Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KenjiSamato

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esztétikai kezelések a kor tükrében címmel volt egy csodálatos adása az Alföld televízió Púder című műsorának még januárban. Most szúrta ki a 444 a csodálatos felkonfot, ami szó szerint így hangzik a debreceni műsorvezető, Megyeri Csilla szájából: Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a…..
KenjiSamato 2017.02.09 22:58:14
Persze, van, aki az erdélyi sörbe öli a bánatát, de azért előremutatóbb lenne azzal foglalkoznunk, hogy egyre élhetetlenebb országban kényszerülünk eltűrni a hatalom cinizmusát. Nem véletlen, hogy maga Lázár János miniszter tartja legmagasabbra a zászlót a Csíki Sörért folytatott harcban, mert jól…..
Hát nem csak mondják, hanem úgy is lesz! Holnap utazunk!!! Holnap ilyenkor már a check in pultnál kígyózunk, hogy megkapjuk a beszállókártyánkat. El sem hiszem, hogy eltelt az a 91 nap,  amikor is megtudtuk, hogy megkaptuk az ösztöndíjat!A csomagok 90%-osak, még egy két dolog…..
Az utóbbi hónapok eseménydúsan teltek a John Carpenter rajongók számára, hiszen egyrészt ismét felröppent a hír egy esetleges remake-ről, amiről aztán kiderült, hogy nem feldolgozás, hanem prequel lesz (azaz néhány fantáziadús ember a 82-es "eredeti" előzményeit mutatná be a nagyközönségek),…..