Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*anette*

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most bizony olyan darabra akadtam, ami a legpraktikusabb dolog lehetne az öltözködni szerető lányoknak, ha a design nem sikerült volna olyanra, amilyen. Sok ember kűzd súlyingadozással, ez a ruhadarab pedig megoldaná ezt a problémát, hiszen zippzárja segítségével állítható…..
Imádom azt a laza pimaszságot, ahogy Lady Gaga kezeli a divatot. Most is olyan dolgot visel, amit még eddig senki sem mert megkockáztatni a celebek közül: Jean-Charles de Castelbajac Muppet Show ihlette ruháit. A Kermit-kabát csinos hajpánttal és egy szörnyecskés…..
Hogy mi is ez pontosan? Azt nehéz megmondani - ékkövekből faragott koponyák, melyeken gyönyörűen megmunkált, csillogó köves koronázási ékszerek és gallérok vannak vagy nevezhetném őket puritán megfogalmazással: egyedi gyűrűknek és brossonak.A Dior Joaillerie 'Kings and Queens'…..
OurFashion LOVE táskák 2009.07.16 08:11:00
Igen, ez most nem eldöntendő kérdés, ez egy eldöntött tény. Ez a Christian Louboutin kézitáska annyira belopta magát a szívembe már első ránézésre, hogy szavazásra sem bocsájtom a kérdést. A szokásos gyönyörű kiscipős csatok mellett egy "karácsonyi masni" dobja…..
A Phi biztosra akart menni, amikor Steven Meiselt kérte fel téli kampányuk megörökítéséhez, a modellekkel sem nagyon spóroltak, hiszen mind a három leányzó a legkeresettebbek közt vannak. Valószínűleg mindenki kitett magáért és a maximumot nyújtotta a munka közben, ennek…..
Kiskoromban sokszor rohangáltam a dédnagypapám hasonló kalapjában Kalocsán. Volt egy fekete és egy szürke is, és mivel körülbelül 3,5 éves koromban úgy néztem ki mint egy kisfiú nem volt feltünő, hogy miért hordom a kalapot. A Borsalino most készített egy olyan darabot, amit a…..
*anette* 2009.07.07 18:59:53
Aki törzsolvasónk, az tudja, hogy teljesen ráindultam Jeremy Scott adidas Originals kollekciójának egyik darabjára, konkrétan a párduc-pulcsira (aki pedig nem, az tekintse meg itt az ömlengésemet).Most pedig itt egy új Jeremy Scott kreáció - a zsiráfos pulcsi. Nekem természetesen…..
Heidi Klum sosem tartozott a kedvenc modelljeim közé. Ahogy pedig 'celebként' viselkedik, az főleg ellenszenvessé teszi nekem - nélkülöz minden méltóságot, ahogy kiteregeti a magánéletét boldog-boldogtalannak. Most pedig Barbie-t mintáztak róla - a stílusteremtő babák idén…..
 Judith Leiber kis kövekkel kirakott bagoly táskája elsőre nagyon megijesztett, mivel híres madárfóbiás vagyok. De összeszedtem magam és lementettem a képeket, hogy megoszthassam veletek ezt a 4 272 eurós különleges clutch-ot. Ilyen árnál kissé meglepő, hogy ahhoz képest,…..
Exluzívan a Luisaviaroma internetes kereskedőportálnak tervezett, exluzív árral (2000 €) ellátott, exluzív tervező, Giuseppe Zanotti által megtervezve. Térd fölé libbenő, tükrökkel kirakott tűsarkú csizmáról faggatlak benneteket. Én imádnám ha rózsaszín talpával…..
Jennifer Aniston azWomen In Film 2009 Crystal And Lucy Awards-on jelent meg ebben a Prada ruhában. Nem tudom eldönteni, hogy tökéletesen eltalált megjelenés vagy csúnya ballépés a képen látható összeállítás, ezért úgy döntöttem bedobom a közösbe. Néha nagyon tetszik az…..
Balmain kabátok mindig nagyon karakteresek, és ennek is köszönhetően az idei tavaszi kollekció plakátja is fantasztikusra sikerült. A fotókat Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítették és Daria Werbowy kétségkívül gyönyörű a képeken és nagyon sikkesen tudja viselni ezt…..
A koponyák csak az emok attribútumai, vagy szimpla halandók is hordhatják őket? Mert ha igen, akkor szerintem ezek a koponyás Alexander McQueen kulcstartók (például egy táskára akasztva) aranyos kiegészítők lehetnek. Persze elhiszem azt is, ha ez már valakinél kiveri a…..
Miután a héten életem első print lapzártáján vagyok túl, én is úgy érzem magam a felszabadultságtól, mint aki felhők között jár. Hasonlóképpen érezhetett Stella McCartney amikor megálmodta a felhős "mini kollekcióját". Első ránézésre én azt hittem, hogy ezek…..
*anette* 2009.06.12 14:24:13
Komolyan gondolkodtam azon, hogy ezt a posztot angolul fogom megírni, ugyanis ez a Maison Martin Margiela póló a mugshot-okat idézi (azok a felvételek, amelyeket a rendőrség készít a bűnügyi nyilvántartásba, miután bevittek valamilyen vétséget elkövető embert), és nincs rá magyar…..
*anette* 2009.06.12 14:21:34
Bevallom őszintén, sosem szerettem azokat az embereket akik alig tudnak zenélni de extrémen feltűnően viszik az utcán a hangszereiket, vagy azokat akik éppen hogy tudnak firkálni valamit a papírra és már óriási A2-es mappákkal járkálnak fel és alá. Ettől függetlenül …..
A Saks Fifth Avenue csapata úgy döntött hogy love, amikor beválasztották ezt a Marc Jacobs fodros fürdőruhát az idei nyár 15 legtrendibb cucca közé. Nekem a fazon szerelem volt első látásra, hiszen kislányos de közben szexi és remekül lehet benne lebarnulni. Azonban a lelkesedésem…..
Ha gyerekeket szeretne valaki riogatni, vagy védekezőezközt magán viselni, akkor is fantasztikus kiegészítők lehetnek Antonio Palladino tengeri állatait, vagy hüllőit mintázó ékszerek. Hiszen csak egy jól célzott jobbegyenes, és az ellenség arcán máris ott díszeleg egy több ezer…..
Yves Saint Laurent szívecskés szandálja / papucsa nagyon tetszik, de nem tudom elképzelni róla, hogy kényelmes legyen. Azonban nagy pozitívumnak könyvelem el, hogy a divatháznál végre újra nyitnak a fiatalok felé és a fiatalos stílus felé. Ez a modell viszont abszolút olyan, hogy…..
Chloe Sevignyről a lenti kép a második, éves Veuve Clicquot Manhattan Polo Classic rendezvényen készült - Chloen a Chloé (bocs, nem tudtam kihagyni a szójátékot) rövidnadrág és zakó még rendben is lenne, de az a Váratlan utazás stílusú kalap a meglepő. Persze a…..
Mickey és Minnie egész életünket végigkísérik, egészen kicsi korunktól kezdve. Mikor azt gondolnánk, kinőttünk a rajzfilmekből és főszereplőikből, újra visszakúsznak az életünkbe. Néhány szezonnal ezelőtt a rengeteg kifutón és kirakatban mosolyogtak vissza ránk, esélyt…..
 A téli gumicsizma trend után, jöttek a nyári gumi balerinák, most pedig megérkeztek a gumi magassarkú cipők Viviene Westwood által, aki egy egész kollekciót szentelt a különlegges cipő-alapanyagnak. Több kérdés is felmerült bennem a dologgal kapcsolatban: mennyire lehetnek…..
OurFashion Love or hate 2009.03.31 08:04:38
Nem volt szándékomban állást foglalni, hiszen ez egy eldöntendő kérdés, de azért megsúgom, hogy szerintem megtaláltam a Net-a-porter legcsúnyább ruháját. Márkája Temperley London, ára pedig nem kevesebb mint 960$. Kötözött, fonott, húzott és anyaghalmozott csoda,…..