Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ságodi M. Sebastian

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Ságodi M. Sebastian 2014.01.14 15:57:02
@spontan: Azért a tv személyiség fejlődése létezik, de ezt Jézushoz hasonlítani, már itt árultad el magad..:D Neked is jelentkezned kéne, a személyiség fejlődést a következővel magyarázom, nem tudom, hogy te hány éves vagy de nézzünk meg egy 10 évvel ez előtti 14 évest és egy mait...1) nem mondod meg a korát, annyira groteszk fiatalok vannak 2) igen is azt látja mindenhonnan, de tényleg mindenhonnan, hogy ha megmutatja magát bevállal pár filmet, gazdag öreg faszikra hajt, akkor meg lesz alapozva a jövője, meg lesz teremtve az egzisztenciája(hiszen ma már mindenki "így" csinálja... ennyit erről, amúgy még lehetne folytatni ezt napokig, abban egyet tudunk viszont érteni, hogy igenis a szülő felelőssége, de innen jön egy másik kritérium a gazdaság, a gazdaság ma olyan szinten van, hogy a dolgozó (már ha annyira szerencsés!, hogy dolgozhat!) szülők idegrendszere az örökös agyalás, "hogy tudom megvenni amit kell?, mikor rúgnak ki? miből lesz a holnap megalapozva?" nincs idegrendszerük, se idejük, nem tudnak harcolni egy VV ribivel, hogy elmagyarázzák a lányuknak, hogy "ezt ne hidd el, ilyet nem szabad...stb.. Az meg, hogy erre veszik el a pénzünket, hogy fizetjük a csekkeket, internet akadozik egyes szolgáltatóknál, a tv-ből csak a szenny folyik kifelé és finoman fogalmaztam...ez vérlázító.. nem teheted meg hogy nincs tv..ezt azért egyformán tudjuk... RTL Klub karácsony 2013.. pénteken volt műsor, szombaton a pénteki, vasárnap a szombati, hétfőn a vasárnapi jaaaa és azokat a filmeket vetítik le amit amúgy ronggyá vetítettek éééésssss!!! a leány csatornák az elötti hetekben vetítette, nah mifelénk ezt csalásnak hívják, már már kartelezésnek a műsorokkal...nah ezen kellene elgondolkodni! De mivel Magyarországon élek pontosan tudom, hogy itthon mindent meg lehet tenni az emberekkel, mert birkák vagyunk és meg is teszik!!!
A múlt hónapban kezdték építeni Kínában azt a hotelt, amelyről nyugton állíthatom, hogy az elkövetkezendő évek egyik nagy durranásának ígérkezik. Egy a Shanghaitól 45 km-re - a Tianmashan hegy lábánál - található kőbánya ad ugyanis otthont annak a beruházásnak, amely…..
Ságodi M. Sebastian 2012.04.16 17:10:49
@TrueY: Nem mert addigra, már mi fogunk nekik dolgozni.. sajnos, talán már most is! Amúgy az ötlet nem rossz!
Ságodi M. Sebastian 2012.04.18 11:45:04
@TrueY: Ááá Magyarország még kuncsorogni sem kuncsorog..:D:D IMF... Marad az, hogy mi majd megmutatjuk, de kinek vagy minek?!
Ságodi M. Sebastian 2012.04.19 03:02:03
Az!
Mégis lesz idén iPhone 5, szerintem a fehér modellt fogják így hívni, és a közelgő premier egyben magyarázatot ad arra is, hogy miért csúszik év végére, 2012 elejére a teljesen új telefon piacra dobása: valószínűleg olyan erőforrásokat emésztett fel a fehér szín…..
Ságodi M. Sebastian 2011.04.14 13:18:24
@Browning: Ez igaz! de közben történt egy Japán katasztrófa és azért ilyenkor gondolom rendesen esnek a észvények és nem biztos, hogy most gyártásra akarnak összpontosítani!! Nem beszélve a nyersanyag beszerzésről ami szintén nem egyszerű! Plusz megvárják az új "Ablakos" telókat
A menő digitális kütyük fából készült kiegészítőire szakosodott, holland cég, a Miniot ezúttal az iPad2 képernyőjét védő - egyébként gyönyörű - borítást dobott piacra. Maga a termék sem érdektelen, de nem lehet szó nélkül elmenni a családi vállalkozásként működő…..
A következő napokban a Pumpa olvasói megismerkedhetnek a Red Dot Design Award 2010-es győzteseivel, legalábbis a jövő trendjeinek szempontjából leginkább érdekes, concept design kategóriában. A Habitat, lazán fordítva élettér alkategóriában két pályamunka nyert Redt Dot…..
Michael Tompert képzőművész és Paul Fairchild fotós virágzó együttműködésének eredménye egy csomó brutálisan kivégzett iPhone, iPad és Macbook, A fotósorozat, az alkotók, vagy az alkotókról író publicisták értelmezésében, főhajtás az Apple termékei felé. Bár az…..
Ha csupán a fotókat, illetve a koncepcióhoz tartozó információkat vesszük alapul, méltán mondhatjuk, hogy az egyszerűséget, formai letisztultságot magas szinten toló Porsche Design csapata olyan tervvel állt elő, amelyért a vékonypénzű sznobok is hajlandók sokáig kuporgatni.…..
Az újratervezett, sajátos tipográfiai, vagy tematikus koncepciók mentén újragondolt filmplakátok az elmúlt években új trendet hoztak létre a grafikus design területén. A Moxy Creative nemrég publikált, tíz elemből álló sorozatában közismert filmek poszterei láthatók, melyeken…..
Beépített ébresztővel szerelt párnát kínál Seung Jun Jeong, koreai designer, aki vélhetően hozzá van szokva az erőszakos reggelekhez. A párna ugyanis nem csörög, zenél, vagy kávét főz, hanem erősen rezeg, bár én a csörgéstől is rohadt ideges lennék. Nagy előnye, hogy a…..
Design Pumpa Piros-sárga-zöld 2010.10.13 22:24:00
Van a közlekedésnek egy fontos eleme, amit eddig igen keveset fejlesztettek. Ez nem más, mint a közlekedési lámpa. Pedig néhány viszonylag egyszerű és nem túl drága megoldással nagyban javulhatna a közlekedők biztonsága. Erre tett kísérletet Roberto Vackflores, enegiatakaréko s…..
A következő, egyfelől hihetetlen, másfelől gyönyörű sorozatot Poras Chaudhary készítette Indiában, az úgynevezett Holi ünnepen, amelyről a Vallásfórum így emlékezik meg: "A Holit február-március hónap teliholdas napján ünneplik. A hagyomány szerint az emberek ilyenkor…..
Ságodi M. Sebastian 2009.06.13 15:56:04