Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pompos

23 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Texas Holdem Póker Off-poker 2011.04.13 00:40:06
 Kicsit kirándultam az online szerencsejáték világban és más játékokat is kipróbáltam. Először szereztem $100 ingyen kezdőpénzt az egyik online casinóban, megpörgettem párszor és nyertem. Nem is keveset. A baj csak az, hogy ingyen pénzzel maximum $100-t lehet kivenni, ezért…..
harminc Vétéef 2010.09.25 07:33:00
Én ilyen kisebb ívű rejtélyekbe botlok bele, de ezek legalább annyira megmagyarázhatatlanok, mint amennyire sekélyesek néha. Az egyik: A nedves törlőkendő vécéinkbe való diszkrét bevonulása nem  is annyira újkeletű jelenség, sőt akár köztudomású is lehetne, ha…..
A freeroll egy érdekes műfaj. Az asztaloknál mindenféle játékos előfordul a tökéletesen kezdőtől a profiig. A cash game-mel ellentétben a verseny stratégia alaja az, hogy játékban maradj, ami azért nem teljesen állja meg a helyét, mert lehet ugyan, hogy a tuti lapokra várva,…..
A póker kéz előfordulásának valószínűsége 1:4100. Ezt azt jelenti, hogy valamivel több mint négyezer leosztást kell játszania egy átlagos póker játékosnak ahhoz, hogy póker keze legyen, és még ez sem biztos, mert mondjuk ha egy nagyobb emelésre eldobom a kettes párom akkor…..
Rövid póker pályfutásom két legérdekesebb leosztása esett meg ma velem. Először megismételte magát a múltkori eset, két kilecestt kaptam kézbe és a másik két kilences megint lejött az asztalra. Pókerrel nyertem a leosztást. Kicsivel később egy tíz fős Sit&Go alkalmával…..
Texas Holdem Póker Everest Poker 2010.06.20 11:03:00
Betartva a pár napos szünetet, tegnap az Everest Poker $200-os bónusz ajánlatától csábultam el. Föggetlenül a befizetés mértékétől, $200 bónusz vár az új játékosokra. Pozitívum a duplázó Sit&Go versenyük, ahol tulajdonképpen kockázatmentesen lehet bankroll-t növelni,…..
Texas Holdem Póker All-in 2010.06.12 12:50:00
Amikor a Q99 flopnál ellenfeled All-in megy és te Ász pároddal már abban a pilanatban, amikor a Call-ra kattintasz, tisztában vagy vele, hogy fullja van és vesztettél - ideje elgondolkodni azon, hogy szüneteltesd egy kicsit a játékot... Ez az állapot, amikor felkészültél a…..
Texas Holdem Póker PartyPoker SnG 2010.05.30 00:16:00
Miközben a világ legjobb póker játékosai - és azok, akik ugyan nem jók, de van pénzük és biznak a szerencséjükben - a Las Vegas-i Rio casinóban babrálnak zsetonjaikkal a póker asztalok mellett, mi egyszerű játékosok továbbra is megelékszünk az online termek képernyőjével.…..
hát ez egy érdekes  történet. Gondolom sokan tudják, miről van szó. Vannak egy honlap, ahol kitanítják az embert pókerezni, tesztet töltetnek ki vele és adnak neki némi dollárt, hogy rake-t termeljen nekik. A tananyag a kis letétes stratégia, ami nagyjából annyit tesz, hogy…..
Texas Holdem Póker FullTilt Poker 2010.04.05 22:38:00
 A világ második legnagyobb online póker terme. Szerintem egy darabig az is marad.Aki a PokerStartson kezdi online póker karrierjét, annak a FullTilt szoftvere egy nehézkes, döcögős alkalmazás. Legalábbis nekem az. A program lassú, az animáció akadozik, ráadásul az egész…..
Texas Holdem Póker Kezdő kezek 2010.02.21 14:03:00
Ma végre megint sikerült géphez jutnom úgy, hogy semmi sem zavart és lejátszhattam néhány leosztást a PS-on. Arra gondoltam, az eddigi "megérzéssel" játék helyett most szigorúan követni fogom a klasszikus stratégiát és tényleg csak azokkal a lapokkal játszom, ahol a…..
Texas Holdem Póker Offline póker 2010.01.31 23:33:17
 Egy teljes hónap telt el a évből és még nem volta alkalmam pókerezni. Egészen tegnapig - ez a játék azonban egészen váratlan fordulattal végződött. Ha nem velem történik akkor biztosan azt mondom, ilyen csak a filmekben van. Tegnap ünnepeltük a születésnapomat és eljött…..
Egyre több oldalon kerül elő mostanában az ingyen póker pénz kifejezés. Hát nem modnom, jól hangzik. Régebben volt a pokerstrategies, ahol még tesztet kellett kitölteni, ahhoz, hogy utaljanak, manapság már elég regisztrtálni, megadni az adatokat és pár napon belül ott a pénz a…..
 Ma megint elkapott a PCA free-roll láz. Még három napig él a lehetőség, hogy bejussak. No persze ezzel nem vagyok egyedül. Mindenkit sürget az idő. Az eleinte 10-12 ezres mezőny mostanra majdnem a duplájára duzzadt, óránként kb. húszezren próbálnak "szerencsét".…..
 A mai szokásos PCA hamar elúszott, de volt két másik, amire sikerült egyszerre beneveznem: egy szokásos Texas Holdem No limit és egy HORSE freeroll, hát mit mondjak, elég pörgős asztalokhoz kerültem, kapkodtam az egeret rendesen. A legdurvább volt, amikor a HORSE asztalnál…..
A mai napon értem el eddig legjobb helyezésem. Már az elején jól ment a póker, csak biztosra mentem és összejöttek a lapok. Amikor kellett, dobtam, amikor kellett emeltem. A menetrend szerinti szünetet chip leader-ként vártam és a folytatás is jól indult. A kezdeti sikereken…..
Texas Holdem Póker PCA freeroll #2 2009.10.26 23:16:00
Újabb este, újabb selejtező a hárommillió dolláros fődíj irányába. A nevezők száma most is 11 ezer körüli... Óvatosabban, mint előbbi alkalommal, a gyengébb lapokra fold, fold, fold... Kezdenek jönni a lapok, előbb egy király párral ejtek ki egy ellenfelet, majd a riverre bejön…..
A Million Dollar Cash Game az Emblaze Productions pókeres műsora, melyben nagy nevű pókerjátékosok - most már mondhatjuk, hogy évről évre -, mérkőznek meg egymással sok százezer dolláros kasszákért. A műsor készítését a kezdetek (2006) óta a FullTilt Poker támogatja, de…..
Texas Holdem Póker PCA freeroll #1 2009.10.23 23:46:00
 Itt az újabb kihívás, a PokerStars Caribbean Adventure - óránként freerollok, ahol megnyerheted az esélyt, hogy a Bahamákon pókerezz a $3.000.000 főnyereményért. Nevezési díj, szállás és költőpénz!!! Nosza, az egyik esti órában próbáljunk szerencsét. Nevezés ingyenes.…..
 Kaptam a Pokerstarstól minap egy emailt: régóta játszom náluk - játékpénzben persze - mi lenne ha kipróbálnám magam élesben? És ehhez adnak is nekem rögtön $2 tiszteletpénzt, amit rá is írtak a számlámra - persze kivenni nem lehet, csak eljátszani. Hát ennyi pénzzel mit…..
 Amikor játékpénzben játszol, hajlamos vagy könnyelműen venni a játékot, hiszen ha veszítesz, legfeljebb új zsetonokat kapsz és mindent kezdhetsz elölről.Csakhogy a komolyabb asztaloknál már nem elég az "induló" zseton. A beülő magasabb, tehát nyerned kell ahhoz,…..
(hasznos tanács kezdő texas-holdem póker játékosoknak.Következő alkalommal már az első leosztás kitűnően indult. Két kilences a kézben a harmadik a flop-ban - All in.Ezúttal német ellenfelekkel hozott össze a sors és Jürgen 9324 tartotta a tétet, mindenki más dobta a lapjait…..
Újból sikerült asztalhoz ülni és a lapok jól jöttek...Az első nagyobb emelésnél Carlos23984 és Amigo23948 meg a többiek (véletlenül megint mind a Dél_amerikai földrész lakói) azonnal foldoltak ezért ettől kezdve komoly fegyelmezett játékot erőltettem magamra: ha rossz volt a…..
 Kis kihagyás után végre sikerült asztalhoz ülni, persze virtuálisan az egyik ismert póker oldalnál. Mivel este felé járt az idő, főleg brazil és argentin ellenfelekkel kerültem össze, meg egy francia hölgyeménnyel, akit a brazilok rögtön letámadtak, hogy Skype?, Msm?...…..
Az Omaha póker és az online Omaha póker egy akciódús, mozgalmas játék. A játékosok induláskor négy lapot kapnak a kezükbe, majd összesen 5 közös kártyát osztanak középre, tehát a játékban összesen kilenc lap vesz részt. A játékosoknak úgy kell a lehető legjobb…..