Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Somogyi Andras

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Aki alapból nem bírja a podcasteket, most be is csukhatja a posztot, mi pedig megígérjük, hogy podcastes napon mindig lesz más kontent is a blogon.) Az IDDQD egyik alapítójával, Grath cimbivel nagyjából fél éve folyamatosan beszélünk arról, hogy kéne csinálni egy jó kis gémer…..
Somogyi Andras 2015.03.29 17:11:10
E heti Égéstér adásunk kommentposztja. Direktlink a letöltéshez. ..
Régóta érdekel a Geocaching, eddig csupán technikai okai voltak, hogy nem vágtam bele én is. A Desire volt életem első GPS-es telefonja, és a nyaralás előtt határoztam el, hogy kipróbálom a dolgot. Hogy turbózzam egy kicsit az élményt, az Alanya-i városnézés során terveztem…..
Somogyi Andras 2010.08.30 18:13:10
@Gery.Greyhound: Igen, vegul is ugy mentunk el keresni, hogy a gpx-ek be voltak toltve a geobeagle-be, es nalam volt a lada oldala pdf-ben lementve, vesz esetere. Eleg nyogvenyelos megoldas, ez teny. Ezert volna jo egy app a magyar ladakhoz is. Bar volna idom, megcsinalnam. Hianypotlo lenne... :)
Mellesleg, te hogyan probaltad ki? Nekem nemletezonek latszik az app. Gondolom, mert fizetos... :(

@magas_les Eddig a c:geo volt a de-facto geocaching app. :)
Az Apple.pro nevű tajvani blog különös Apple-alkatrészt talált a raktárak mélyén. Egy Apple márkaelzésű, 3-szor 3 centis érintőképernyőt, és most azon megy a találgatás, hogy mi lehet ez.3-szor 3 centin ujjal nem lehet nagyon bűvészkedni, ezért sem illik bele a képbe,…..
Somogyi Andras 2010.07.09 17:53:01
Az Apple technikai oldalán ez olvasható. Az új beépített SD kártyaolvasó tehát nemcsak a képek lerántására szolgál. Csak megformázod a kártyát Mac OS Extended formátumra, felteszed az operációs rendszert, a Disk Utility-ben átállítod a bootolást, és már kész is.Azért…..