Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meh

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halad a város feltérképezése grefiti témakörben. Mire végzünk vele, kezdhetjük elölről, mivel régiek tűnnek el és újak jelennek meg. Az első videóban a vasútállomás és a sportpálya környéke kapott főszerepet, plusz egy kis belváros. Nemrég bemutattunk néhény…..
Földiek "Bünti Cd" 2007.07.02 01:54:00
Nemo haverommal sokszor vitattuk meg a zeneipar szégyeneit, az egynyári slágereket, és előadók nyálasságát, majd szétvihogva magunkat jött a sokszor feltett kérdés; ki mit tenne fel egy ún. "bünti cd-re"?!?! Nos; Az én listáimon a következő idegborzoló dalok…..
meh 2007.07.06 01:24:25
Szerintem, akiknek nem szimpatikus Détár Enikő, mint előadó (nekem sem az), az nem nézi azokat a dolgokat, ahol szerepel.
"Nem tudom mennyire, ismered Enikőt(gyanítom semennyire),de talán ő az országba a legközvetlenebb,legaranyosabb sztár. Örülök ,hogy vele dolgozhattam egy napig! "Erre megjegyezném, ha valakivel jó együtt dolgozni, az még nem jelenti azt, hogy színvonalas előadó. Én nem bírom Détár Enikő-t, mint szereplőt így nem is nézem. Azokat az embereket nem értem, akik nem bírják, de nézik, mert eléggé megoldható, hogy az ember ne találkozzon D. Enikővel. Magánemberként biztos aranyos és arról a részéről nem is mondanék semmit. De mint előadó nekem mesterkéltnek tűnik, és mindig vicces akar lenni, 100 éves unalmas frappáns poénokat mond, és közben belekancsít pajkos-erotikusan az objektívbe és mosolyog egyet a saját poénján, ez nekem annyira nem jön be, akármennyire cukimuki. Ez az én magánvéleményem, aminek gondolásához azt hiszem jogom, van, mindenféle személyemet érő sértegetés nélkül. Nem mondom, hogy emberileg is tuti egy unalmas erőltetett figura, mert azt az oldalát nem ismerem, de mivel közszereplést vállalt, a színészi és egyéb tevékenységét véleményezhetem nyíltan az alapján amiket láttam Tőle. És másnak is joga van leírni ha nem szívlel egy közéleti személyiséget "Nos kedves másik irritáló jelenség! Ha ilyen véleményed van az egészről jobb lenne ha magadban tartanád és nem osztanád meg másokkal!..."- jellegű dolgok meg a szólás és véleményszabadságot sértik "Remélem nem veszed sértésnek amit írtam,csak nem szeretem,ha úgy ítélnek meg egy embert,hogy nem is ismerik." Ha sértegetsz valakit, de hozzá teszed, nem akartalak megsérteni akkor az ugyanúgy sértő. Détár Enikő tevékenységét, szokták kritizálni nem a magánembert. Ha valaki szereti és dicséri Détár Enikőt, azt is kikéred magadnak? Ha nem is ismeri, akkor ne alkosson róla véleményt, ne is merje dicsérni és azt a véleményt, ne ossza meg másokkal?
meh 2007.07.06 11:34:43
Gumimacik énekeltek?
A mese közben, gumibogyószörp főzéskor? Cd-t nem adtak ki.

Erre gondolsz? :
youtube.com/watch?v=5zh6V2aTjhY

Télen és nyárban,
a hóban és sárban,
hős maci bátran a jó ügyhöz áll.

Mindenki ébred,
ha zendül az ének,
hű macik víg dala bíztatva száll.

Rajta hát, bárhogy bömböl, tombol, zúg a víz.
Bátor küzdelemre, harcra kész, ilyen a mackónép.

Kiskoruk óta, a titkuk a nóta,
s a mágikus szörp is,
a gumimacilé.

Mindenkor győznek és
bárkit lefőznek, ha
harsona hív és megdobban a szív.

Rajta hát, bárhogy bömböl, tombol, zúg a víz.
Bátor küzdelemre, harcra kész, ilyen a mackónép.
Rajta hát, bárhogy bömböl, tombol, zúg a víz.
Bátor küzdelemre, harcra kész, ilyen a mackónép.
Az  ESA 2007.06.09-12. között Münchenben megrendezésre kerülő kongresszusán vettem részt. Nagyszámú résztvevő, sok kiállító és a szakma - aneszteziológia és intenziv terápia: fontos kérdéseit magába foglaló előadások és poszterbemutatások tették élvezetessé a…..
meh 2007.06.18 11:01:08
Földiek Vadörz Déj 2007.06.16 16:14:00
Június harmadik vasárnapja az Apák napja vagy ha úgy jobban tetszik Father's Day. Nagyjából száz éve az. Minden évben Anyák napján szoktam hallani ismerősöktől meg persze magamtól is, hogy kéne Apák napja is de mint kiderült, nagyjából annyi ideje van ez is mióta a madörz déj.…..
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..