Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dunai Anita

30 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A blog átmenetileg szünetel, kérlek látogass meg minket a Facebookon! http://www.facebook.com/tetotoltalpig..
Már megint valami olyan miatt panaszkodsz, amiért mások fél vagyonukat odaadnák. Keskeny csípő, túl pici, vagy lapos fenék, jó elismerem, ez is okozhat némi problémát. De ha ismered a rád vonatkozó öltözködési trükköket, nem okoz majd nehézséget, hogy kicsit kerekebbé tedd…..
Na, azért pontosítsunk csak, mielőtt a takargatást fontolgatnánk. Mi a problémád? Szélesebb a csípőd, mint a vállad, vagyis alul erősebb típusba tartozol? Erre még visszatérek!  Vagy kerek, nagy,  kiálló popsid van, akár egy fekete bőrű nőnek? Az utóbbit egyáltalán…..
Nem jók a túlzott sminkek és estélyi ruhák a Híradókban, de a totális érdektelenség sem az igazi. Nem mondhatnám, hogy felcsigázza érdeklődésemet a műsorvezető, ha ebben a szerkóban próbálja rám tukmálni mondanivalóját.…..
Dunai Anita blogja Széles öv 2010.02.02 01:34:00
Na ugye, íme a bizonyíték, most látjátok majd, amiről már sokszor írtam. Az elütő színű öv vízszintes vonalat képez a deréknál és bizony szélesít. Ráadásul azt a hibát is elkövették szegény  “nemtudomki “-elnézést, de fogalmam sincs, ki ő- ellen, hogy a…..
Dunai Anita blogja Túlzások 2010.02.02 00:55:00
Nem szeretem, amikor a Híradó műsorvezetője bármelyik csatornán úgy néz ki, mintha egy showműsort vezetne. Túlzott sminkek és ruhák, amelyek abszolút elviszik a figyelmet a lényegről. Egyébként gyönyörű nők, mint amilyen Boglárka is összehasonlíthatatlanul jobban festenének,…..
A 2010-es tavaszi, nyári irányzatok Nem árt, ha tudjuk, hogy a divat mit diktál számunkra a következő szezonban, legalább pontos képet kapunk arról, hogy miből kell majd választanunk. Természetesen mi nem öltözünk tetőtől talpig egyetlen trend alapján sem, a divatot csak arra…..
Most viccelsz, ugye? Elégedetlen vagy nagy mellméreteddel, mások meg szilikon betétekkel, műtétekkel igyekeznek pótolni hiányosságukat? Jó, tudom, nem ennyire egyszerű a helyzet. Akinek kicsi van, az nagyot szeretne, akinek meg…..
Ha zavar, hogy kicsi a melled, bosszant, hogy nem tudsz normálisan felöltözni, mert mindenben teljesen laposnak érzed magad, ne csüggedj, van más megoldás is,  mint a szilikon. No, persze ezek mindössze optikai trükkök, vagyis olyan öltözködési fortélyok, amellyel ruhákkal…..
    Amikor néhány nappal ezelőtt a Duna Plazaban jártam, csodálatos dologra lettem figyelmes. Nem akartam hinni sokat tapasztalt szememnek. Közelebb kellett mennem, hogy alaposan szemügyre vehessem ezt a remekművet, amely méltán pályázhatna az év legrondább kosztümjének…..
Dunai Anita blogja Jelentkezés 2010.01.05 14:02:41
Ha tényleg szeretnél részt venni egy ilyen kalandon és kipróbálni, mit tudnánk kihozni belőled, akkor küldj egy portrét és egy egész alakos fotót magadról, konfekciómérettel, magassággal az email címemre! Hogy pontosan mikor tudjuk összehozni a fotózást, azt nem tudom…..
Dunai Anita 2010.01.08 10:03:19
@maya22: Kedves Maya ! Olvasd el a fenti bejegyzést, küldj magadról két fotót és már jelentkeztél is! Várom leveledet!
Dunai Anita blogja Ajándék könyv 2009.09.21 19:26:00
Szeretnék egy ajándékot adni neked! Most ingyen megnézheted  és elolvashatod  és le is töltheted a 2007 végén megjelent, “Hozd ki magadból a legjobbat!” című könyvemet, amelyet szintén a Szépítők csapat, vagyis Jónás Kata és Hajas László…..
    Nem, nem kritizálom Noémi öltözködését, elég volt. Pusztán szemléltető eszköznek használom, hogy lássátok, mi történik akkor, ha valaki a hatalmas melleit zsabókba tuszkolja. Kész katasztrófa. Mondom, nem kritizálom. Szóval, ha valaki azt szeretné, hogy nagy…..
   A magyar nők közül sokan érzik azt a kínt, amikor tőlünk nyugatabbra utaznak, hogy hiába öltöznek fel szépen, az ottani nők mindig valahogy rendezettebbek, ápoltabbnak tűnnek. Mindig azt gondolják, hogy EU ide vagy oda, látszik rajtuk honnan jöttek, s ez sajnos a…..
Dunai Anita 2010.01.05 14:38:19
@Innocenta: Tökéletesen igazad van abban, hogy nagyobb méretben szinte nulla a választék. Mostanában volt több, 50-54-es méret körüli ügyfelem és azzal szembesültem, hogy szinte nem tudok hová menni vásárolni velük. Ráadásul ezekben az üzletekben is főleg olyan holmikat árulnak, amelyek leginkább kövérítésre szolgálnak. Hatalmas, sátorszerű darabok, pedig pont az ellenkezőjére lenne szükség...
Bár még nem foglalkoztunk az új irányzatokkal, ezt ígérem, hamarosan megteszem,  addig egy kis ízelítőt adok abból a hangulatból, amely öltözködésünket 2010 tavaszán és nyarán uralni fogja.Mindezt azért teszem, hogy tudd hogyan válogass a leárazott cuccok között. S most…..
Leértékelésben vásárolni igazi kihívás. Egyrészt rettentően csábítóak az árak, hiszen akár 70 %-kal olcsóbban juthatsz hozzá olyan darabokhoz, amelyekre a szezon alatt csak ácsingózhattál. De vigyázz, a leértékeléseknek van egy hatalmas lélektani csapdája. A nők…..
   Noémi szexi csaj, biztosan kedvelik őt a pasik az időjárás jelentés élén. Észrevettem azonban, hogy mostanában sehogy sem találják el az öltözködését.   Biztosan nem lehet egyszerű, lehet, hogy nem is a stylist hibája, lehet, hogy hiába cipelnek neki…..
  Tegnap este, főműsoridőben, az időjárás jelentésben Németh Lajos zakóujján ott éktelenkedik egy címke, büszkén hirdetve, hogy milyen márka. Emlékszem körülbelül tíz évvel ezelőtt kellett azért harcolnom okos és rendkívül sznob férfiakkal, akik meggyőződéssel…..
Dunai Anita 2010.01.04 15:09:54
@eva63:
hálás köszönet érte!
Dunai Anita blogja Kérdezz tőlem 2009.09.21 19:23:00
Itt, a hozzászólások útján kérdezhettek tőlem és én is itt helyben válaszolok, ahogy tehetem...
Dunai Anita 2010.01.04 14:55:39
@kolosi:
Kedves Orsi!
Köszönöm érdeklődésedet! Kérlek, küldj egy portrét és egy egész alakos fotót az email címemre, valamint mellékeld konfekcióméretedet, magasságodat, életkorodat. Mivel ez a kaland ingyenes, nem tudom megmondani, hogy pontosan mikor tudom összehozni a fotózást. Dolgozom rajta, hogy egy szponzor e rovat mellé álljon és támogassa azt, hiszen ki kell fizetnem fotós, sminkes és fodrász kollégáim munkáját. De bízom benne, hogy ez hamarosan sikerül! A személyes tanácsadás rovatban is van hasonló, bár fizetős szolgáltatás, ha sürgős lenne az ügy!
Amikor végre megpihenhetnénk a karácsonyi hajsza után,  máris a nyakunkon a következő feladat! Be kell szereznünk egy szilveszteri ruhát!     Igen, a nők két ünnep között visszatérnek az…..
Rémes! Itt vannak az ünnepek, tudod, hogy jön a „csíííz időszak”. Vannak olyan szerencsések, akik akármit csinálnak, imádja őket a kamera, te meg csak kényszeredetten mosolyogsz, próbálod behúzni a pocakodat, de hiába. Mindig tokád lesz a képeken s legalább öt-hat…..
Dunai Anita blogja frissss!!!! 2009.12.13 17:00:00
Jó “alapanyaggal” könnyű dolgozni Adrienn jó csaj, ez azonnal látszik. Ő a tipikus példa arra, hogy egy ilyen fotózásnak nem feltétlenül az átváltozásról kell szólnia. .....tovább Kell egy kosztüm, de milyen? Sokakat még mindig elrettent a kosztüm kifejezés,…..