Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakat

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyetemet, ahová járok, amely az egzisztenciámat biztosítja, és amelytől már eddig is nagyon sokat kaptam, egy ember tönkre akarja tenni.Névtelen följelentésekkel, álnéven írt levelekkel.Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az akciósorozat (melynek célja az akkreditáció…..
Lakat 2009.06.14 09:09:08
@szeredy:
Ezt komolyan gondolod? Szerintem ez üldözési mánia. Nem értem, ki iratna bármit is? Egy másik blogon tegnap tök érdekeseket olvastam a Károliról. Azt írja egy blogoló, hogy vizsgálat alatt áll az egyetem, mert visszaélések történtek, amiért a dékán (Szabó András), a felesége (Petrőczi Ludvig Éva), Hansági Ágnes (?)és Kovács Árpád felelős. Össze-vissza hamisítottak a Doktori Iskolában és mindent Hima tanárnő nyakába akarnak varrni. De miért? Kell egy bűnbak Szabó dékánéknak? Vagy már ennyire kiltástalan a helyzet, hogy beálgozzák őt?
Egy levelezés került nyilvánosságra, amire a bolgban hivatkoznak. Ez két titkárnő privát mailjeinek a sorozata, melyből kiolvasható minden. Hanságit belekeverik ebbe az egészbe, őt közelebbről ismerem, kedves tanár.
Rossz, hogy ilyen egyetemre járok, ahol ennyire nincs tisztelete semminek.
Lakat 2009.06.14 09:14:21
@hugo.cal:
NNa ez durva, ezeket honnan veszed? Annyit hallottam, hogy Szabó István püspök, vagy a felesége rokona a dékánnak. Mondjuk a Petrőczi tényleg egy agresszor, meg nagy keverőgép is. verseket ír? Ez új. Majd rákeresek a google-ban.
Lakat 2009.06.14 09:19:41
@FarkasTorok:
A Kulint tényleg kicsinálták, annyira hogy hamva sem maradt. Ott valami nagy gáz lehetett. Tényleg pénzügyeket rebesgettek, de Szabó került ki győztesen. Kulin szinte elmenekült. Őt kéne megkérdezni, mert minden olyan gyorsan történt, hogy csak kapkodtuk a fejünket.