Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaba34

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzés egetrengető sikerének köszönhetően folytatom a nyugati konferenciával.   Mindenek előtt ott kezdeném, hogy megemlékezem azokról a csapatokról, akik keleten simán bekerültek volna a rájátszásba, de mivel nyugaton vannak, így nem kerültek be. A…..
Az NBA-t szeretők kétféleképpen állnak az alapszakaszhoz, egyik felük megnéz minden meccset, folyamatosan figyeli melyik csapat érhet be az első nyolcba, a másik oldal elkerüli ezt a fejtegetést, ők tudják ki az első keleten meg nyugaton és megnézik a rangadókat. Utóbbi csak a…..
 Szeretjük a szűkebb rétegeknek szóló szakmai posztokat - ilyen ez a mai, igazi szombatra való is Sulacus Maple kútfőjéből. Várjuk a hozzáértőket. A modoros dobosEssünk túl most azokon a közhelyeken, hogy „a dobos a zenész legjobb barátja”, meg hogy „…..
Itt a harmadik! Én és Kevin együtt játszottunk, amikor középiskolába jártunk. Ő az utazó csapatomban játszott. Elhoztam Inglewoodba (California)! Az edzőm az AAU-nál (American Athletic Union – Amerikai Atlétikai Szövetség) rátalált Kevre és rábeszélte, jöjjön játszon…..
Paul Pierce nem állt le rögtön itt az új írása:   Tehát, David Stern, Barack Obama és Én besétálunk egy bárba...   ...na, azért nem. Bár sosem tudhatod.   Akárhogy is, elgondolkoztam róla mit tennék, ha rendelkeznék a hatalmukkal egy napra (vagy, az én esetemben…..
Paul Pierce a Celtics kapitánya billentyűzetet ragadott, lássuk mire jutott:   Felteszem az alapvető kérdést, "Miért csinálom ezt?"   A múltban sok mindent megmutattam a Celtics szurkolóknak és a Paul Pierce fanoknak. Mind tudjátok ki is vagyok…..