Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nima

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy döntöttem írok végre :) Ma már 7-kor felébredtem, nem tudtam tovább aludni :S Mostanában én is rosszul alszok... Remélem hamar visszaállok a megszokottra, vagyis hogy leteszem a fejecskémet, és már húzom is a lóbőrt xD Így rohadtul unatkozom, és gondoltam írok... Nos...…..
  *itteni bögréink, enyém a sárga*-* Hosszas várakozás után, végre sikerült megírnom ezt a bejegyzést is. Sokáig szerkesztgettem. Na tehát: Május 17.-én jöttünk ki újra Németbe. Délután 7kor indultunk el Halasról Győrbe, ahol aztán átvett minket a busz, (amelyikkel haza…..
 Fuhh. :D Kicsit régen írtam, lemaradtam itt rendesen. De nem volt kedvem írni x’D Most van. :) Szóval múlthéten hétfőn volt a szülinapom. Akkor raktam ki egy dalszöveges bejegyzést magamnak. xD (persze a dalszöveget nem aznap fordítottam le) Nos, anyukám sütötte nekem a…..
~♥海のブログ♥~ Myself :) 2010.04.19 09:39:00
 Nos, ma van a 20. születésnapom, így gyorsan írok egy bejegyzést. ^O^ Meglepem saját magamat egy újabb dalszöveggel, és persze titeket is~ Kicsit elmaradt mostanság a fordítás, de itt egy újabb gyönyörű szám~ Ismételten Changin' My Life az előadó. Tudom, tudom... De…..
Nima 2010.04.19 14:44:21
 Családi nyári (júliusi vagy augusztusi) kirándulások :3Régóta tervezem ezt a bejegyzést is. Egy kis összegzés a felejthetetlen kirándulásokról, valamint arról, merre jártam már én a világon. (Már csak Japán hiányzik nagyon >__<) Plusz Anglia és Németország külön…..
Tadaa~ Egy újabb fordítás, (igen, megint BoA sama) mellyel kicsit megkéstem, mivel mindjárt tavasz, de mondom még csak nem vagyok elkésve annyira vele. ^^ Hát hó már nincs (ne is legyen mostmár), de azért remélem átérezhető a dal. :) Jó szórakozást, remélem tetszik~ BoA…..
Nima 2010.03.01 14:09:22
  OTANJOUBI OMEDETOUU~~~!!!! MA van az én Oneesanom Születésnapja!!!☆ Boldog születésnapot!!!  ♪ (*^∇^*)Majd megünnepeljük!!! ;D (ma megyek hozzájuk~~x3) Még soooook soooook ilyet KÍVÁNOK NEKED!!!♥ "A csend az igazi beszélgetés a barátok…..
~♥海のブログ♥~ Yaaaaay!!! 2010.02.15 14:54:00
Minna yaaaaaay~!!! YAAAAAY!!! Hogy minek örülök ennyire? Nos... Végre... Oly sok küszködés és szenvedés után... Oly nehezen... Harmadik nekifutással... ^^ De végre! Vééééégre megvaaaan aaaaa jogsim! MA volt a vizsgám, és átmentem!!! Jajj végre... Még mindig ugyanúgy tojok…..
Megint Pivel álmodtam. XD Ezen a héten már ez a második álmom vele... xD Nem is akármilyen *O* Tegnap írtam az eheti első álmom, igaz azt nem aznap írtam le amikor volt, de ezt írtam is xD És akkor a második álmom ezen a héten Pivel... Ez tényleg most volt, este nagy álmomban.…..
Ezt a bejegyzést már régóta tervezem. Most kapva az alkalmon, hogy ez a századik bejegyzésem, megteszem ezt. :) Yaaaay!!! Ez a 100. post. ÉS akkor hoztam egy kissebb tucat humort. xD Főleg japán humort, de azért akad egy pár másfajta is. Megosztom veletek azt, amiken én…..
Boldog Karácsonyt kedves olvasóimnak! :) Hát megint egy Karácsony... Nos mik történtek... Tegnap találkoztunk Yukival. Elmentünk még venni pár dolgot. Ő vett anyujának ajándékot, én pedig vettem az én ajándékaimhoz alapanyagot :) Kitaláltam, hogy idén plüssöket fogok…..
Pocsékul... Pocsékul vagyok. Már elegem van... Legszívesebben ordítva sírnék... Ahogy a képeken... Már nem tudom mit higgyek.... Mire ébredek reggel... Elgem van... Arra hogy megint, megint (!!!) összehozták Pit és Keikót... Nem bírom tovább... Mikor megláttam a cikket,…..
Először is bepótolnám a sok novemberi születésnapi "elmaradást" ^^ Ezt elfelejtettem az előzö bejegyzésből. Ugyanis novemberben desokmindenkinek volt a szülinapja. Szóval Tanjoubi Omedetoooou~ Ryo (25), Koki (24), Tego (22), Ohno (29), és Junno (24)!!! <3 Főleg a kis…..
O七a力uS口und DBSK - Mirotic 2008.09.26 12:00:00
Ma jelent meg Korea egyik (ha nem a) legnépszerűbb fiúcsapatának új, sorrendben negyedik lemeze. Míg a klasszikus boyband - mint könnyűzenei formáció - Nyugaton jórészt kimúlt a kilencvenes évek közepén-végén, addig Ázsiában ez a formula reneszánszát éli. Számtalan…..
Nima 2009.11.26 14:44:21
@Gianni7: Nem várom el, hogy hasraess, csak szerintem túlzás, hogy nem néznek ki jól.
Nekem nem tűntél objektívnek, ez késztetett hozzászólásra, és az, hogy sajnos valóban túlérzékeny vagyok velük kapcsolatban. Én sem örülök neki. Sokkal jobban bánt, ha róluk olvasok leszóló cikket, mint bárki vagy bármi másról. Egyébként nem szokásom dühödt vadként nekirontani azoknak, akik nincsenek velem egy véleményen.
Nekem az jött le, hogy itt a "megcsináltság" dominál, hogy nem túl jó alapanyagból jó menedzsment segítségével tömeghisztériát kiváltó együttest lehet kreálni, ezért jegyeztem meg, hogy szerintem van itt tehetség is, méghozzá nem kevés.
Nem kell ömlengeni, de leszólni sem.
Nima 2009.11.26 19:55:15
@Gianni7: Akkor úgy látszik nem beszélem jól a saját anyanyelvemet. :-)
Egyetértek, nyilván óriási szerepe van ezeknek a mindenható menedzsmenteknek, csak én Jpop-on edződtem, és ott sokszor tapasztaltam, hogy nem feltétlenül képzett énekesek a bandtagok. Ezért is volt meglepő számomra, hogy egy fiú-vagy idol csapat, ahogy mások szokták írni, valóban rendkívüli hangi adottságok birtokában van.
Nekem a Mirotic mindenestre nagy kedvenc.
Már sajnálom, hogy így túlreagáltam a dolgot...
Nima 2009.11.26 21:05:29
@Gianni7: Köszi.
Szerencsére tudok titkot tartani. :-)
      Jajj, de rég írtam. ^^ Rengeteg mesélnivaló van, igyekszem mindent leírni. Kezdem azzal, hogy most éppen Magyarországban vagyok, és otthonról pötyögök, de erről később. xD Utoljára a közös japán vacsoráról írtam. Huh de rég volt… Ugye akkor másnap mentek…..
Hol is kezdjem. Tehát még mindig Németben vagyunk. Dirk-sama már emlegette nekünk, hogy meghív minket vacsorázni, egy japán kajára, sőt azt is mondta, hogy hozza a japán kollégáját. Ezt nem vettük azért olyan komolyan tegnapig x'D Tegnap délután szólt, hogy fél 8-ra elkészül a…..
Na eljutottam végre oda, hogy írjak. Már egy hete itt vagyunk Németországban. Azért sem tudunk sűrűn nethez jutni, mert ahol mi vagyunk, ott nincs net. Na de kezdem az elején. Csütörtökön indultunk, okt. 29-én. Már 8-kor fent csicseregtem, de lehet hamarabb is már. Még…..
Hát minna... Most... most jelenleg még kómában vagyok xD Etto... Gondolom mindenki hallott már arról, hogy Sakurai Sho első szerelme egy magyar lány volt! Aki még nem, az döbbenjen csak le, és olvasson!! xD Nos én már tudtam egy ideje. De még csak most akadtam rá vééééégre,…..
Tegnap volt a rutin vizsgám vezetésből. ^^ Sikerült. :) De minden úgy nézett ki nem fog pedig. ^^ Jött az oktatóm fél 9-re. Odaérünk a pályára, és észreveszem, hogy a papírok az asztalomon martadtak. ^^""" Ismerős helyzet... Kresszen is ez volt..... Egyszerűen úgy…..
Hát újra itt tartunk... Először is kezdeném ezzel az animációval X3 Leila csinálta nekem :DD Arigatou~~ (^.^) Hát ja, engem is szeret becézgetni, nem csak a macskáját. xD Szóval Umika... :D AH legszívesebben most rögtön felfalnám azt a cuki fejét. Ha itt lenne... Na szóval...…..