Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galeee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A remek Weezer banda frontembere Rivers Cuomo nemrég egy interjúban kifejtette, hogy elkészített egy listát, akikkel mindenképpen szeretne egyszer egy közös dalt."Some of the names you might know are Fred Durst, Lady Gaga, The Killers, Karen O, Brian Wilson"Mivel Fred az…..
Limp Bizkit Új album csak 2010-ben 2009.10.29 08:15:00
Legalábbis ezt írja a Kerrang. Hogy mennyire tuti az infójuk, azt nem tudom, mindenesetre azért az feltűnt, hogy az utolsó sort kivéve minden Fred twitteres üzenete, szóval könnyen lehet, hogy csak ők írták oda maguktól. De hivatalos vagy nem, szerintem most október végén már kár…..
Ha ezen a turnén egy dolog radikálisan javult, akkor az a rajongók kiválasztása. Egyrészt jó ötlet volt, hogy a My way-t lecserélték mint félig hivatalos "Akkor hívjunk fel fanokat" nóta (másik alternatíva még a Nookie volt), ugyanis egy My Way alatt jóval kevésbé lehet…..
Ide írjátok le kommentekhez saját beszámolótokat, én is leírom a sajátomat. Képeket is linkelhettek, sajnos már csak vasárnap este tudok velük foglalkozni, de addig is hadd gyűljenek. eq te meg légyszi a rólam készült anyagot privát módban küldd el, ne nyílvánosan.…..
Érdekes, érdekes... Úgy néz ki, kollektív véleményváltoztatási lázban ég a föld. Nemrég Jonathan barátunk még azt mondta, hogy Fred Durst volna az utolsó ember, akivel fenn akarna akadni egy liftben, most meg úgy néz ki, beindult a puszilkodás.A tegnapi Download koncerten ugyebár…..
Limp Bizkit Download 2009.06.12 20:36:00
Vélemények? Szerintem az első fele kicsit visszafogott volt, de utána, te jó isten... Fred felrobbat. És szerintem nem nagyon merész dolog kijelenteni, hogy a mostani Full Nelson volt a LEGJOBB színpadi rajongói részvétel a Bizkit történetében. (Legalábbis amiről van videó)…..
Galeee 2009.06.13 13:30:20
@LimPeti: Bőven lesz, tavaly az Offspring és a Cypress Hill is volt anynit, tavalyelőtt is a Prodigy is elég sokáig nyomta:)

Hiába jó Soproninak lenni:)