13 16:00:32
@horas: Ezt én is hallottam, csak másik műsorban.
Puzsér szerint Diego balos (Che), a másik kettő meg elég hazafias...:P
24, betűvel is: huszonnégy, éve csak szemlélői vagyunk a nagy focis seregszemléknek. Akarva-akaratlanul keresünk fogódzkodókat, hogy magyar vonatkozású dolgokat találjunk egy-egy világeseményen. Nem sajnálva időt és energiát, nekiláttunk felkutatni minél több olyan játékost,…..
Cruyff, Haan, Neeskens csak nagyon közül kerültek hozzá. Van Basten, Rijkaard, Gullit egy Európa-bajnokságot húztak be. Bergkamp, De Boers, Overmars, Kluivert még a döntőig sem jutott. A fent említett holland játékosok bármelyik sztár lehetne a mostaniban, mégis van Bommeléknek van…..
pavel88 2010.07.07 14:07:42
@Csöncsön: Szerintem pl. Robbenért igenis érdemes meccset nézni! A Realban is élményszámba ment!
pavel88 2010.07.07 14:13:14
@t.o.d.: Miért? Akarta valaki Materazzi nyakába akasztani az aranyat? :D
pavel88 2010.07.07 14:15:10
@Csöncsön: Igen, tegnap szar volt, nagyképú, arrogáns és pimasz! De néha hihetetlen dolgokat csinál (és fog is a döntőben)! Ennyi erővel sok más sztárt is lehetne utálni!
A hétközi fordulóban sem a Barca, sem a Real nem botlott, igaz, hogy a Clásico után mindketten kellemesen rossz formában lévő ellenfélbe ütköztek. Ma és holnap azonban rangadók várnak a listavezetőkre, melyeknek az adhatna valódi rangot, ha az Espanyol és a Valencia a maximumot…..
A középmezőnyben várunk mozgolódást a 30. forduló előtt, az elején és a végén nem lesz semmi különös. Egy Barcelona-Bilbaot azért mindig érdemes megtekinteni, és ha már az egyik megvan, akkor nem hagyjuk ki a Santander-Realt sem. Igazi parádét egyik párosítás sem ígér és…..
pavel88 2010.04.04 19:59:53
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
A hétvégi forduló, ahogyan az várható volt, nem hozott jelentős változást a spanyol bajnokság életében. Alapvető kérdésekre nem születtek válaszok, de bizonyos részletek tekintetében láttunk előre mutató jeleket a Barcelona és a Real tekintetében. A Bilbao fontos lehetőséget…..
A Real Madridnál tényleg nagy gáz van, és erről most szólnunk kell. Azonban hogy a királyiak ne mindig pancho_sanza kommentelőkkel vívott háborújával kapcsolatban szerepeljenek az NST-n, semleges kollégát kértünk fel a kérdés kivizsgálásáért felelős bizottság élére, és az…..
A spanyol bajnokság 25. fordulója végre olyan, amelyben legalább az esélye megvan annak, hogy a bajnoki címért folyó párharcban változás álljon be. Ezúttal a Real Madrid találkozik a kevés veszélyes ellenfél egyikével, a Sevillával. Előtte a Barcelona a kiscsapatok közül talán…..
Papíron és a valóságban is a Real Madrid nézhet nagyobb várakozással a 22. játéknap elé, mint a Barcelona. Az Atléticóhoz látogatnak a katalánok, míg a Real az utolsó Xerezzel találkozik. Most még sokan kételkednek ebben, de amint elkezdődik a meccs, azonnal rá fogunk jönni,…..
Mivel varázsütésre mindenki iszonyat módon gasztronómmá változott valamikor az elmúlt két év során, úgy érezzük, mi sem maradhatunk le, mert trendkövetőnek lenni kifizetődő. Pöte augusztusi posztjának folytatásaként elkészítettük rövid útmutatónkat, mely ahhoz ad…..
Nou San Trafford Kezeléskényszer 2010.01.17 23:59:00
Szomorú, már-már szánnivaló dolog, hogy egy amúgy sokra tartott fiatal nem az adottságaival, cseleivel, góljaival bizonyít, hanem arra világít rá, hogy a sportpszichológia hiányszakma. Azóta, hogy a belterjes belga bajnokságban második profi évében a csúcsra jutott, a standardos…..
Összeszorított farpofákkal figyeljük az eseményeket, az UEFA főhadiszállásán délben húzzák a Bajnokok Ligája nyerőszámait. Azonos nemzetiségű csapatok, és korábbi csoportellenfelek nem kerülhetnek egymással szembe, a csoportok első helyezettjei másodiknak befutott gárdákat…..
pavel88 2009.12.18 12:37:35
Rangadó rangadót követ a spanyol bajnokság hétvégi, 14. fordulójában. Lesz városi derbi, dobogósok közötti párharc, alsóházi-kiesőhelyről elmozduló célzatú és olyan is, amely két többre hivatott csapat között zajlik, akik a táblázat első harmadába igyekeznek. Szóval…..
Egyetlen nyomorúságos meglepetésre sem futotta az utolsó forduló szerdai játéknapján pályára lépő csapatoktól, talán a Liverpool második hazai vereségét tehetjük egyedül ebbe a rubrikába. Mivel nagy dolgokról nem tudunk beszámolni, így rámegyünk a bulvárra: Bölöniék…..
Csűrhetjük-csavarhatjuk, de a nap végén újra csak ott fogunk tartani, hogy ötös postaironnal aláhúzzuk: a világ legjelentősebb klubmérkőzése a spanyol bajnokság örökrangadója, a Barcelona-Real Madrid. A bajnokság két legeredményesebb csapata, akár egy Juve-Inter, politika és…..
Ezúttal bennszülött (native) szurkolókat kérdeztünk a tizenhárom gólt hozó, igazi meglepetés nélküli játéknapról, mely három csoportban továbbra sem válaszolta meg egyértelműen a legfontosabb kérdéseket. A D jelű szatyorban már csak az EL-ért megy a harc, de a többi…..
Mármint, hogy miért is esett ki. Ennek a se íze, se bűze csapatnak semmi keresnivalója a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között, és ugyanez elmondható a látottak alapján az Interről is, bár lényeges különbség, hogy utóbbi azért valószínűleg ott lesz. Az Arsenal is…..
Ajánlottunk már a figyelmetekbe mindenféle online játékokat, volt szó álomcsapat-menedzselésről, lőhettetek büntetőket, szabadrúgást, kapcsit, most egy olyan játék következik, amihez nemhogy világhálóra, de a világon semmire nincs szükség. Nevezhetjük ország-városnak is…..
Nou San Trafford Keleten a helyzet 2009.06.15 18:30:00
Ha hihetünk a számoknak, érdemes figyelnünk keleti szomszédunk futballjára. Papíron ugyanis Európa kilencedik legerősebb bajnoksága a román; így aztán örömmel közöljük vendégszerzőnk, Boros Miklós írását az idei - felettébb mozgalmas - szezonról és az aktuális…..