Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Köz ép

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegényes év lesz az idei a nemzetközi motorkiállítások látogatóinak. A párizsi Mondial szervezői már korábban bejelentették, hogy ebben az évben nem rendezik meg az expót, a németországi Intermot mint tudjuk csupán kétévente nyitja meg kapuit, vagyis idén pihennek. 2009-ben az…..
Néhány hete kiszivárogtak a Honda új csúcstúrázójának sporttúrázójának fotói, szemfüles fotósok sivatagi teszt közben kapták le az új fejlesztésű V4-est - most további képek érkeztek egy másik verzióról. A rajongók már régóta várják a 750-es és 800-as VFR utódját,…..
A chopperek piacán Európa másodlagos. Ezt bizonyítja, hogy a fél éve leleplezett Honda Fury-t kontinensünkön csak most mutatják be. Késett, ráadásul a neve is változott: VT1300CX néven keressük majd a boltokban. A kecses forma ugyanaz, a konzervatív Honda kitett magáért. Nincsenek…..
A tuningszakma nem lazsál: fél éve kapható a Suzuki Gladius 650, máris sorban érkeznek a kiegészítők és tuningalkatrészek. Az egyik legfrissebb a spanyol Ixil sportkipufogója – apró, elegáns és sokkal jobban mutat a gépen, mint a gyári matt fekete cső. A Dual Hyperlow…..
Talmácsi Gábor matematikai esélyei egyre jobbak, ügyes versenyzéssel most könnyen pontot szerezhet. A magyar pilótától most már számos rajongója várja, hogy a célba érésen túl valami eredményt mutasson fel. Ez Sete Gibernau és csapata távozásával elérhető közelségbe…..
Köz ép 2009.07.13 15:06:14
A német Touratech neve hazánkban sem cseng ismeretlenül. A cég a barangolók és BMW-sek kedvence, számos kiegészítőt gyártanak, amelyek megkönnyíti az utazást, a hosszú túrákat vagy éppen a terepezést. Frissen bemutatott csemegéjük túlmutat ezeken – íme egy ízléses és…..
Köz ép 2009.07.10 13:56:57
Michael Schumacher lomtalanít: garázsából mindent kidob, ami ósdi, vacak és számára értéktelen. A hétszeres világbajnok többek között két motort is eladna, mindkettő olasz, és 90 fokos hengerszögű blokk hajta. Az egyik a tavalyi év csúcsgépe, a speciális kivitelű Ducati…..
Köz ép 2009.07.06 16:00:49
Köz ép 2009.07.06 16:53:52
A világbajnoki pontversenyben második spanyol Jorge Lorenzo indul az élről a mai futamon. Valentino Rossi áll a második rajtrácsba, az időmérőn 0,167-el maradt el csapattársától. A harmadik hely Casey Stoneré. Lorenzo teljesítménye bámulatos, annak ellenére hogy kétszer is…..
A laguna secai versenyhétvégén leplezték le a Ducati 848 speciális kiadását. A limitált széria nem sokban különbözik az alapváltozattól: az idomok alatt ugyanaz a 134 lóerős L2-es blokk dolgozik. Maximális teljesítményét 10000-es percenkénti fordulaton adja le, míg 96 Nm…..
Végül is, ha megmakkan a jármű, soha jobbkor. Zsoltival amúgy is terveztük a szétbombázást, egy új alumínium hűtő és egy váltóolajhűtő beépítését. Meg egy alapos porlasztóbeállítást, mert az első mért fogyasztásom 23 liter lett, azt pedig Zsolti abszurdumnak tartja,…..
A tajvani Kymco egyre komolyabban veszi az európai piac meghódítását – még az olyan, hazai márkák iránt elkötelezett országokban is egyre népszerűbbek, mint Olaszország. Xciting óriásrobogójuknak megérkezett az R-változata, amely fényezésében és dizájnjában is eltér a…..
A Honda a robogók között erősít: megérkeztek a Faze reklámfotói és videója is. A sportos gépet egyelőre csak a japán piacra vezetik be, de gyári források szerint jövőre akár Európába is megérkezhet. Ebben a kategóriában mifelénk a Forza 250-t forgalmazzák, amely főbb…..
Köz ép 2009.07.02 16:53:56
Yuki Takahashi mosolya nem volt őszinte, mikor Talmácsi Gábor szezon közben elszegődött a Scot Racinghez. Igaz, hogy a magyarnak nem volt Moto GP tapasztalata, de tőkeerős szponzora igen: a MOL biztosította háttér sokat nyomott a latba, amikor az RC212V-t osztogatták. A korábbi hírek,…..
w A jövő elkezdődött 2009.07.02 06:00:00
A Bajnai-kormány minisztere bemutatta a MÁV új elnökét. A kormányzati kommunikáció külön hangsúlyozta, felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy Andrási Miklós fideszes. Vasúttal eddig nem foglalkozott, de ennek jelentősége eltörpül a bulvárszenzáció mellett. Apám, egy fideszes!…..
Köz ép 2009.07.02 14:52:17
@parttalan: Az biztos ez így nem mehet tovább és valami radikákisan más vonalon kell továbbmenni a MÁV-nak.
A baj az,hogy nagyon sokan nagyon jól eldagonyáznak ebben a posványban és nem érdekük a változás8pl a gaskó féle havi milliókat felnyalók)
Köz ép 2009.07.02 14:52:54
@Kodomo: Ez jóóó :))
Köz ép 2009.07.02 15:15:51
@sanya64:
Ezt bármelyik pártról el lehet mondani, sajnos
A Bimota elhivatott műhely: évtizedek óta küzdenek a csőd fenyegető veszélyével, mégis majd' minden évben bemutatnak egy újabb motort. Szinte mindig más cégek gépeit teszik még tökéletesebbé. Hitvallásuk, hogy minden gyári motornál van jobb – ezt mindig sikerült…..
Úgy látszik, 2009 a visszahívások éve: a Ducati, a Honda, a BMW, a Can-Am és a Harley-Davidson után a Royal Enfield is a műhelyekbe várja motorjainak tulajdonosait. Nincs szó több ezres számról, mindössze 196 gépet érint a váltóhiba, amely szélsőséges esetben a hátsó kerék…..
Ez volt Talmácsi második Moto GP versenye, ismét az utolsó lett, de eredményén már látszik a gyakorlás: egy másodpercet javított eddigi legjobb idején. Gábor ügyesen rajtolt, négy riválisát is maga mögé utasította, ám néhány kör után visszaesett. Az Assenben rendezett…..
A Harley-Davidson technikai okok miatt 11005 motorját hívja vissza. A hiba oka egy apró csavar a féknél – amilyen kicsi, olyan nagy gondot okozhat. A gyár szervizakciója a 2008-as FXSTSSE2 Screamin' Eagle Softail, 2008-2009-es FLSTSB Softail Cross Bones és az idén gyártott FXSTSSE3…..
Köz ép 2009.06.27 15:32:41
A V4 hívők lázban égnek: itt az első kémfotó a Honda VFR 1200-ról. A gyári hírek szerint az őszre érkező motor változó hengermenedzsmentet kap – ha kell két-, ha kell négyhengeresként üzemel, így alacsony fordulaton tartva javul a fogyasztás és a kibocsátott káros…..
Most már hivatalos – elkészült a Honda új belépőszintű motorja, a CB300R. A múltkori kémfotók után megérkeztek az első műtermi és akciófotók, a brazil gyár már nem titkol semmit sem. Az első hullámban csak a dél-amerikai piacokon jelenik meg a CBF250-ből…..
A Dolomitokban mutatkozott be a Moto Guzzi Stelvio új változata, a 4V NTX. A motort mozgató négyszelepes „Quattrovalvole” blokk a gyári sajtóközlemény szerint hatalmas fejlődésen esett át. A 2006-ban kifejlesztett 1200-as szív ránézésre ugyanaz maradt: V-alak és…..
Talmácsi Gábor új csapatát, a Scot Racing Team-et 1992-ben alapította Cirano Mularoni és Giovanni Torri. A csapat vezetése San Marinóban, a technikai fejlesztésekért felelős egység pedig az olaszországi Cesenában székel. Mularoni számára a kezdeteket egy reklámügynökség…..
Az elmúlt hetek bizonytalansága után tisztázódni látszik egy szem motoros világbajnokunk sorsa. Folytatja a versenyzést, méghozzá a MotoGP-ben, igaz, egyelőre egy privát csapat, a Scot Racing Hondájának nyergében. A gyors szerződéskötés részben a MOL-nak köszönhető, amely…..
Köz ép 2009.06.12 22:39:41