Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IceCat_

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Bocs a durva címért, de a mai média még ezt is kiérdemelte az előadónak.Szóval jön a film, a This Is It, ami igazából egy olyan koncertfilm, ami a nagy This Is It turné előtti készületekről szólt. Csakhogy Jacksono meghalt, aztán pedig a Sony Pictures úgy gondolta, hogy itt az…..
Csucsu - REFLUX Smooth Criminal 2009.07.05 08:00:00
Az egész világ Michael Jacksont gyászolja. Igen? Ki gyászolja? Csak egy körkérdés, hogy megszondázzam az éjjeli lepkéket, mert én nem. Aki utálta, az most rotyog magában, köpködi ki a répát, hogy tessék, már éppen kezdték elfelejteni, ahogy a másik buzit, Freddie Mercuryt,…..
Rájöttem! Kenyér 2009.06.15 16:46:00
A magyar ember kenyeret eszik, vagy legalábbis evett évszázadokon keresztül. Friss, fehér, puha kenyeret, amely tápláló és egyszerű is. Sajnos, mint annyi szép hagyomány, ez sem maradt meg: előbb megjelentek a különböző préselt, "extrudált" kenyerek, amelyek inkább…..
Az embernek mindig az az érzése, hogy a legtöbb virágboltban csak a fonnyadt példányokat akarják rásózni, ha egy pici határozatlanság is tükröződik a viselkedésében. Kár lenne viszont, ha előítéleteink rabjává válnánk. N. ugyanis már találkozott olyan virágboltossal, aki…..
Végtelen sorok az egyetlen működő pénztárnál, unott pofát vágva pittyegtető műkörmös csajszi, vita, hogy a polcon nem az az ár volt kiírva, amit a gép most mutat,   HELYETT   Andris epigrammai tömörségű levele:   Tegnap plüsszarvassal voltam az GRoby-ban, s a…..