Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaspanna

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérek leghűségesebb olvasóimtól a hosszú posztszünet miatt. Akartam írni az EP-választásról; de aztán, ahogy elmulasztottam a kegyelmi pillanatot, vagyis az első, forró élmények kiírásának idejét, már nem láttam értelmét. Mit lehet erről még újat mondani?Ha…..
gaspanna 2009.06.15 13:29:56
@FarkasTorok:
Pontilyen egy nagy-nagy görcs. Csak rá kell nézni. Egy hülye intoleráns buzi. Ezt mindannyian tudjuk az egyetemen. Csajokkal barátkozik, mert olyan nyálas sokaknak ez bejön, de ez csak alibi. Egy nagy-nagy rohadék. Hírdeti, hogy ő a befogadó, a filosz, az intelligens, az elefántcsonttoronyban élő.... stb., de valójában egy skizofrén alak, aki jobb oldali és meleg. Ezt nem tudja összeegyeztetni és felvállalni. És velünk, csajokkal veszi körbe magát. Egyébként meg karriert akar és überokosnak hiszi magát. De ehhez az SZDSZ-ben kéne lennie :)
gaspanna 2009.06.15 16:37:52
@Reckl_Amál: @pontilyen:
Amál, akkor nem ismered eléggé.
gaspanna 2009.06.16 12:36:43
@Reckl_Amál:
Kedves Amál von Reckl,
nemes egyszerűséggel írok neked, hogy ne örülj, s ne hazudozz, dehogynem kerültél be valahova. Te is benn vagy! Mert ha nem lennél, akkor miért írogatnál. Ráadásul Pontit véded, mintha kéne. Te is a csajszikoszorújának egyik tagja lettél, mint egy időre az egyik szegény batátnőm.
Lexikális tudáról írsz, hát Amál, az a véleményem, hogy az ismeret önmagában nem számít, ha nem párosul hozzá lelkiismeret. És a barátodnál ez nem történt meg, hiába csillogtatja topikjaiban a lexikális tudását, olvasottságát, ha rossz oldalon áll és erkölcstelenül cselekszik.
Az egyetemet, ahová járok, amely az egzisztenciámat biztosítja, és amelytől már eddig is nagyon sokat kaptam, egy ember tönkre akarja tenni.Névtelen följelentésekkel, álnéven írt levelekkel.Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az akciósorozat (melynek célja az akkreditáció…..
gaspanna 2009.06.13 14:53:43
@pontilyen:
Én nem jártam az óráira. Azt se tudtam, hogy tanit. Nem értek egyet Veled :) Egyszer hallottam őt beszélni, mert hökös voltam: uncsi bácsi, aki nagyon hiú és sznob.
Szerintem tök szarul beszél, nagyon nyomi egy alak. KÁ gáz. Nem is tudtam, hogy RENDŐR. Van akinek ez izgi... Nem úgy néz ki, mint egy sarki rendőr. Olyan feljelentgetős tipusnak látszik. Utáltam, hogy mindig a melleimet bámulta.
Vagy legalábbis az egyik. Nem tudom, hogyan jutott eszembe (pontosabban: hogyan hívtam elő; hiszen eleve eszemben volt). Talán úgy, hogy már megint nyár van.Aki olvasta, aligha felejti el.Most idemásolom olvasóimnak is, hogy ti se felejtsétek el. Ha nem ismeritek, akkor…..